Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 04 10, 15:28)
ARTITApritariu tavo zodziams  thumbup.gif jai viskas einasi kaip per sviesta tai ir lusnoje galima gimdyti smile.gif

na tada bent jau akušerę gerą šalia ir lūšnoje būtina turėt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 04 10, 15:33)
na tada bent jau akušerę gerą šalia ir lūšnoje būtina turėt  biggrin.gif  biggrin.gif

na taip juk jos ir viska reguliuoja beja Alytaus akusere Vitalija yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 04 10, 16:59)
na taip juk jos ir viska reguliuoja beja Alytaus akusere Vitalija yra thumbup.gif

aš prie jos gimdžiau....nuostabi moteris, tiesiog žodžių trūksta kiek jai reiktų išsakyti už rūpestį ir švelnumą ir ramų toną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as gimdziau prie akuseres RASOS irgi superine akusere thumbup.gif Nei susitarus buvau, nei ka, o tiek rupinosi manim thumbup.gif As manu visos jos puikios.
Atsakyti
QUOTE(vilaida @ 2009 04 11, 09:48)
O as gimdziau prie akuseres RASOS irgi superine akusere thumbup.gif Nei susitarus buvau, nei ka, o tiek rupinosi manim thumbup.gif As manu visos jos puikios.

KAD VISOS PUIKIOS TAI TIKRAI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 04 11, 13:59)
KAD VISOS PUIKIOS TAI TIKRAI  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ... su kuriom teko bendrauti, tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 04 10, 15:28)
ARTITApritariu tavo zodziams  thumbup.gif jai viskas einasi kaip per sviesta tai ir lusnoje galima gimdyti smile.gif

aciu uz atsakyma. jus galite gimdyti kad i lovoje ,o man yra svarbu kad po gimdymo mano vaikucio patikrintu galvyte echoskopu,kad sesele nustatytu ar vaikelis girdintis, man tai yra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2009 04 14, 18:29)
aciu uz atsakyma. jus galite gimdyti kad i lovoje ,o man yra svarbu kad po gimdymo mano vaikucio patikrintu galvyte echoskopu,kad sesele nustatytu ar vaikelis girdintis, man tai yra svarbu.

Kažkaip neteko girdėti, kad tokius tyrimus po gimdymo kas darytų, jei nėra reikalo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2009 04 14, 18:29)

blink.gif pirmą kartą girdžiu, kad taip daro Kaune ar kur kitur...beje tik gimęs kūdikis negirdi 100 proc mirksiukas.gif

nu gerai...o jei nustatys kad negirdi, kas nuo to pasikeis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 15 balandžio 2009 - 09:20
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 04 10, 16:59)

man ji labai patiko, pas ją gimdžiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 04 15, 10:19)
blink.gif  pirmą kartą girdžiu, kad taip daro Kaune ar kur kitur...beje tik gimęs kūdikis negirdi 100 proc  mirksiukas.gif
nu gerai...o jei nustatys kad negirdi, kas nuo to pasikeis?

Atsiprašau, kad įsiterpiu pas jus, atsitiktinai perskaičiau ir noriu atsakyti: taip, Kauno klinikose atlieka visiems naujagimiams klausos tyrimą. Turbūt jie žino, kiek ir kas yra normalu naujagimiui, nes kažkokį aparatuką prikiša prie ausytės ir po to pasako ar viskas gerai. mirksiukas.gif
O žinoti, ar kūdikis turi kokių problemų yra be galo svarbu ir kiek galima anksčiau tai reikėtų sužinoti (jei yra problemų). Tai svarbu dėl kūdikio, nes tik žinant, galima kažkuo padėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2009 04 15, 13:01)
Atsiprašau, kad įsiterpiu pas jus, atsitiktinai perskaičiau ir noriu atsakyti: taip, Kauno klinikose atlieka visiems naujagimiams klausos tyrimą. Turbūt jie žino, kiek ir kas yra normalu naujagimiui, nes kažkokį aparatuką prikiša prie ausytės ir po to pasako ar viskas gerai. mirksiukas.gif
O žinoti, ar kūdikis turi kokių problemų yra be galo svarbu ir kiek galima anksčiau tai reikėtų sužinoti (jei yra problemų). Tai svarbu dėl kūdikio, nes tik žinant, galima kažkuo padėti. mirksiukas.gif

saunuole kad isiterpei,prasau dazniau apsilankyt nes matau cia tokios mamos izulios rasineja net nezino ar daro tyrimus ar ne ir kisa savo nuomone.taip ir mano vaikui atejo su aparatu prikiso ir pasake kad girdintis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madagaskaras: 15 balandžio 2009 - 12:12