Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės

QUOTE(Tylene @ 2010 02 01, 17:34)
o man čia visai gražiai dera  bigsmile.gif  nebūtina prie kailinių tokią kepurę nešioti  ax.gif

drinks_cheers.gif fainai panele atrodo, man kaip tik grazu kai nera suderinta, tarsi tarp kitko uzsidejo ta kailine kepsa thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o kaip suderinti stilių: prabangius puskailinius ir kepure ax.gif ... Užsidėjus kailinę prie kailinių, ypač tas "pukuotas", nu tai kai įeini į parduotuvę kažkodėl visi atsisuka ir pasižiūri blush2.gif .... Su megzta prie kailinių nelabai schmoll.gif schmoll.gif . Su berete irgi nekaip g.gif .... O kai lauke -20, tai be kepurės nekas, kad ir su kailinukais.... bendradarbės sako užsidėk skrybelę, nu kai užsidėjau, tai kažkaip metelių pridėjo, palikau solidi ponia, nors tik virš 30.... doh.gif doh.gif
gal kas kokių įdėju turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Volturna @ 2010 02 05, 11:19)
Sveikos  4u.gif

o kaip suderinti stilių: prabangius puskailinius ir kepure  ax.gif ... Užsidėjus kailinę prie kailinių, ypač tas "pukuotas", nu tai kai įeini į parduotuvę kažkodėl visi atsisuka ir pasižiūri blush2.gif .... Su megzta prie kailinių nelabai  schmoll.gif  schmoll.gif . Su berete irgi nekaip g.gif .... O kai lauke -20, tai be kepurės nekas, kad ir su kailinukais.... bendradarbės sako užsidėk skrybelę, nu kai užsidėjau, tai kažkaip metelių pridėjo, palikau solidi ponia, nors tik virš 30....  doh.gif  doh.gif
gal kas kokių įdėju turit?  smile.gif

tai gal skrybeliuką netinkamą pasirenki?
va šitoj foto tikrai jaunatviškai atrodo mergaitė:
user posted image

O šiaip žiūrint kokie tie kailniai ir kailinė kepurė. Nes šiaip tinka ir abu kartu. O kad žiūri žmonės-tai gal gražu jiems. Aš visada nužiūriu, jei gražiai atrodo bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Gunde @ 2010 01 19, 13:28)
Labai grazi kepure wub.gif

tos kailines labai aki traukia. man grazu wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 02 01, 16:22)
Siunciausi is cia kepurike http://www.furhatwor...-hats-c-36.html
Kainos aisku  doh.gif , bet kokybe fantastiska, o ir siluma neapsakyta, manau perkant LT butu triguba kaina g.gif

na tai nlb didele kaina 69 dol. o siunimas kiek kainuoja?, nes yra graziu kepuriu kailiniu as irgi noreciau blush2.gif
Atsakyti
Nors man šiaudinės skrybėlės nelabai, ši labai graži. wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man labai grazu dideles vasarisko kepures, bet tos minsktos, kazkas tokio :

user posted image

bet pati negaleciau nesioti tokios, bet kas galli man labai grazu. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
oj kokia sita simpatiska wub.gif
Atsakyti