QUOTE(LaiLaa @ 2007 12 03, 22:54)
Sveiki

Šiandien nusipirkau indaplovę Electrolux ESF45010. 45 cm. Ką apie ją manot?

kai atvežė indaplovę, neįdėjo lietuviškos naudojimosi instrukcijos. Kaip naudotis visiškai nesuprantu

kokios firmos geriausia naudoti plovimo priemones ir kokias? Čia jau perskaičiau, kaip naudoti druską ir skalavimo skystį. o kokia būna plovimo priemonė ir kaip ją dozuoti?
visų pirma, instrukcija lietuvių kalba turi būti suteikta - kreipkitės į pardavėją ir reikalaukit, arba tegul patys atvažiuoja pas jus ir apmoko kaip naudotis

kitu atveju - tiesiai į www.inspekcija.lt ir greitai visos bėdos išsispręs
QUOTE(Almuka @ 2007 12 04, 08:38)
seniuose hansa kaip keista nesiule

o vazinejame automobiliais irgi pagal kisene- kas is to, kad noriu merso- mane puikiai ir citroenas nuveza i taska, lygiai taip pat nuvezdavo ir opelis, ir mazda, ir lygiai tiek pat reikalu su remontais turejom, ir lygiai vienodai visas mylejom ir ne del vienos nesigailejom. gamintojai visu skirtingi, kaip matai. noriu pasakyti, kad nera reikalo varyti ant firmu, kuriu daiktu nepirkote is principo ar del kazkokiu nepagristu ziniu.
taip, visiškai sutinku - visi perkam ir naudojam daiktus pagal išgales. Bet vieno nesuprantu - kaip galima mokėti už turkišką daiktą vokišką kainą

Jei Blombergas kainuotų kaip Beko, t.y. atitinkamai pagal kokybę - sutikčiau, puiki technika. O dabar gaunasi, kad nenorėdami mokėti už kitų gamintojų, nes mat anie kainą užkėlę tik "už vardą", kaip tik ir mokam už vardą Blomberg
QUOTE(mucka @ 2007 12 04, 09:47)
Aš renkuosi iš šių modelių:
1.Siemes SF 25M254EU
2.AEG F 84470 VI
3. AEG 44860
4.Elektrolux ESF 450 arba ESL 45010, arba ESL 46010
5. Indesit IDE 44EU
Kuris verčiausias dėmesio? man nėra svarbu ar pastatoma, ar įmontuojama. Svarbu patikimumas, plovimo kokybė ir ekonomiškumas

Ir dar, aš renkuosi 45 cm, bet dabar dar suabejojau- gal vis dėlto 60

Man būtų labai įdomu kelis puodai telpa į 45 cm, ir ar į ją telpa vienos dienos 3 asmenų šeimos indai
jei tik yra galimybės, rekomenduočiau rinktis 60cm pločio. Turėjom 45cm, tai prasikeikt galima būdavo, jei kokiam puodui ar skardai vietos pritrūkdavo.. Su 60 cm pločio indaplove - viskas sutilpa, o sąnaudos lyginant su 45cm pločio tik kokiais 20% didesnės (keliais litrais daugiau vandens ir 0,2-0,4 kWh)