Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės

kepures grazu biggrin.gif
Atsakyti
vėl aktuali tema patapo bigsmile.gif
keliu temą į viršų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 22 lapkričio 2008 - 22:27
Ką nors panašaus gal matėt kas Klaipėdoj?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2007 11 09, 14:15)
o ka daryti,jei kepures netinka visai...?sad.gif
ziema saziningai issimatawau visas ir nusipirkau berete violetine..
tik tokia forma pakenciamai prie weiduko..gal zinot kaune kokiu specializuotu skrybeliu parduotuwiu?nesiot visai nemegstu,bet be ju salta ..smile.gif

tai va... ir man netinka kepures, visokius, isskyrus tokia, kokios niekur nerandu: kad butu ir ant ausu, ir su snapeliu smile.gif

del tos pacios priezasties visad ieskau paltu/striukiu, kuriu kapisonas tvirtai laikytusi ant galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE([Greisė] @ 2008 11 24, 17:59)

graži kepurytė. blush2.gif
Atsakyti
man ir kapisonai priimtinesni, bet kadangi nusipirkau ziemini paltuka be kapisono, teko kepurytes ieskotis blush2.gif nors as ir manau kad kepures man netinka, o ypac tos kur madingos, tai radau paprasta bet labai miela balta kepuryte, su kuria atrodau kaip pukuotas zuikutis thumbup.gif uztat silta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 13, 19:57)
blush-anim-cl.gif
user posted image

Tokios norėč blyn... rolleyes.gif Gal kas matėt kur nors ką nors panašaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 gruodžio 2008 - 00:48
o gal zinote kur butu galima vilniuje rasti tokia kepure kai buna tokia lyg ausines ?
Atsakyti
va as lygiai taip pat ieskau ausiniu ir neisivaizduoju kur ju galima rasti. Gal kas zino??? blink.gif
Atsakyti
Paieškokit visokiose Akropoliuose, senamiesčio parduotuvėlėse, kartais net visokie gatvės prekeiviai įdomių dalykų turi, praeidama pamatau smile.gif O man asmeniškai gražiausios yra megztos beretės tamsiai violetinės, juodos, pilkos spalvų smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif nors ir ne kepurė blush2.gif
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildulė: 29 gruodžio 2008 - 15:25
QUOTE(mildulė @ 2008 12 29, 16:23)

Kai pamatau bigsmile.gif pagalvoju, kad būtų visai neblogai tokį dalykėlį turėti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti