Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

Paskutini palikau butent del jo liguisto potraukio kompui, sededavo net iki 3val ryto, motyvuodamas tuom jog dar nenori miego... doh.gif
Kaip veliau paaiskejo, tas potraukis kompui buvo del ten esanciu pazinciu g.gif Siai dienai jis turi marias laiko ieskoti nauju pazinciu lotuliukas.gif

Atsakyti
Nervuoja vis mane su savo user posted image jei šiaip sedetu, tai visai nepikčiau, bet tie žaidimai mane pribaigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjus: 29 birželio 2008 - 22:20
blink.gif Paskaicius tema paaiskeja kad labai dauk vyru tiesiog serga "kompiuterasu" liga. Gerai kad maniskis ne taip jau ilgai sedi prie PC tik va kai jis sedi mane vistiek nervina jo narsymai kur nereikia blush2.gif .
Atsakyti
kompas -liga smile.gif
as pac ja sergu ... be kompo ne zingsnio , darbe kompas , mobilke - kompas , namie super kompas su kuriuo galiu zaisti visus naujausius zaidimus su max rezoliucija be jokio lago smile.gif

buvo dienu kai negalejau be jo is viso smile.gif naktys iki paryciu prazaistos ...
grajinu jau beveik apie 20 metu ( cia iskaitant ATARI ir MK 001 laikus ) ...
paskutiniu metu kai i kompa sudejau eilini kart apie 3 kilo litus renovacijai , pastebejau kad nebesinori zaist ... ar zaidimu idomiu nebedaro arba pavargau ...

reziume - visa tai kazkada baigsis smile.gif
o kada baigsis - niekas nezino.
Svarbu jus vaikams neduokit zaist per daug , nes poto isaugs tokie kaip as smile.gif

vienintelis dalykas del kurio sutariam su maniske be zodziu tai kad zaidimai prasideda tada kai seimyna jau miega smile.gif
jokiu barniu ...
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Nu tai aydrys gerai, nes matai tu sukalbamas, o dauguma čia netokie doh.gif
Atsakyti
na nzn nzn, bet maniskis tai sukalbamas va sedi pvz siuo metu ir geimina, bet man netrukdo, nes as SM sedziu skaitineju (mes kiekvienas savo kompa turim smile.gif as irgi prie tu kompiuterasti biggrin.gif )
seip kazkas is merginu jau rase svarbiausia reikia rasti ka veikti ir susiderint sios dalykus smile.gif
pas mus gerai, svarbiausi darbai padaryti ir tada galim veikt kas ka norim smile.gif ir demesio kol kas uztenka, o jei neuztenka, tai as pasakau tiesiai sviesiai, (nes mb kol kas mano minciu skaityt nemoka biggrin.gif ) tada i tai buna atitinkamai sureaguota smile.gif
Atsakyti
Nu tai aydrys gerai, nes matai tu sukalbamas, o dauguma čia netokie

kol as pasidariau sukalbamas .... antra dukra atsirado biggrin.gif

(nes mb kol kas mano minciu skaityt nemoka  )

Situos zodzius reikia kaip 11 dievo isakyma visoms zinot smile.gif

nieko merginos .... rekit nerekit ant savo MB nieko nebus .... mes juk vyrai .. vyrai yra dideli vaikai tik zaisliukai brangesni ... smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avdrys: 04 liepos 2008 - 07:13
Aš savo vyro nenuvarau nuo Discavery kanalo, jis manęs nuo kompo doh.gif
Atsakyti
na jei kada nors pas mane prades rodyti SCIFI kanaliuka tai mane nuo teliko bus tikrai unku nuvaryt ... ten visi naujaisi zvagzdiu varta i... siaubakai ir kitoks marazmas ... zodziu sedi ir nieko aplink nebematai smile.gif
tik gaila niekas jo lietuvejel nerodo ....

Atsakyti
nu man saviski sunku nuo kompo nuvaryti is darbo grysta ir prie kompo .man vos leidzia PRISEST doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 06 10, 19:43)
nu pas mane ne taip ir jau blogai  bigsmile.gif  as darydavau taip,jei mano vyras sedi prie kompo,tai as vaiksciodavau po parduotuves,ir kai jis baigdavo zaisti tada paskambindavo kad grisciau namo(jis stengdavosi kuo greiciau pabaigti,kad daug pinigu neisleisciau) biggrin.gif  .
O tu jei laukiesi,pasistenk nesinervuoti,kad nepakenktu kudikui. Nes as kaip isprotejusi laksciau po tas parduotuves,vos kvapa atgaudavau,tai dabar mazylis hiper aktyvus ir negali pasedeti vietoje. o jei tu nerviniesi gali buti labai neramus. Per si laikotarpi nusisvilpk ant visu,nes tau turi buti svarbesnis kudikis kuris yra pilvukyje,o ne tas mazas vaikas kuris sedi prie kompo ir negalvoja su galva  schmoll.gif

na pas mane irgi tas pats, pareina is darbo ir jau ziuri tokiom akelem jei as esu prie kompo, o jei as apacioj tai jau kaip priseda tai tik viduri nakties ir taetsikelia nuo jo. meigoti eina schmoll.gif tai va labai geras pasiulymas reiks ir man taip daryti po parduotuves pasiausti thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti