Keičiu ginekologę. Nes teko viena labai nusivilti. Planuoju pereiti į Narmedą. Gal kas ten lankosi? Būtų idomu išgirsti nuomones apie gydytojus. Kaip ten kainos ir t.t. Ačiu.
Mano drauge ten lankosi, tik nepamenu daktares pavardes, bet yra labai patenkinta sake konsultacija kainuoja tik pirma karta o kiti apsilankymai kainuoja maziau ar tai mokama tik uz tyrimus
Noriu pasiguosti: iš Baltupių šeimos centro gavau siuntimą į polikliniką Tilto g. pasidaryti tyrimuką. Kai ten nuvykau, priėmė gydytoja Vida Miežėnienė. Ji pasakė, kad tyrimas, kurio man reikia, nedaromas šioje poliklinikoje ir užsiregistravo mane pas save narmedoje, kur ta pati gydytoja dirba privačiai. Žinoma, ten mane maloniai priėmė, greitai padarė tyrimus, skyrė gydymą, bet už tai plojau nemažai pinigėlių.
Vėliau paklausiau savo šeimos gydytojos, kodėl man davė siuntimą į polikliniką, kurioje negalėjo atlikti man reikiamo tyrimo. Mano šeimos gydytoja labai nustebo ir pasakė, kad aš ne pirma jos pacientė, kuriai gyd. Miežėnienė neatliko nemokamai tyrimų, o pasiskyrė į savo privačią kliniką.
Kažkur esu skaičius apie šią gydytoja ne mažai neigiamų atsiliepimų. Gal net SM. Kai pirmą kartą ėjau į NARMEDĄ, norėjo mane pas ją užrašyti, gerai, kad atsiliepimus perskaičiau prieš tai, atsisakiau. Ir užrašė mane pas kitą gydytoją. Likau labai patenkinta.
Vėliau paklausiau savo šeimos gydytojos, kodėl man davė siuntimą į polikliniką, kurioje negalėjo atlikti man reikiamo tyrimo. Mano šeimos gydytoja labai nustebo ir pasakė, kad aš ne pirma jos pacientė, kuriai gyd. Miežėnienė neatliko nemokamai tyrimų, o pasiskyrė į savo privačią kliniką.
Ilgai ten lankiausi... pas gyd. M... ir kai supratau, kad gydė man tai ko neriekia gydyti ir lupa pinigus... (tai patvirtino kita ginė...) Nesilankysiu ten daugiau...
Labai kompetetinga ir puiki gydytoja, ji dirba ir Lazdynuose ligonineje.
Man patinka, kad ji konkreti, jokiu cia lia ir pan. Yra taip ir taip, darome taip ir taip. Zodziu be viniojimu i vata