QUOTE(Elysa @ 2013 02 21, 00:47)
Koks tai buvo sapnas, jei ne paslaptis?
Ne paslaptis. Gal net ir samoningai ieskojau patarimo

Gal didele kvailyste padariau,

gal dar galeciau istaisyti, bet visas organizmas priestarauja, nuo pykinimo iki itampos

Susapnavau dideli senovini apluzusi traukini. Jo sienos buvo israsinetos raudonais dazais (kaip vanadalai teplioja

). Tas traukinys toks kazkoks nesandarus. Viduj prieblanda. Matau, kad is vidaus jis senas, nesvarus ir apluzes. I ji man bilieta sapne padovanojo tevas. Nors nesame tikroveje artimi, man buvo gera ji sapnuot. Tevo pavidalas sapne suteike saugumo. Tas traukinys sapne vaziuoja i Vokietija. (Ten kazkada dirbau gana megstama pusiau kurybini darba ir ta sali prisimenu su malonumu) . Idomiausia kaip tas traukinys vaziavo: Jis vaziavo labai labai greitai ir pakildavo virs debesu!!! I zydra dangu!!! Ir sapne jauciausi kaip ant amerikietisku kalneliu. Buvo kritimo jausmas. Kilimo kritimo ispudis. Kai taip jis vaziavo, as tarsi ziurejau pro jo virsu. Aplink zydras dangus, debeseliai. Plytejo rugiu razienos, buvo sauleta. Oras lyg pavasario. Dar tame traukinyje buvo tualetas plastmesinemis nesandariomis durimis, nelabai svarus, kaip stotyje. Ten buvo kazkokia nepazystama mergina. Tiksliau norejau nusilengvinti, o poto pastebejau, kad ten mazai vietos, lyg kazkas dar yra. Buvo kazkokia mergina. Bet ji buvo labai trumpai, jos nepazinojau.
Turbut galima interpretuoti velgi ivairiai. Bet manau, kad jis gali reiksti asmenybes progresa, kad man dar yra sansas daryti ka noriu. Traukinys kaip ir namo simbolis gal but tai yra zmogaus simbolis. Tik traukinys, kadangi jis juda galbut reiskia progresa. Aplink grazus peizazas, sauleta buvo, dangus. Tualetas - velgi po to sapno supratau, kad buvau apgauta savo darbovietes, kad uz darba, kuri dirbau menesi nuo 8 iki 8, gavau tiek mazai pinigu...Istikruju tiek, kad galbut net darbo inspekcijai deretu pranesti.

Kad mane isnaudoja. Supratau, kad galbut laikas imtis to ko nori. Noriu piesti, kurti, kurti aksesuarus. (Ir per ta darba galiu tai prarasti, nors kita rasti man sansu mazai butu...Bet kaip gyventi su juo kai gyventi nemiela.) Ir pastaruoju metu apie tai galvojau. Tai rodo tas sviesus peizazas sauletas dangus, kad reikia issiverzti is to s....Ir surasti savo Vokietija.
Bet nelabai supratau
iki galo butent kaip traktuoti ta traukini - jis nesvarus, suluzes, taciau kaip priemone susiekimo su ta salimi

Ar tai pati as, ar tai mano progresas.