sveikos, o gal zinote narmedos registraturos tel.nr.? tuo kuri turiu ir kuris paskelbtas internete niekas neatsiliepia..

QUOTE(pellyte @ 2008 07 31, 12:02)
sveikos, o gal zinote narmedos registraturos tel.nr.? tuo kuri turiu ir kuris paskelbtas internete niekas neatsiliepia.. 

o kokiu skambini?
pas juos kažkokia reorganizacija, man nurodė tel. 2411066. Tik kol kas, kiek skambinu, vis užimta.
2333827 skambinu.situo anksciau prisiskambindavau, bet dabar niekas nekelia ragelio. pabandysiu nauju, aciu 
Papildyta:
o kokiu skambini?
pas juos kažkokia reorganizacija, man nurodė tel. 2411066. Tik kol kas, kiek skambinu, vis užimta.
katik prisiskambinau, pasirodo sis numeris buividiskiu g. ir visai ne narmedos, o kazkokios kitokios klinikos, bet atsiliepusi moteriskaite informavo, kad gyditojai beveik tie patys, o narmeda siuo metu uzdaryta ir neaisku kada atsidarys

Papildyta:
o kokiu skambini?
katik prisiskambinau, pasirodo sis numeris buividiskiu g. ir visai ne narmedos, o kazkokios kitokios klinikos, bet atsiliepusi moteriskaite informavo, kad gyditojai beveik tie patys, o narmeda siuo metu uzdaryta ir neaisku kada atsidarys

QUOTE(pellyte @ 2008 07 31, 14:13)
2333827 skambinu.situo anksciau prisiskambindavau, bet dabar niekas nekelia ragelio. pabandysiu nauju, aciu 
Papildyta:
o kokiu skambini?

Papildyta:
o kokiu skambini?

va va, aš irgi ką tik prisiskambinau, tai paaiškino, kad atsiskyrė akcininkai, ir įmonė pasidalino. Taip, dabar jie Buivydiškių g.

as taip pat radau gyd Narbuta situo telefono nr. Kaip gerai,kad yra sitas forumas ,aciu merginos uz info

Merginos, si penktadieni (spalio 24d.) buvau Narmedoje. Dirba kaip dirbusi, tik nezinau ar visi tie patys daktarai. Kiek zinau "blogoji" daktare Miezeniene ten nebedirba. As lankiausi pas savo daktare A. Bickauskiene. Ji neseniai grizo i darba, augina leliuka. Labai faina moteris. Gerai, nes patogu privaziuot, salia didele vingio kino teatro aikstele, tai masina be problemu pastatyt. Telefonas tas pats, 2333827 regis.
Anksciau lankiausi NARMEDOJE, o dabar Buivydiškių g. tie patys gydytojai tik klinika vadinasi RENMEDA. Įdedu sios klinikos tinklapio adresą
http://www.renmeda.l...m...=3&Itemid=5
http://www.renmeda.l...m...=3&Itemid=5
QUOTE(MamyteLina @ 2008 11 03, 15:18)
Anksciau lankiausi NARMEDOJE, o dabar Buivydiškių g. tie patys gydytojai tik klinika vadinasi RENMEDA. Įdedu sios klinikos tinklapio adresą
Aciu aciu mamyte Lina uz reklamine informacija. Turbut procentus moka...
Bet deja, Narmeda dirba tuo paciu adresu kaip dirbusi nuo spalio men. O ten gydytojas Jakiunas - nu super.

Nenorejau eiti pas vyra, bet dabar nesigailiu. Profu profas.
Na mat kaip gavosi su ta Narmeda-Renmeda. Aš irgi dar metų pradžioje, kaip bandžiau registruotis Narmedoje, mane nukreipė į Renmedą. Taigi lankiausi Renmedoje, manydama, kad čia tiesiog dirbs ginekologai, o Narmedoje liko kitų sryčių gydytojai. Ir kas mane nustebino Renmedoje, kad jie neturėjo mano kortelės ir vėl pradėjo naują. Ir tai aišku negerai, nes turėjau vėl atpasakoti kuo sirgau ir pan., o pusės jau neatsimenu. O dabar matau, kad tai visai ne dukterinė įmonė (Renmeda), o tiesiog Narbutas pabėgo ir dar išsivedė kelis daktarus. Anksčiau lankiausi pas Miežėnienę, o pastąrąjį kartą buvau pas Racinienę. Apie abi negaliu nieko blogo pasakyti. Kainavo konsultacija nepigiai, kažkur virš 100 lt, nes darė tepinėlį ir echoskopiją (beje ją man daro nuolat, reikia ar ne, o tai kelia konsultacijos kainą). Bet šiaip man patinka tai, kad viskas greitai ir gražiai. O kai dariau prevencinį tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio tai suklojau virš 200 Lt (į kainą įėjo konsultacija, tepinėlis, echoskopija ir šis tyrimas). Dabar jau net nežinau kur geriau eiti
, Narmedoje mano visa ligos istorija, o Renmedoje pažįstami gydytojai, bet gal reikės su tuo nauju ginekologu Narmedoje eiti susipažinti