kepures grazu
vėl aktuali tema patapo
keliu temą į viršų
keliu temą į viršų
Ką nors panašaus gal matėt kas Klaipėdoj?
QUOTE(midori @ 2007 11 09, 14:15)
o ka daryti,jei kepures netinka visai...?
ziema saziningai issimatawau visas ir nusipirkau berete violetine..
tik tokia forma pakenciamai prie weiduko..gal zinot kaune kokiu specializuotu skrybeliu parduotuwiu?nesiot visai nemegstu,bet be ju salta ..
ziema saziningai issimatawau visas ir nusipirkau berete violetine..
tik tokia forma pakenciamai prie weiduko..gal zinot kaune kokiu specializuotu skrybeliu parduotuwiu?nesiot visai nemegstu,bet be ju salta ..
tai va... ir man netinka kepures, visokius, isskyrus tokia, kokios niekur nerandu: kad butu ir ant ausu, ir su snapeliu
del tos pacios priezasties visad ieskau paltu/striukiu, kuriu kapisonas tvirtai laikytusi ant galvos
man ir kapisonai priimtinesni, bet kadangi nusipirkau ziemini paltuka be kapisono, teko kepurytes ieskotis
nors as ir manau kad kepures man netinka, o ypac tos kur madingos, tai radau paprasta bet labai miela balta kepuryte, su kuria atrodau kaip pukuotas zuikutis
uztat silta
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 13, 19:57)

Tokios norėč blyn...
o gal zinote kur butu galima vilniuje rasti tokia kepure kai buna tokia lyg ausines ?
Paieškokit visokiose Akropoliuose, senamiesčio parduotuvėlėse, kartais net visokie gatvės prekeiviai įdomių dalykų turi, praeidama pamatau
O man asmeniškai gražiausios yra megztos beretės tamsiai violetinės, juodos, pilkos spalvų

QUOTE(mildulė @ 2008 12 29, 16:23)
Kai pamatau