Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladiniai batonėliai

Snickers thumbup.gif niekaip atsivalgyti negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mars Delight
Atsakyti
"Tupla" essen.gif:

Iš lietuviškų, "Siesta" su kokosais, "Manija" ax.gif
Atsakyti
Snickers ir jo analogas Wiper wub.gif net ragaudama vis naujus, griztu prie sio skonio wub.gif bet jis toks "sunkus", todel kartais renkuosi Siesta su kokosais smile.gif
Atsakyti
O, mėgstu daug ir visokių biggrin.gif wub.gif kažkuriuo metu buvau "pasinešusi" ant 3bitų-nieko daugiau nereikėdavo biggrin.gif dabar laaabai mėgstu Tuplą, žalią ir mėlyną Manijas, Bounty, Kinder Bueno, ir ypatingai dabar esu užlipusi ant, nepamenu pavadinimo doh.gif būna šaldytubuose, batonėlis su kremu, skaldytais riešutais wub.gif man regis iš Kinder bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai wisi sokoladukai skanus biggrin.gif nesu isranki labai bigsmile.gif ypac saldumynams blush2.gif
Atsakyti
Oi, koks sunkus klausimas biggrin.gif Visi jie begalo skanūs. Tačiau mano favoritai: Kit Kat, Bounty, Kinder (tokie minkšti, kur prie sūrelių būna). Na, šiaip visi skanūs, nepatinka tik per daug saldūs, kaip antai "3Bit", lietuviški "Manija" ir pan. ne tokie skanūs, tačiau "Siestą" be galo dievinu.
Ai, dar pamiršau paminėti, kad man toksai saldainis kaip Nomeda, lietuviškas irgi labai skanus rolleyes.gif
Atsakyti
"Trial", ar kažkaip panašiai vadinasi ( nusipirkus suryju toookiu greičiu, kad taip ir nesu kaip reikiant į pavadinimą įsižiūrėjus blush2.gif ). Toks mėlynas popieriukas su geltonu užrašu, bet kol kas tik Norfose randu doh.gif
Atsakyti
3BIT IR MANIJA, NA GALECIAU VALGYT IR VALGYT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 11 balandžio 2008 - 13:26
QUOTE(Twiggy @ 2008 01 27, 13:32)
Mano megstamiausias KINDER BUENO  essen.gif
Kartais dar SIESTA ir tie sveiki su grudais, dziovintais vaisiais smile.gif
Visai nemegstu BINGO ir GEISHA  ax.gif

Papildau savo sarasa, nes naujai atsirades 3bit tiesiog dieviskas bigsmile.gif ir aisku Tupla smile.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka milkyway ir bounty,dar kartais lion wub.gif
Atsakyti
Šiuo metu Kinder Delice... thumbup.gif essen.gif wub.gif Dar labai mėgstu kažkokį lietuvišką vafliuką "Mėgstu" smile.gif
Atsakyti