QUOTE(artita @ 2007 10 17, 06:35)
nors manęs jokie pasakojimai nenuteiks kitaip kaip tik gimdyti čia, Alytuje.
as ir pries gimdyma girdejau visokiu kalbu, bet galvoju,juk kiekviena moteris individuali, kodel man turetu buti taip kaip ir kitai??
Kaip matote seddziu gyva sveika ir viskas praeityje
QUOTE(palile @ 2007 10 17, 08:29)
tik labai nesmagu, kai mes patys tersiam savo miesta tokiom kalbok. kaip negimde alytuj, geriau zinom alytaus gimdyklos personala, nei tos kurios gimde...
o klaidu pasitaiko visur, tik skirtingai reaguojama i jas.
QUOTE(austeja001 @ 2007 10 17, 09:33)
viena akusere kuri mane iki 8 val ryto priziurejo, kaip dabar pamenu uzsimiegojusi klause toniuku, ir viena jau po gimdymo priziurejusi,kai paliko mane su laselinemis ir su vaiku
Labai įkvepiantys žodžiai, tiesiog paskatinantys gimdyti Alytuje
Arba pamokymai Tėveliui Vaidui, kad gi "reikėjo REIKALAUTI" , kad personalas dirbtų. Juokinga skaityti tiesiog. Nemanau, kad reikia pagimdyti Alytuje, kad "įsitikinti" mamyčių ir tėvelių kalbomis

Geriau mes pasiremsime gerąja savo patirtimi
Jus galvojate kad KMUK taip nebuna??? nebukite naivios
As ir nesakiau kad tai ikvepiantys zodziai gimdymui Alytuje, tiesiog man PIKTA kai tokios kaip jus, net negimde cia eina ir gincijasi su gimdziusiomis, remiasi draugiu/pazystamu faktais

O jus garantuojate kad jos neperdejo?kad nepagrazino situacijos? JUOKINGA jau darosi
O del tos ponios, tai vel, nereiskia kad visos ten tokios, jei viena tokia pasitaike, plius gal ir gimdyves "geros" buvo pasitaike

nes yra tokiu kad ogogo kaip gydytojus sokdina
Tai vat ir remkites savo geraja patirtimi ten kur jus gimdet/gimdysite, o nejuodinkite cia ateje
O del TevelioVaido, tai..... be zodziu...
Va is tokiu istoriju ir susideda tai, apie ka viena mamyte cia irodineja