Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

Kokius rubelius mazyliui isideti i ligonine, jei tikiesi gauti ir is ligonines drabuzelius?
Kalbu ne apie persivezimo rubelius , o apie ten vietoje, ligonineje naudojamus drabuzelius, na kol israso i namus?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 10, 22:38)
Kokius rubelius mazyliui isideti i ligonine, jei tikiesi gauti ir is ligonines drabuzelius?
Kalbu ne apie persivezimo rubelius , o apie ten vietoje, ligonineje naudojamus drabuzelius, na kol israso i namus?

na bent mum dave drabuzelius,kuriais tik gimusi maziuka aprenge.pasake kai perrengsim mazylius drabuzelius mesti i toki puoda dideli.bus kitiem vaikuciam blink.gif vaziavau net nesitikedama,kad kazka duos...veziausi visko po biski.pora sliauztinuku,pora bodziuku,vilnoniu kojinyciu,kepuryciu,pirstinyciu,pleduka...nes ir atpildavo,ir per pamperso krasta prasisiodavo,tai kad turetume visada po ranka,pasiemiau daugiau rubeliu.jau geriau parsivezt,negu kad truktu smile.gif aisku galima paprasyt,kad vyras atveztu,bet manasis turbut butu paemes 3dydziais per didelius,arba net ne tuos ka sakiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mes vezemes dvieju dydziu po kelis daiktelius:bodziuku,kojinyciu,pirstinyciu,kepuryciu,sliauztuku,megztuka,kombinezona ir adijaliuka.Ligonineje praleidome para,apie [ietus paleido namo,mazai sunaudojau,taciau taip,geriau namo parsivezti,ka atsivezei nei eitri is proto,kad kazko neturi ir vyra vaikyti,kuriam ne ka maziau norisi su nauju zmogum pabendrauti biggrin.gif Beja,dar mwrliuku dejausi,nes atpilineja mazyciai doh.gif
Atsakyti
aha marliuku reikia,vystyklu reikia ant vystymo stalo pasidet,as dar vienkartiniu paklodziu buvau pasiemus,raksluostuka maza...visko man prireike.o mes gulejom 3 dienas,tai rubeliu beveik visu ir prireike kuriuos pasiemus buvau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Mamytes ir nestuke.gif
patart noreciau toki dalyka:
atkreipkite demesi i pirmus rubelius, kad rankovytes butu su papildoma apsauga pirstukams (uzlenkamos). Maziukai labai masikuoja rankytem ir gali nusibrozdint ne tik zandukus, bet ir akytes.
tfu tfu tfu, mum taip neatsitiko, nes turejau pakankamai tokiu rubeliu ir pirstinytes su gumytem (kitokios nesilaiko), bet girdejau is kitu, kad turejo rimtu bedu !
Sekmes !
Atsakyti
Sveiutes 4u.gif
Ranksluostuka mes irgi emem,tik vistiklu neprireike,mes ligonineje vienkartiniu paklodziu turejome tai as mazyli ant jhu ir perrenginejau.Bandau sumastryti kur ju nusipirkti,turbut vaistineje rasciau,nes siaip boots ir kitur nemaciau g.gif
O del rankovyciu taip,tiesa,mes neturejom bedu ir pirstinytes be gumyciu gerai tinka,bet zinau kad maziukai apsidrasko,tad irkom taip pat rubeliu su pirstinytem atlenkiamom thumbup.gif
Atsakyti
taip taip vaistinese yra tu vienkartiniu paklodziu.uz 3 vienetus mokejau apie 10lt,bet ir pirkau dizdiausio ismatavimo,man jos puikiai tiko.nera jau tokios dideles per visa lova smile.gif perlenkiu pusiau ir guldau vaikiuka.labai pravercia ir kai i svecius vaziuoji,ar i gamta kur.super dalykas! thumbup.gif yra ir parduotuvese prie pampersu ju pirkti,specialiai vaikiskos.tai visas pokas,gal apie 20-30vnt ju ten ir kainuoja apie 30lt kazkur.tik nesenai maximoje pastebejau smile.gif tai gal reiks prigriebt kada.
na o drabuzeliu su tom atlenkiamom pirstinytem gal tik keleta turejau.ir tai gal tik viena karta buvau uzdejus.dejau pirstinytes atskiras ir man jos nekrisdavo,labai gerai laikydavosi.o ju reikia butinai!kai grizome namo dar savaite su jom buvom,nes tokiam mazyliukui baisu nagucius kirpti...o jie ilgi buna ir astrus...tai po savaiteles pasiryzau,nukirpau ir nebedejau daugiau pirstinyciu,kad odele galetu kvepuoti 4u.gif nes pas mus labai luposi rankyciu ir peduciu odele,tai reikejo duoti kuo daugiau jai kvepuot,kad greiciau tas lupimasis praeitu.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 12, 13:15)
taip taip vaistinese yra tu vienkartiniu paklodziu.uz 3 vienetus mokejau apie 10lt,bet ir pirkau dizdiausio ismatavimo,man jos puikiai tiko.nera jau tokios dideles per visa lova smile.gif perlenkiu pusiau ir guldau vaikiuka.labai pravercia ir kai i svecius vaziuoji,ar i gamta kur.super dalykas! thumbup.gif yra ir parduotuvese prie pampersu ju pirkti,specialiai vaikiskos.tai visas pokas,gal apie 20-30vnt ju ten ir kainuoja apie 30lt kazkur.tik nesenai maximoje pastebejau smile.gif tai gal reiks prigriebt kada.
na o drabuzeliu su tom atlenkiamom pirstinytem gal tik keleta turejau.ir tai gal tik viena karta buvau uzdejus.dejau pirstinytes atskiras ir man jos nekrisdavo,labai gerai laikydavosi.o ju reikia butinai!kai grizome namo dar savaite su jom buvom,nes tokiam mazyliukui baisu nagucius kirpti...o jie ilgi buna ir astrus...tai po savaiteles pasiryzau,nukirpau ir nebedejau daugiau pirstinyciu,kad odele galetu kvepuoti 4u.gif nes pas mus labai luposi rankyciu ir peduciu odele,tai reikejo duoti kuo daugiau jai kvepuot,kad greiciau tas lupimasis praeitu.

Mes g yvenam ne Lt.,bet turbut ir cia vaistineje reikia iesoti unsure.gif Pas mane ligonineje buvo tokios nedideles panasiai 1mx50cmgal siek tiek didesnes,Jas man per gimdyme dejo ir keite,paskui kol su mazium gulejom para tai as ir ji ten pervilkdavau.Namuose turik toki spec,ciuzinuka persirenginet,man ju reikia,kad salia lovoj galetume ramiai miegoti,salia mans,be avarijos,nes kartais per soniuka pamperso prabegam doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Kazkur pabege visos g.gif
O stai ir mano mazylio nuotraukyte,pamenu kazkam zadejau ideti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 10 16, 21:44)
Sveikos mamytes 4u.gif

Kazkur pabege visos g.gif
O stai ir mano mazylio nuotraukyte,pamenu kazkam zadejau ideti biggrin.gif
user posted image

vaje, koks gražuolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokoladine_mama @ 2008 10 16, 22:17)
vaje, koks gražuolis smile.gif

Tikrai wub.gif labai grazutis wub.gif tikiuosi nenužiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
nu koks fainas lelka!!! thumbup.gif grazuoliukas..... wub.gif soskyte laiko taip pat kaip maniskis laike smile.gif manasis dar ir su dviem delniukais soskute uzdengdavo ir laikydavo,tik akytes matydavosi biggrin.gif
Atsakyti