Ne, nu perskaiciau ir dar karta pakraupau

Na, net nezinau, aisku as nesakau, kad tas maitinimas yra geras, tikrai ne kavines kokios ar baro maistas, bet valgyklinis be abejo. Na, mums sudziuvusios misraines nepasitaike ne karto, karta tik per 5 dienas, buvo, balta majonezine misraine, o siaip pagrinde zalios, sviezios salotos, ir prie antru patieklau visada buvo sv. salotu

Ir rinktis buvo galima is keliu patiekalu. Beje rasma, galima buvo uzsisakyti ir dietini stala, ten butu buves tikrai sveikas maistas, pati maciau, ir dukrytei mums duodavo is dietininku stalo, garuose ten jau viskas pagaminta, garusoe troskintos darzoves, maltinukai, troskinta kalakutiena ir t.t. Kas del rytines balintos kavos man uzstrigo, taip aisku kiek buvom, tai kiekviena ryta buvo balta kava, taciau kaip as ja megstu tai man neuzstrigo, bet va, salia sedejusi moteriske padavejai pasake, ar negalima butu arbatos, nes kavos nemegstanti, tai tuoj pat is virtuveles atnese arbatinuka arbatos

Tai va, na, ka as zinau, aisku, aplinka valgyklos tai tikrai tokia sovietine, kaip ir anksciau, kad budavo, bet man aplinka dzin, svarbiausia buvo malonios padavejos, kurios labai maloniai aptarnaudavo ir maistu mes nesiskundem, va
Bet aisku, jokiu budu as negiriu, tik sakau, kaip mums buvo, ir kaip mums pasirode

Su malonumu mes manau su vyru dar grisim i "Egle", ir nepaliko ji visai jokio slogaus ispudzio
Kas del proceduru, tai velgi, as iskart atsisakiau mankstos baseine, tai man pakyre tik paplaukiojima, masaza skyre visos nugaros, ne apykakles abiem su vyru, dare labai maloni masaziste, visa laika paplepedavom maloniai, tiesiog labai pakeldavo ryte nuotaika, ir tikrai nuo masazo blogai nebudavo
Labai patiko dilgeline burbuliuojanti vonia, labai tonizuodavo

Ir purvo aplikacijos labai tiko, nes pas mane labai sala galunes, tai tikrai po to nuostabiai jausdavosi. Beje gyd. sake, kad tai geriausia procedura, kas turi stuburo problemu, tai vyrui kai skauda nugara, tai irgi labai padejo. O kas del tu inhaliaciju ar deguonies kokteiliu tai nieko pasakyt negaliu, kvepuodavom, gerdavom, bet ar mums padejo nezinau

O del deguonies tai gydytoja mums paasikino is karto, kad tai yra virskinima gerinantis vaistazoliu misinys, taip, kad mes zinojom, koki kokteili geriam
Va, kiek prirasiau, bet mes tikrai grizom pailseje

Ir dar, pergalvojau, kad gal savaitgaliais truputi kitaip, kitaip tas matinimas ir proceduros, na nezinau

nes mes kaip tik savaitgali nebuvom