Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

ojej kiek jus cia groziu prirodet wub.gif wub.gif wub.gif jau nebezinau pati ko noriu rolleyes.gif wub.gif
QUOTE(gala @ 2007 11 13, 19:37)

sita suknyte,niu bent panasi,gal rastas skiriasi,bet modeliukas tas pats,galima rasti Kaune A&R salone mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2007 12 01, 13:39)
Aha,cia Herve... smile.gif  As paziurejau puslapyje kokiose salyse galima isigyti, neradau LT ir nusiminiau.. Kazi kuris salonas Kaune turi Herve suknuciu? g.gif

Tikrai turi Edenė ir Limarija. As tiksliai nzn., as jie butent sia turi, bet jei ir netures - gales tau ja uzsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 12 01, 19:11)
labai grazi suknute  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Tomaba @ 2007 12 01, 20:09)
klausyk, o tu suknele ta pirkai is sio puslapio?  g.gif
<...>

Ne. Siuvausi pas labai gerą siuvėją. Siuvo pagal nuotrauką, bet gavosi lygiai tokia pat smile.gif Gal net gražesnė blush2.gif O ką?
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 02, 11:20)
Ne. Siuvausi pas labai gerą siuvėją. Siuvo pagal nuotrauką, bet gavosi lygiai tokia pat  smile.gif Gal net gražesnė  blush2.gif O ką?[/color][/i]

O kada vestuves? Gal po vestuviu pamatysim ir ant taves kaip atrode? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 01, 18:05)
Modelis toks pats, tik manosios ten kur čia raudona buvo balta, o kur balta - raudona  4u.gif

user posted image
user posted image

Va sita man grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 12 01, 18:24)
Iš La Sposa kolekcijos MALASIA  wub.gif
user posted image

Merginos bigsmile.gif Ar įmanoma LT išsinomuoti panašaus stiliaus suknelę tik trumpą,kitaip sakant ne jaunajai 4u.gif ,o šiap į vestuves g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 02, 14:20)
Ačiū  4u.gif
Ne. Siuvausi pas labai gerą siuvėją. Siuvo pagal nuotrauką, bet gavosi lygiai tokia pat  smile.gif Gal net gražesnė  blush2.gif O ką?

As uzsisakiau savo suknele is sio puslapio, labai ilgai truks kol gausiu, pries tris savaites uzsakiau, vasario gale gausiu, tipo is gamintojo kol gaus, kol cia atsiust. nes jie tarpininkauja.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 01, 18:58)
rolleyes.gif  Aišku dėl skonio nesiginčyjama, bet man tai ji nea  rolleyes.gif

Visiskai teisingia, del skonio nesigincijama.. biggrin.gif Kiekvienas ziuri kas jam patinka ir tinka...
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2007 12 02, 03:03)
Tikrai turi Edenė ir Limarija. As tiksliai nzn., as jie butent sia turi, bet jei ir netures - gales tau ja uzsakyti smile.gif

O kazin kaip butu su nuoma? As pati esu ir Klp.. Jau isivaizduoju kaip as pirmadiein iskarto po vestuviu vaziuoju ja priduoti i salona.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Visos sukneles yra grazios, bet reikia ziureti, kad tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 12 02, 15:58)
O kada vestuves? Gal po vestuviu pamatysim ir ant taves kaip atrode?  4u.gif

Vestuvės jau buvo mirksiukas.gif Bet kolkas dar negaliu įkelt foto schmoll.gif

QUOTE(Archideja @ 2007 12 02, 17:37)
Va sita man grazi thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Tomaba @ 2007 12 02, 20:57)
As uzsisakiau savo suknele is sio puslapio, labai ilgai truks kol gausiu, pries tris savaites uzsakiau, vasario gale gausiu, tipo is gamintojo kol gaus, kol cia atsiust. nes jie tarpininkauja.

O kokią užsisakei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 03, 19:26)

O kokią užsisakei?  smile.gif

Maggie Sottero - Mandy
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2007 12 03, 09:13)
Visiskai teisingia, del skonio nesigincijama.. biggrin.gif Kiekvienas ziuri kas jam patinka ir tinka...
Papildyta:

O kazin kaip butu su nuoma? As pati esu ir Klp.. Jau isivaizduoju kaip as pirmadiein iskarto po vestuviu vaziuoju ja priduoti i salona.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nezinau, manau imanoma susitart su salonais del sukneles pridavimo. Pasidomek. Manau tai dar nuo salono priklauso: vieni i grazinimo data ziuri griezciau ir nenusileidzia, kiti geresni
Atsakyti