Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Puriena"

QUOTE(riša @ 2007 11 29, 11:22)
Turejau kažka daryti,nutariau pakeisti darželi nuejau i purena ,paaiškinau visa savo situacija ir po menesio mus prieme...Nuo pirmos dienos viskas buvo kitaip,visai kita atmosfera ,aukletojos nuostabios,visada nusives už rankos,kalbasi (viso to pasigedom anam darželyje).Dabar jau pradejom miegoti pietuku,labai laukia šokiu pamoku ,dainavimo,dailes.Kiekviena vakara man apie viska pasakoja,tiesiog matau,kad jai yra smagu biggrin.gif .o aš pagaliau esu rami ir laiminga thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad taip pasikeitė viskas jums į gerą pusę thumbup.gif
Atsakyti
na mums ir lyg viskas ten normaliai, tik auklyte labai pikta atrodo
Atsakyti
QUOTE(Šira @ 2007 11 25, 01:10)
O aš galiu mažai gero ,daugiau blogo pasakyt. Vedėja labai maloni moteris, vadovė muzikos - puiki. Bet tai nėra viskas.Man svarbu, kad vaikas eitų į darželį ne per prievartą ir bijodamas. Kad jam ten būtų saugu ir aš būčiau tikra, kad niekas jo neskriaudžia.Tikriausiai pasirodysiu nenormali monstrė, bet praėjom dvi grupes. Ir nieko gero. Daugiau taip nedaryčiau. Vesčiau tiesiai į kitą darželį, jei matyčiau didelių problemų.
Pirmojoje auklytė trinktelėjo keletui vaikų ( buvo keletas tokių kartų ) mano akivaizdoje. Tai vyko mano vaiko adaptacijos darželyje metu. Trinktelėjimą matėm ir aš, ir jis. Tylėjau. Po kelių dienų, palikus pirmą kart iki pietų miego, tyliai įėjau pro duris ir išgirdau auklėtojos balsą : Daugiau čia neateik, jei esi tks blogas, mums čia blogų vaikų nereikia  blink.gif . Žvilgt į grupė, ogi maniškis stovi išsigandusiom akelėm ir nesutinka valgyt pietų. Todėl blogu patapo. Na, žinote. Jau tada kaip reikiant pabambėjau. Kita auklėtoja toje grupėje buvo tikrai nebloga, tai iškart nebėgom. Pradėjau jį vest pavasarį, vasarą nebėjom, o prasidėjus rudeniui užrašėm į kitą grupę. Ten vaikai buvo įvairaus amžiaus, tikėjausi , kad vaikui patiks labiau . Deja...Auklėtojom labiau rūpėjo ryte skaityt laikraščius, nei vaikus pasitikt. Nusivyliau..Bet kantrybė trūko, kai vaikas pasisakė, kad auklytė jam trenkė per veiduką. Už tai, kad jis norėjo iš puodo sriubytę pauostyt  unsure.gif  Va tada jau nudrožiau pas auklėtoją ir viską išsakiau... Toji pažadėjo pakalbėt su auklytė, auklytė kitą dieną jau teisinosi, kad ten visai nestipriai buvo trenkta  unsure.gif
Tada nuėjau į netoliese esantį darželį , įkurį buvom užsirašę seniai, bet nespėjom su rudenine grupe, o po to vietų nebebuvo. Pakalbėjau su vedėja. Ir priėmė. Žmonės, aš jau buvau pamanius, kad esu nesveika mama ir noriu neįmanomų dalykų  doh.gif . Bet patikėkit, dabartiniame darželyje aš neturiu nei vieno priekaišto . Niekam. Radom darželį, kuriame aš ramia širdim palieku savo vaiką, ir į kurį jis niekada nėjo su ašarom.

O jus kreipetes i darzelio vadove? Ar papasakojote kas vyksta? Nes man kazkaip sunku patiket, kad ir vienoj grupej auklyte trenke vaikams ir kitoj. As pati vedu savo vaika i si darzeli ir itariu i ta grupe, kur jus paskui pervedet savo vaika, tai nzn, nesu tokiu ivykiu nei macius, nei girdejus. Man ten ir aukletojos ir auklyte thumbup.gif .O svarbiausiai ir vaikui labai jos patinka. Ir kaip jus raset, kad sedi laikrascius skaito, tai nesu macius, kiekviena ryta pasitinka ir uz rankos nusiveda vaika i grupe. Ir seip man darzelis tikrai gera ispudi padare, daug bureliu visokiu, yra vaikui uzsiemimu.
I ta pati darzeli ir drauges mano kelios veda savo vaikus ir visos atsiliepia tik gerai 4u.gif .
P.s. Pagal viska itariu ir risa veda savo vaika i ta pacia grupe, nors aisku, galiu ir klyst blush2.gif .
Atsakyti
Dziaugiuos radus šitą temą,as savąją nuo rudens irgi zadu vest į Purieną,teko girdėt visko,bet daugiau geresnių atsiliepimų,parašykit jei galit dar kokių atsiliepimų.Mes eilėj jau 1 metus laukiam,teko palankyt kitą darželį,tai prisiminimai nekokie...Būtų įdomu suzinot ir apie Purieną smile.gif
Atsakyti
mes gyvenome anksciau sportininkuose ir ten vedem i darzeli savaji o kai persikraustem tai vedam i puriena tai kai lygini ta darzeli sportininkuose ir puriena tai kaip zeme ir dangus mes tai neturim nusiskundimu vaikui patinka aukletojos gera auklyte su jeis daug uzsiema daug uzduoteliu daro yra ten bureliu bet maniskis nenori lankyti sokiu o daugiau berniukui kaip ir kitu nera mergaitem gimnastika yra dainavimas dauk ten uzsiemimu jie dar ten turi toki kambari zaidimu kelis kartus i savaite eina zaidimai ten kazkokie idomus lauke tvarkinga kodel apie lauka prasnekau tai kad preitam darzeli nieko nebuvo lauke vaikam tik smelynas o cia visko sportuoja jie. Nu vienu zodziu visko ko reik o del aukletoju kur pakliusi ir kaip vaikas pripras vistiek pasijaucia po laiko kokie santykai tarp aukletoju ir vaiko. man tai svarbu kad vienas kita gerbtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas2: 17 kovo 2008 - 19:23
Mes "Puriena" lankem nuo lopselio. Puikus darzelis ir personalas labai patiko. Sarbiausia, kad vaikas ten puikiai jautesi. Patinka, kad vaikai nuolat uzimti: dailes, teatro studijos, lego kambarelis, sporto ir muzikos sales atskirai. Aukletojos nerealios: ir patars, ir pakonsultuos. patikekit kartais ir pabarti ar griezciau pasakyti musu vaikams taip pat reikia. Nuo siu metu, pakeitus gyvenama vieta, pradejom lankyti kita darzeli. Tai didziulis skirtumas. Vien aplinka: koridoriai, grupes zenklai prastesnes, maziau aprupintos nei "Purienoje". Purienoje be galo tvarkinga, sviesu, atnaujintas darzelis ir kolektyvas jaunas ir gabus. Per menu savaites ir tevai ijungiami i veikla, o tai labai malonu. Taip pat patiko, kad nebudavo jokiu prasinejimu atnesti ta ar ana. Vaikai tik sau spalvinimo knygutes nesdavosi, o ivairiais savo rankdarbiais dziugindavo nuolat.
Maistas geras (bent mano vaikui patikdavo), daug vaisiu. O musu grupes aukletojos vaikus nuolat, jei oras tinkamas, vesdavo i lauka (skaiciau atvirkstiniu pasisakymu sioje temoje). Mes lankem Pingvinuku ir Giliuku grupe, tai tik didelis aciu joms ir kitiems sio darzelio pedagogams.
Atsakyti
QUOTE(Šira @ 2007 11 28, 07:31)
Parašiau  4u.gif . Sėkmės jums bet kokiu atveju  mirksiukas.gif

labutis,
Sira ir as noreciau suzinoti aukletojos varda ir kiek vaikui metuku buvo.Kurioje vietoje randasi " bangele" ,zinau ,kad Nidos gatveje,o kur tiklsiai ne.
Atsakyti
Man šis darželis nepatiko schmoll.gif
1. Direktorė arogantiška asmenybė (čia mano nuomone) .
2. Dėl auklėtojų - įkyrėjo padlaižiavimas aggressive.gif .
3. Ir atvedus vaiką į darželį po plaučių uždegimo, kai jis darželyje nebuvo 3 mėnesius, o sekančią dieną, jis ima vėl sloguoti, o auklėtoja pasako "jam taip patiko voliotis po sniegą...", tai vos susilaikiau nenugriuvus vietoje mega_shok.gif. Vaikui gali patikti ir valgyti sniegą, bet tam vaiką ir palieku darželyje su auklėtojom, kad jį prižiūrėtų.. Tų poros dienų rezultatas - vaikui bronchitas, kuris tęsėsi 2 mėnesius. Tiesa, tuo metu toje grupėje plaučių uždegimu sirgo keli vaikai, tai kažkaip net nenorint ima pirštis tokia nuomonė: atlyginimas toks pat - grupėje 5 vaikai ar 15, tik su 5 dirbt lengviau.... mastau.gif
Taigi, atsiėmiau dokumentus ir pervedžiau į kitą darželį apie kurį dabar esu tik geriausios nuomonės good.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 10 21, 19:05)
Man šis darželis nepatiko  schmoll.gif
1. Direktorė arogantiška asmenybė (čia mano nuomone) .
2. Dėl auklėtojų - įkyrėjo padlaižiavimas aggressive.gif .
3. Ir atvedus vaiką į darželį po plaučių uždegimo, kai jis darželyje nebuvo 3 mėnesius, o sekančią dieną, jis ima vėl sloguoti, o auklėtoja pasako "jam taip patiko voliotis po sniegą...", tai vos susilaikiau nenugriuvus vietoje mega_shok.gif. Vaikui gali patikti ir valgyti sniegą, bet tam vaiką ir palieku darželyje su auklėtojom, kad jį prižiūrėtų.. Tų poros dienų rezultatas - vaikui bronchitas, kuris tęsėsi 2 mėnesius. Tiesa, tuo metu toje grupėje plaučių uždegimu sirgo keli vaikai, tai kažkaip net nenorint ima pirštis tokia nuomonė: atlyginimas toks pat - grupėje 5 vaikai ar 15, tik su 5 dirbt lengviau.... mastau.gif
Taigi, atsiėmiau dokumentus ir pervedžiau į kitą darželį apie kurį dabar esu tik geriausios nuomonės good.gif

tikrai labai gaila,kai vaikuciu teko net du kart prasirgti tokia rimta liga..tikras aukletoju aplaidumas.Kaip supratau,Jus pasakojate apie "Bangele",o apie "Puriena" ar zinote ka nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 24 spalio 2008 - 20:52
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 10 24, 21:51)
tikrai labai gaila,kai vaikuciu teko net du kart prasirgti tokia rimta liga..tikras aukletoju aplaidumas.Kaip supratau,Jus pasakojate apie "Bangele",o  apie "Puriena" ar zinote ka nors?

Aš pasakojau apie "Purieną".
Atsakyti
apie puriena esu pacios geriausios nuomones. savo antraja atzala taip pat ten vesiu, nors toliau nuo namu. ten dirbo, gal ir dabar dirba aukletoja palmira. mergaite nuo pat pirmu dienu ja pamilo kaip mociute. darzelis finansuojamas puikiai. vaikams labai daug uzsiemimu, vedamos "zipio programeles". neissigaskite, jei kas raso kad vaikelis nuo "neprieziuros" apsirgo. pirmus metus vaikai kolektyve visas imanomas ligas perserga, nuo to nepabegsi.
Atsakyti
Mes irgi žadam vesti vaiką į šitą lopšelį, visokių čia nuomonių prisiskaičiau,ir tikrai ir aš galiu pasakyt, jog kiek žmonių - tiek ir nuomonių. Kiekviena mama juk vis kitaip savo vaiką augina ir auklėja, ir kiekvienam juk neįtiksi ax.gif
Atsakyti