maniski nuvaryt nuo kompo - be sansu
jau ir ackarikus nesioja, susirietes sedi cia prie kompo..mes ji susitinkam tik velai vakare prie tv
geriausia iseitis nusipirkti atskirus kompus.as jau saviski po truputi ruosiu,kad jam reikia nesiojamo kompiuterio,juk taip patogu visur kartu.kitos iseities nematau.vakare kai atsiseda,tai nei 5min.negaliu i foruma ilist.juk as dirbu,sita fraze vimdo jau mane.
Kazkada, kai buvau jaunesne ir impulsyvesne
, tai uzknisusiam kompui, prie kurio vyras "gyveno", nukirpau laida.
Poto seke rimtas pokalbis ir viskas sustojo i savo vietas.
Na maniskis tikrai nesedi paromis, taciau jei prises tai reikia reikia ir nieko aplinkui nebemato ..
taciau kai jau pasipila priekaistai arba pasakau, kad su draugemis lekiu kur nors klausa paastreja
taciau kai jau pasipila priekaistai arba pasakau, kad su draugemis lekiu kur nors klausa paastreja
Išjungiu elektrą ir galas žaidimams. Kai žaidžia nieko nemato ir negirdi. Išjungiu ir staigiai įjungiu. Nervuojasi ir nesupranta, kad čia aš tokia bėstija. Bet vėl nespėja įjungti, nes aš jau būnu okupavusi..
Višiškai nuvaryt nuo kompo vyro nepavyko, bet sumažint jo sėdėjimo laika tai kikrai...
Nusipirkom akvariuma...Tai jam reikia ji valyt, žuvis maitint...Tai visai smagiai prie akvariumo mes pasedim dviese ir bent kuriam laikiui kompas buna paliekamas ramybes būsenoje...
Nusipirkom akvariuma...Tai jam reikia ji valyt, žuvis maitint...Tai visai smagiai prie akvariumo mes pasedim dviese ir bent kuriam laikiui kompas buna paliekamas ramybes būsenoje...
Manau musu kompiuteristus tik grabo lenta atitrauks (tfu tfu tfu)
Mano toks uzkietejes, kad kelma lengviau israut, nei ji nuo kompo. Zinoma jis daug ir naudingo daro, tipo filmus, ir kitus triukus, bet visvien
Atskiri kompai ne iseitis, o dar didesne blogybe. Anksciau turejau issikovot vieta prie kompo, veliau jis gudruolis (matyt apskaiciaves), man atskira pastate, tai dabar jam visai rami galva
be to jis antram aukste as pirmam, tai lafa abiem
Tu tikra didvyre ir rizikos gyvenime nebijantis zmogus
Medali tau pakabinciau
Man ne minciu tokiu nekilo,but turbut nusoves
Ir maniskis nusipirko ir tipo savo"kabinete" isirenge. Tai dabar as prie jo atejus pasedziu, akis paganau, o brangiojo neprisivilioju, sako "as ir is cia matau"
QUOTE(zaneta j @ 2005 04 30, 15:15)
geriausia iseitis nusipirkti atskirus kompus.
juk as dirbu,sita fraze vimdo jau mane.
juk as dirbu,sita fraze vimdo jau mane.
Atskiri kompai ne iseitis, o dar didesne blogybe. Anksciau turejau issikovot vieta prie kompo, veliau jis gudruolis (matyt apskaiciaves), man atskira pastate, tai dabar jam visai rami galva
QUOTE(cipliukas @ 2005 05 18, 16:18)
Kazkada, kai buvau jaunesne ir impulsyvesne
, tai uzknisusiam kompui, prie kurio vyras "gyveno", nukirpau laida.
Poto seke rimtas pokalbis ir viskas sustojo i savo vietas. 
Tu tikra didvyre ir rizikos gyvenime nebijantis zmogus
QUOTE(Džastine @ 2005 06 21, 17:51)
Ir maniskis nusipirko ir tipo savo"kabinete" isirenge. Tai dabar as prie jo atejus pasedziu, akis paganau, o brangiojo neprisivilioju, sako "as ir is cia matau"
Pasirodo tai dažna problema, o aš jau galvojau...Kol neturėjom namie interneto, tai buvo vadinama viršvalandžiais. Prasitariau, kad nieko čia smerktino taip sakant, tuomet atsirado internetas ir namie. Dabar užsigrobinėju laiką prie kompo, giriu jo auksines mintis ir pranešu : neturėjau laiko vakarienei, galėtumėm į kavinę