Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

Ilgai galvojau, tėveli Vaidai, ar atrasyti, ar ne. As pažįstu jūsų šeimą, Žaneta po gimdymo pasakojo, kad jai patiko akušerė ir ji liko patenkinta priežiūra, tai kodėl dabar taip negražiai jūs šmeižiate gimdyklos personalą, jūs prieštaraujate patys sau.Būkim biedni, bet teisingi. g.gif Labai gaila, kad leliukui blogai linkim jam sveikatos, bet nereikia aštrint situacijos ir imtis tokių kraštutinumų. Kiek žinau, tai tavęs gimdykloje nebuvo, tai kaip gali teigti, kad akušerė buvo bjauri.Rūkymas kiekvieno individualus dalykas ir niekaip nesusijęs su priežiūra ir gydymu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katpėdėlė @ 2007 10 17, 00:07)
Ilgai galvojau, tėveli Vaidai, ar atrasyti, ar ne. As pažįstu jūsų šeimą, Žaneta po gimdymo pasakojo, kad jai patiko akušerė ir ji liko patenkinta priežiūra, tai kodėl dabar taip negražiai jūs šmeižiate gimdyklos personalą, jūs prieštaraujate patys sau.Būkim biedni, bet teisingi. g.gif Labai gaila, kad leliukui blogai linkim jam sveikatos, bet nereikia aštrint situacijos ir imtis tokių kraštutinumų. Kiek žinau, tai tavęs gimdykloje nebuvo, tai kaip gali teigti, kad akušerė buvo bjauri.Rūkymas kiekvieno individualus dalykas ir niekaip nesusijęs su priežiūra ir gydymu.  thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ogogo, čia tai bent tėvelis thumbup.gif nu svarbiausia, kad leliukui viskas būtų gerai...sėkmės 4u.gif
Ir būkit geros ir nejuodinkit gydytojų nežinodamos ir nežinodami tikrosios situacijos, gydytojai irgi žmonės..........nors manęs jokie pasakojimai nenuteiks kitaip kaip tik gimdyti čia, Alytuje.
Atsakyti
labukas,
aisku gaila vaikucio, sveikit 4u.gif . tikiuosi, kad jusu problemos greit issispres ir nebus jos rimtos, kaip gali pasirodyti.
tik labai nesmagu, kai mes patys tersiam savo miesta tokiom kalbok. kaip negimde alytuj, geriau zinom alytaus gimdyklos personala, nei tos kurios gimde...
o klaidu pasitaiko visur, tik skirtingai reaguojama i jas.
mane, sukrete, "katpedeles" parasymas, kad ji pazysta "tevelio vaido" seima, ir kad moteris buvo patenikta akusere, o veliau taip apie ja parase. verysad.gif
Atsakyti
viena akusere kuri mane iki 8 val ryto priziurejo, kaip dabar pamenu uzsimiegojusi klause toniuku, ir viena jau po gimdymo priziurejusi,kai paliko mane su laselinemis ir su vaiku

Labai įkvepiantys žodžiai, tiesiog paskatinantys gimdyti Alytuje doh.gif
Arba pamokymai Tėveliui Vaidui, kad gi "reikėjo REIKALAUTI" , kad personalas dirbtų. Juokinga skaityti tiesiog. Nemanau, kad reikia pagimdyti Alytuje, kad "įsitikinti" mamyčių ir tėvelių kalbomis smile.gif Geriau mes pasiremsime gerąja savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
O beja, mes nejuodiname personalo, jie tai patys moka puikiai padaryti smile.gif Neseniai buvau tokiam gimtadieny, kur buvo daug žmonių, jų tarpe buvo viena ponia, dirbanti Alytaus gimdymo skyriuje. Tai ji visai nesikuklindama, girdint ne vienai dešimčiai žmonių, pasakojo apie "rėkiančias ir laužančias baldus karves, kurios negali pagimdyti, nes gąsdina savo vaikus..." blink.gif ir ji apskritai "nesuprantanti, KO TEN reikia rėkti" blink.gif Tai aš nestuke.gif ir dar viena mamytė su 3 mėn. leliuku ant rnkų neapsikentę tokių kalbų atsistojome ir nuėjome nuo stalo. Tarkim, kad ji viena ten tokia "tolerantiška ir nuoširdi", neturinti, sakyčiau jokios profesinės etikos, bet neduok D. pas tokią papulti. doh.gif
Atsakyti
Oho kokie dalykai cia dedasi, doh.gif Teveli Vaidai,jus spekuliuojate savo vaiko sveikata.Dievulis jus uz smeizta dar labiau nubaus.Nebijote? O gal ir vel kalti bus visi kiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 10 17, 06:35)
nors manęs jokie pasakojimai nenuteiks kitaip kaip tik gimdyti čia, Alytuje.

drinks_cheers.gif
as ir pries gimdyma girdejau visokiu kalbu, bet galvoju,juk kiekviena moteris individuali, kodel man turetu buti taip kaip ir kitai??
Kaip matote seddziu gyva sveika ir viskas praeityje thumbup.gif

QUOTE(palile @ 2007 10 17, 08:29)
tik labai nesmagu, kai mes patys tersiam savo miesta tokiom kalbok. kaip negimde alytuj, geriau zinom alytaus gimdyklos personala, nei tos kurios gimde...
o klaidu pasitaiko visur, tik skirtingai reaguojama i jas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(austeja001 @ 2007 10 17, 09:33)
viena akusere kuri mane iki 8 val ryto priziurejo, kaip dabar pamenu uzsimiegojusi klause toniuku, ir viena jau po gimdymo priziurejusi,kai paliko mane su laselinemis ir su vaiku 

Labai įkvepiantys žodžiai, tiesiog paskatinantys gimdyti Alytuje  doh.gif 
Arba pamokymai Tėveliui Vaidui, kad gi "reikėjo REIKALAUTI" , kad personalas dirbtų. Juokinga skaityti tiesiog. Nemanau, kad reikia pagimdyti Alytuje, kad "įsitikinti" mamyčių ir tėvelių kalbomis smile.gif Geriau mes pasiremsime gerąja savo patirtimi  mirksiukas.gif

Jus galvojate kad KMUK taip nebuna??? nebukite naivios wink.gif
As ir nesakiau kad tai ikvepiantys zodziai gimdymui Alytuje, tiesiog man PIKTA kai tokios kaip jus, net negimde cia eina ir gincijasi su gimdziusiomis, remiasi draugiu/pazystamu faktais lotuliukas.gif O jus garantuojate kad jos neperdejo?kad nepagrazino situacijos? JUOKINGA jau darosi doh.gif
O del tos ponios, tai vel, nereiskia kad visos ten tokios, jei viena tokia pasitaike, plius gal ir gimdyves "geros" buvo pasitaike hihihi.gif nes yra tokiu kad ogogo kaip gydytojus sokdina blink.gif

Tai vat ir remkites savo geraja patirtimi ten kur jus gimdet/gimdysite, o nejuodinkite cia ateje wink.gif

O del TevelioVaido, tai..... be zodziu...
Va is tokiu istoriju ir susideda tai, apie ka viena mamyte cia irodineja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasikeitusi: 17 spalio 2007 - 11:51
QUOTE(katpėdėlė @ 2007 10 16, 23:07)
Ilgai galvojau, tėveli Vaidai, ar atrasyti, ar ne. As pažįstu jūsų šeimą, Žaneta po gimdymo pasakojo, kad jai patiko akušerė ir ji liko patenkinta priežiūra, tai kodėl dabar taip negražiai jūs šmeižiate gimdyklos personalą, jūs prieštaraujate patys sau.Būkim biedni, bet teisingi. g.gif Labai gaila, kad leliukui blogai linkim jam sveikatos, bet nereikia aštrint situacijos ir imtis tokių kraštutinumų. Kiek žinau, tai tavęs gimdykloje nebuvo, tai kaip gali teigti, kad akušerė buvo bjauri.Rūkymas kiekvieno individualus dalykas ir niekaip nesusijęs su priežiūra ir gydymu.  thumbup.gif

Patiko akusere kai buvo Morkunaite su akusere o kai pasikei pamaina ir prasidejo nesamones. Tai kas kad nedalyvavau gimdyme dalyvavo jos mama kuri turi patirties tokiuose dalykuose. Ji pasakojo kad rusu laikais duvo malonesni daktarai.
Atsakyti
QUOTE(Tevelis Vaidas @ 2007 10 17, 16:51)
Patiko akusere kai buvo Morkunaite su akusere o kai pasikei pamaina ir prasidejo nesamones. Tai kas kad nedalyvavau gimdyme dalyvavo jos mama kuri turi patirties tokiuose dalykuose. Ji pasakojo kad rusu laikais duvo malonesni daktarai.

O ką apie vaikučio sveikatytę sakė Kaune , jei neklystu vakar ar tai šiandien turėjote važiuoti ?
Kažkaip baisu ,kai tokie dalykai nutinka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 17 spalio 2007 - 15:54
QUOTE(studente24 @ 2007 10 15, 22:23)
na tikrai liudna, verysad.gif  o gal but jam pilvuka spazmuoja kuo toliau tuo labiau, ir tai visai ne neuropatologija. mes sian per studijas, kaip tik kalbejom panasia tema. as is savo patirties zinau, kaip mano berniukui taip buvo: kol as stebejau, ka valgau, tai buvo viskas normaliai, o paskui maniau , kad mano maistas itakos neturi leliukui ir krimtau viska, ir aisku, kad jam pute viduriukus o jis tai parodydavo verkdamas, ka ten verkdamas"spiegdamas" smile.gif  ir tik paskui as paklausiau savo mamos ir vel pradejau rinktis ka galiu valgyti, ko ne.
o mano grupioke pries du metus pas sia akusere gimde, tai labai ja isgyre, todel as apie ja ir klausiau.mes kartu si foruma pildom, tai ja net sukrete, kad  doh.gif kizeliene pasak tecio vaido britki, sako, taip negalejo but. mes sakom, gal ji griezta buvo, o ne britki.
o mazylio labiausiai gaila, nes suauge galim issisneket, o jis gali tik verkti.
na tikimes, kad rytoj kn patvirtins mano speliones, ir kad leliukui nieko rimta. juk daug kur naudojamas vakumas, ir kas butent turejo itakos tokiai komplikacijai. verysad.gif

Kokius tyrimus darem pas koky daktara nejom visur viskas gerai tik siandien pasiemem atsakyma is labaratorijos kur dare paselio tyrima tai rado kazkokia bakterija. Ryt eisim pas seimos daktare kad pasakytu kas per bakterija ir paskirtu gydyma.
Atsakyti
Na,draskytis tuo momentu tikrai ne visi gali.Dazniausiai vyrai buna soke tuo momentu.O ir panikos kelis toj erdvej nu tikrai ne vietoj.Beje,ten ir be tokiu patarimu dazniau nei kas antras gasdina televizija ir zurnalistais.Beje,dar neikelus kojos i gimdykla tai vyksta.....Tos 14val.gal ir skamba ne kaip,bet patys paskaitykit literaturoj,kad pirmakartes tiek ir dar daugiau valandu ir gimdo.O vakuumas tikrai nebutinai taikomas gydytoju klaidoms taisyti.Jis yra spresti susidariusia situacija.Aisku, i ja nei as nei kas kitas nenoretu pakliuti.
Va kad taip juodinamas Alytaus akuserinio personalas-man irgi didelis sokas.Visos mes norim gimdymo metu buti paglostytos,uzjaustos,suprastos.....Bet ar paklauset kiek tuo metu yra gimdyviu ir kiek tuo metu personalo?Kiek zinau ten labai apribotas mediku skaicius.Todel jos negali buti su viena is ju istisai.Kas del gydytoju......Cia daugiau "atsiputimo",bet nemanau,kad tiek,kiek cia rasoma.Ir tai tik 1-2daktaru....Kaip jus manot,ar labai malonus jiems tokie "nutikimai"?O akuseres is viso liuks moterys.O kad mums nenusisypsojo ar nepasilabino-tai nebukim mazvaikes....Gimdymas labai subtilus gyvenimo momentas ir kartais tuo momentu vertiname viska aplinkui neadekvaciai.
Atsakyti
QUOTE(Tevelis Vaidas @ 2007 10 17, 16:57)
Kokius tyrimus darem pas koky daktara nejom visur viskas gerai tik siandien pasiemem atsakyma is labaratorijos kur dare paselio tyrima tai rado kazkokia bakterija. Ryt eisim pas seimos daktare kad pasakytu kas per bakterija ir paskirtu gydyma.

labas,
na tikiuosi ta bakterija nebus kokia baisi ir jums greit visos bedos baigsis. tai kiek supratau, tai gyd itaria bakterija susijusia su zarnyno problemomis.?
sekmes smile.gif
Atsakyti