Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

Buna tokiu variantu,kad tenka eiti ir su pirstu viska rodyti smile.gif) Man kai patinka vadovauti, tad visa tai nesukelia kazkokiu pykcio priepoliu biggrin.gif wink.gif didziausios problemos,tai su neplautais indais. Jei kartu valgom,tai arba jis, arba as isplaunu. Na,o jei atskirai valgom,tai gali ir savaite laiko stovet neplauti. Del viso kito pokolkas problemu nera smile.gif Nors ir neizvelgiu dideles tragedines zvelgiant i neisplauta lekste. Bet kadangi as kaprizingas zmogus, tai nunesi panosej padedi ir pasakai,kas issiplautu,nes visa gyvenima uz ji leksciu neplausiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 02 18, 01:02)
Sveikos,

neseniai prisijungiau prie forumo, tai noriu ir aš pasibėdavoti, kaip kartais suerzina atrodo elementarių dalykų nematymas. Kol kas, kol dar tik gyvenam kartu, stengiuosi nebūti ta niurzglė, kuri viską nurodinėja, komanduoja ir pan. Bet nebežinau jau kaip dar gražiai prašyti, kad įkaltų kalendorių į sieną, kuris ant stalo guli jau nuo Kalėdų. Vis prie progos užsimenu, kad gal galim pakabinti jį, nes jau kaip ir antras mėnuo eina ir jis ant sienos turėtų būt, na bet kol kas nieko. Indų tai irgi arba visai neplauna, arba jau labai retai, nors dabar bent jau užmerkia kokią nešvaresnę lėkštę, nes vis prašydavau. O šiaip tai nelabai linkęs į buities darbus ar kokius kitus techninius dalykėlius, bet kažkaip tikiuosi apsišlifuosim  blush2.gif

Vat butent, as irgi seniau ziuredavau gatveje i tas ant savo vyru burbancias bobas ir galvodavau, nu jau ne, as iki to niekada nenusirisiu schmoll.gif Bet realybe yra tokia, kad kol nepakeli vejo namuose tol ir neateina bent tai vienai dienai i prota, kad kartais ir apsitvarkyti reikia doh.gif Kol pirstu neparodai, tol nemato netvarkos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2011 03 27, 17:23)
Vat butent, ... Kol pirstu neparodai, tol nemato netvarkos doh.gif

Oi kaip viskas iki skausmo žinoma. Na bet su visu tuo galima gyventi ir nedaryti košmaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 03 20, 18:35)
Buna tokiu variantu,kad tenka eiti ir su pirstu viska rodyti smile.gif) Man kai patinka vadovauti, tad visa tai nesukelia kazkokiu pykcio priepoliu biggrin.gif wink.gif didziausios problemos,tai su neplautais indais. Jei kartu valgom,tai arba jis, arba as isplaunu. Na,o jei atskirai valgom,tai gali ir savaite laiko stovet neplauti. Del viso kito pokolkas problemu nera smile.gif Nors ir neizvelgiu dideles tragedines zvelgiant i neisplauta lekste. Bet kadangi as kaprizingas zmogus, tai nunesi panosej padedi ir pasakai,kas issiplautu,nes visa gyvenima uz ji leksciu neplausiu smile.gif)

panasi situacija. su indais tai visad reiskiu priekaistus,nes net vieninteli puoduka ar lekstute imes i kriaukle ir paliks,kai pasakau,kad issiplautu,tai pasako,kad taip tik vanduo daugiau naudojamas,geriau kruva indu isplaut... o man akis bado.. doh.gif dar buna priekaistu del ismetytu daiktu,arba del numestu rubu.. na bet pastebejau,jog kazkiek taisosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 04 12, 01:09)
na bet pastebejau,jog kazkiek taisosi biggrin.gif

visas moterų kolektyvas jus sveikyja su progresu, mano kuklia nuomone beviltiška keist-auklėt suaugusį žmogų, bet jei jums sekasi sveikyju, aš čia be ironijos jei ką, rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 12, 20:20)
visas moterų kolektyvas jus sveikyja su progresu, mano kuklia nuomone beviltiška keist-auklėt suaugusį žmogų, bet jei jums sekasi sveikyju, aš čia be ironijos jei ką, rimtai  bigsmile.gif

dekui dekui,na kol vilties nepraradau,tai dar pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 11, 20:54)
Juzyte, tikiuosi turite sunu, paziuresim, kaip jums vaikas nerupes kai jis prades kurti seima. As irgi panasiai sakiau, o dabar ziuriu, kad ziauriai sunku atsiriboti. Kiek jam bebutu metu, jis vis tiek mano vaikas, man skauda sirdis ir nesvarbu, kad jis bus vedes.

Negi sunku suprasti,kad sūnus užaugo ir jam mamos papo nebereikia.....Paskambinti paklausti kaip sekasi, taip sutinku pasiteirauti reikia,bet ne lėkti pas sūnaus skalbti,valgyti vežti ir panašiai,kai sūnus turi savo šeimą....Per tokias mamytės ir gaunasi pykčiai šeimoje ....
Atsakyti
Oi kiek daug panašių istorijų prisiskaičiau smile.gif
Iš tikrųjų, ir aš seniau negalvojau, kad gali kilti tokių problemų... Bet tikrai išveda kartais iš kantrybės...

Tiesą sakant, nenoriu nieko kaltinti, bet visų pirma tvarkos pas jo tėvų namie nei kas mokė, nei kas rodė. Jo broliai irgi netvarkingi baisiausiai, nuvyksti - pas vieną kambarys aukštyn kojomis (o jau visas bernas 20m.), pas kitą - irgi tas pats. Ir niekas neliepia jiems susitvarkyti, o jei ir liepia, tai tik ant švenčių... Ir tai ne visada, nes į jų kambarius svečiai neina... Bet ką tu jiems sakysi, kad tvarkytųsi, kai ir likusi aplinka apkuista (nesakau, kad kaip po karo... Bet ne daug trūksta). Nuvykstu į svečius, pati aptvarkau svetainę, virtuvę doh.gif
Tai dėl to kartais ir suprantu savąjį, kad jis pavyzdžio neturėjo tvarkai.

Tai pagaliau išmokiau kojnes mest į skalbinių krepšį, o ne šalia lovos prieš miegą... Čia užskaitau kaip pažangą biggrin.gif
Dėl indų... Abu esam užsiėmę... Bet tas jam nė motais... Praeitą savaitę iš pykčio liepiau jam puodą išsiplauti (žinau, kad kartais nesunku to padaryti pačiai, bet kai pasijauti po visų darbų dar ir tarnaite kažkieno - tikrai susierzini), tai pažadėjo vėliau išsiplauti, nes tarkim tuo metu buvo užsiėmęs... Ir ką jūs manot? Tas puodas vis dar stovi uždengtas biggrin.gif Iš pradžių pirmus du vakarus sakiau, kada tas puodas išvys vandens drėgmę... biggrin.gif Tai sakė "tuoj". Dabar nuo šeštadienio tiesiog laukiu biggrin.gif
Apie kambario tvarkymą, tai nėra kalbos matyt... Gerai, kad bent, kai tvarkausi, pakviečiu kuo nors prisidėti, ateina nenorom, bet ateina kažką pagelbėja... Pvz., gėles palaisto biggrin.gif Ar kokį stalą patvarko thumbup.gif
Tai vat, taip ir gyvenam, mokomės smile.gif
Šiaip stengiuosi ne aiškinti daugiau, o daryti kartu ką nors, jei skalbiamės, tai jei vienas sudėlioja pagal spalvą ir įmeta skalbt, kitas išdžiuvusius sulanksto ir į spintą padeda. Nes jei vien rodyti pirštu tai irgi jam nesmagu, kaip varinėjamas šuniukas...
Tiesa, kalbėjau su juo, sakiau, kad noriu, jog jis būtų tvarkingesnis bent lašeliu daugiau smile.gif Bet kalbos, tikriausiai žinot, ne darbas.

Reziumė - buitis tikrai knisa... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia_saule: 19 balandžio 2011 - 14:11
Skaitau ir taip daug kas matyta biggrin.gif Ai bet baigiu prie to priprast kiek galima del to bartis biggrin.gif Turiu viena gera patarima kaip ismokiau vyra savo purvinus rubus idet i skalbiniu deze tik reikia paciom apsisarvuoti kantrybe biggrin.gif Tegu meto bile kur o jus nerinkit ir neskalbkit kai baigsis visos rubu ar kojiniu (mes kariavom del kojiniu) atsargos tada ismeskit durneles akis ir sakykit juk nei vienos tavo kojines ar rubo nera skalbiniu dezej vadinasi visos svarios bigsmile.gif po dvieju tokiu mano pareiskimu kojines tvarkingai kiekviena vakara keliauja i skalbiniu deze biggrin.gif O del viso kito tai ka cia bepridursi biggrin.gif Parodai pirstu padaro neparodai nepadaro biggrin.gif svarbiausia kad vyriskus darbus bent jau atlieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunyte01: 08 liepos 2011 - 23:02
Oj mergaites, pažįstama ir man šita situacija smile.gif aš viską turiu pirštu parodyt, geri kavą - išsiplauk puodelį, purvinus indus bent iki kriauklės nunešk (jei kartais netyčią kažką sumaišęs išsiplauna būna šventė lotuliukas.gif ), nepalik daiktų ne vietoj ir pan. Jei paprašau padaryti kokį darbą (pvz nešvarius rūbus sudėti į skalbinių krepšį) išgirstu ,,aha'', kuris tęsiasi, kol aš nepradedu įkyriai kartoti, ką mb turi padaryti... Tvarkos pas manąjį mb visiškas 0
Atsakyti
paskaičiau, merginos, jūsų komentarus ir lyg kažkiek palengvėjo, kad ne pas mane vieną toks betvarkis diedas... 4u.gif O tai vis galvojau, kad tik aš taip vargstu doh.gif
Atsakyti
Kai gyvenau viena, namai blizgedavo. Dabar gyvenam dviese. g.gif Nebeblizga. Pirmais menesiais kazka sveiciau, ejau is paskos rinkinedama, siurbliodama. Po to nusprendziau, kad jeigu as nuolat viska tvarkysiu - bus blogai. Dabar taktika tokia: kai kazkas suluzta - pati kvieciu meistra (i priekaistus del ismetamu pinigu meistrams, visada primenu kazka sulauzyto, ko sutaisymo laukiau n menesiu, tuo patirdama baisiausias kancias); namuose yra indaplove, i kuria privaloma po valgio sudeti indus; kas liecia siurbliavima tai as nesiurblioju tol, kol tamsta pats nekonstatuoja fakto, kad jau metas. Tada jis siurblioja, as dulkes nuvalau, sudedu viska i vietas ir gaunasi alia tokia talka. Bet jeigu zinau, kad jo nebus artimiausias keleta valandu, tada tvarkausi pati, konkreciau jau. bet kad nematytu.
Atsakyti