Įkraunama...
Įkraunama...

Narmeda

Keičiu ginekologę. Nes teko viena labai nusivilti. verysad.gif
Planuoju pereiti į Narmedą.
Gal kas ten lankosi? unsure.gif Būtų idomu išgirsti nuomones apie gydytojus.
Kaip ten kainos ir t.t.
Ačiu. 4u.gif
Atsakyti
Konsultacija 60 lt
Tepinėlis 35 lt
Už hormonų tyrimus (PROG, PRL, TTH, FT4) mokėjau viso 93 lt (atskirai kokios kainos nežinau).

Buvau ten tik kartą.
Man irgi labai įdomu būtų išgirsti nuomonę apie "Narmedą" apie ginekologus ten dirbančius.
Atsakyti
Mano drauge ten lankosi, tik nepamenu daktares pavardes, bet yra labai patenkinta 4u.gif sake konsultacija kainuoja tik pirma karta o kiti apsilankymai kainuoja maziau ar tai mokama tik uz tyrimus ax.gif
Atsakyti
O pas kokia gydytoją jį eina?

Ten yra:
Ginekologė, Vida Miežėnienė
Ginekologė, Sigita Racinienė
Medicinos mokslų daktarė, ginekologė, Danguolė Vildaitė

Gal kas lankotes ten? pasidalinkite savo nuomone prašau 4u.gif

Atsakyti
Draugėi labai patinka Danguolė Vildaitė.
O aš lankausi pas Jolantą, pavardės netasimenu. blush2.gif Bet gydytoja superinė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 12 12, 19:37)
Draugėi labai patinka Danguolė Vildaitė.
O aš lankausi pas Jolantą, pavardės netasimenu. blush2.gif Bet gydytoja superinė.  thumbup.gif

Gyd. Danguolės Vildaitės nuotrauka mačiau www.narmeda.lt . Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad labai miela moteris.

Atsakyti
Noriu pasiguosti: iš Baltupių šeimos centro gavau siuntimą į polikliniką Tilto g. pasidaryti tyrimuką. Kai ten nuvykau, priėmė gydytoja Vida Miežėnienė. Ji pasakė, kad tyrimas, kurio man reikia, nedaromas šioje poliklinikoje ir užsiregistravo mane pas save narmedoje, kur ta pati gydytoja dirba privačiai. Žinoma, ten mane maloniai priėmė, greitai padarė tyrimus, skyrė gydymą, bet už tai plojau nemažai pinigėlių.

Vėliau paklausiau savo šeimos gydytojos, kodėl man davė siuntimą į polikliniką, kurioje negalėjo atlikti man reikiamo tyrimo. Mano šeimos gydytoja labai nustebo ir pasakė, kad aš ne pirma jos pacientė, kuriai gyd. Miežėnienė neatliko nemokamai tyrimų, o pasiskyrė į savo privačią kliniką.
Atsakyti
QUOTE(jusumarykay @ 2007 12 21, 16:19)
Noriu pasiguosti:...
gydytoja Vida Miežėnienė.

Kažkur esu skaičius apie šią gydytoja ne mažai neigiamų atsiliepimų. Gal net SM. unsure.gif
Kai pirmą kartą ėjau į NARMEDĄ, norėjo mane pas ją užrašyti, gerai, kad atsiliepimus perskaičiau prieš tai, atsisakiau. Ir užrašė mane pas kitą gydytoją. Likau labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jusumarykay @ 2007 12 21, 15:19)

Vėliau paklausiau savo šeimos gydytojos, kodėl man davė siuntimą į polikliniką, kurioje negalėjo atlikti man reikiamo tyrimo. Mano šeimos gydytoja labai nustebo ir pasakė, kad aš ne pirma jos pacientė, kuriai gyd. Miežėnienė neatliko nemokamai tyrimų, o pasiskyrė į savo privačią kliniką.

Ilgai ten lankiausi... pas gyd. M... ir kai supratau, kad gydė man tai ko neriekia gydyti ir lupa pinigus... (tai patvirtino kita ginė...) Nesilankysiu ten daugiau...
Atsakyti
Labai ačiū, kad rašote savo nuomones. Gerai žinoti kas ir kaip. Dėkui smile.gif

Kai aš buvau poliklinikoje pas V.M. tai ji irgi tyrimams mane vis siunčia į Narmedą pas save.

Hormonų tyrimai tai suprantu. O ar tikrai poliklinikoje negali padaryti "bendro tepinėlio tyrimą"?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2007 12 12, 11:44)
O pas kokia gydytoją jį eina? 

Ten yra:
Ginekologė, Vida Miežėnienė
Ginekologė, Sigita RacinienėMedicinos mokslų daktarė, ginekologė, Danguolė Vildaitė

Gal kas lankotes ten? pasidalinkite savo nuomone prašau  4u.gif

Labai kompetetinga ir puiki gydytoja, ji dirba ir Lazdynuose ligonineje.
Man patinka, kad ji konkreti, jokiu cia lia ir pan. Yra taip ir taip, darome taip ir taip. Zodziu be viniojimu i vata smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte atsiųsti į a.ž. Danguolės Vildaitės mobilų telefoną? Ačiū 4u.gif
Atsakyti