Nu pasidalinsiu savo patirtimi.
vaikui jau 3 men. o marliuku tai man isvis nereikejo ir nereikia. Pervystau ant tu pakloteliu, kur vaistineje yra pirkti, o atpylimams nuvalyti naudoju vienkartines nosines (buna ne iprastais pokeliais, o tokiom dezutem pirkti - labai patogu) ir kur kas higieniskiau, nuvalei ismetei - jokio vargo.
Vystyklus tai turiu kokius 5, patiesiu i vezima arba lovyteje vaikui po galva.
Taip kad cia kaip kam - man ju nelabai reikia, o ypac dideliu kiekiu.
Vonelej dedam ta porolona, bet siaip juos rekomenduoja keisti daznai, nes gi nesvarumai ten kaupias palaipsniui. Be to, galima ipilti i vonia tik nedaug vandens, jei norima ant to porolono vaika guldyti, nes kitaip i ausytes pribegs vandens. Geriausia manau butu gulteli plasmasini pirktis.
Drabuzeliai patogiausi tie, kur su spaustukais uzsisega, uztrukdavo laiko dirzelius raisioti ... Pirmieji sliauztukai geriausi tie, kur per visa ilgi spaustukais atsisega. Paskui jau isimiklinau ir per galva rengti (is pradziu baisu buvo

).
Zindymas mano labai sekmingas. Antspeniai liko nepanaudoti, o va pientrauki "panaudojau"

- du kartus

Sildytuvas buteliukams irgi "panaudotas" - viena karta

Nu gal dar prisireiks sito daikto veliau.

O vat sterilizatorius tai gyvenima labai lengvina - galima sterilizuoti soskytes, kramtukus, zaisliukus, veliau ir buteliukus - labai liuks

Vystymo lenta yra nepakeiciamas daiktas. Is pradziu bandziau rengti ant lovos - po triju dienu nugara isiskaudo. Pirkom paprasta komoda JYSKE uz kazkur 250 Lt (pasirinkau patogu auksti) ir ant jos uzdejom vystymo lenta. Tai labai patogu ir pamperiai , drabuzeliai kremukai serveteles stalciuose, ir vaikiukas salia.
Iklotuku i liemenele man labai reikia, nes pienuko turiu ir maitinant jis is kitos kruties bega..
O pamperiai tai geriausi buvo Happy. Dave ju ligoninej, eksperimentavom su kitokiais, bet paskui vel prie situ ir sugrizom.