Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE(iindre @ 2004 12 16, 14:14)
JOOOO RASMA uzjauciu as tave sad.gif . Bet tikekimes ne visiem ten taip blogai buna!

Nu su sveikata ne tik man ir vyrui pablogejo - abiems nerviniu sakneliu uzdegimai - na man ir anksciau buvo,bet jis tai pirma syki ten pasigavo ...o aplamai as turiu daug problemu su sveikata - pirmiausia mano onkologine problema sad.gif atsiveziau kortele apie savo susirgimus ,o tenykstis daktaras net nepaziurejo blink.gif na tikrai " gera medicinine prieziura" doh.gif mane gydantis daktaras buvo perspejes rinktis kita sanatorija tik ne ''Egle" g.gif po to as supratau kodel atkalbinejo...ten viskas eina konvejeriu - kazkas is to pelna gera gauna, maudosi pinigeliuose tongue.gif
Atsakyti
Rasma, nemanai kad taip galejo nutikti ir puikiai irengtoje sanatorijoje? Gal paciai pasisaugot labiau reikejo? Nu tai kodel as negrizau su tokiom bedom + vaziavau su menesio vaikiuku t.y tik menuo po gimdymo. Ir atlikau visas proseduras rolleyes.gif . Tiesiog nelekiau is karto i lauka, pasededavau po proceduru kavinukej, kad atsalti ir t.t smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia manau, kad taip galėjo nutikti visur, bet tą nutikimą paskatino tai, kad man buvo paskritos netinkamos procedūros. Ir tai nusprendžiau ne aš, o man pasakė gyd. Aš juk jums dar nežinodama kas man yra pasakiau, kad po fizioterapijos mane pradėjo varginti tikrai labai stiprūs skausmai, vos pakildavau rytą iš lovos, negalėjau naktimis normaliai miegoti, maudė strėnas, ypač nugaros apačią..aš tik Vilniuje suradau visų negalavimų priežastį, pačiai sau netikėtą..

Kai nuėjau pas gyd. sanatorijoje, ji manęs paklausė kuom sergu..sakau - glaukoma, kasdien, visą gyvenimą privalėsiu lašint 2k/d vaistus nuo akispūdžio..Anksčiau vartojau stiprius vaistus, dabar skirti lengvesni.. betoptic..Tai žinot ką, gyd. kortelėje nesugebėjo teisingai užrašyt vaisto pavadinimo, dar pasakydama, kad ji yra kiek kitokia gyd. ir nelabai žino ten tų vaistų ir pan. ohmy.gif blink.gif O kai nuo nugaros skausmo išrašė apykaklės masažą, tai galutinai suklusau smile.gif Tiesa, dar paklausė ar neturiu problemos su viduriais, o aš tai jau žinau, kad reik kažkaip 5 procedūras surinkt ..sako "dantenų kraujavimas nevargina?". Aš sakau - o jums aš tuo skundžiuosi??? Na, būč gavus papildomai klizmą ar kokį purvo tamponą į nasrus smile.gif clap.gif
jau jūs sutikite, kad visi gaunate tas pačias procedūras..t./y. inhaliacijas, deguonies kokteilį ir mankštą, jei dar paeinate..
Mineralinio vandens biuvečių yra ne viena, bet to paties mineralinio vandens aš bet kurioje parduotuvėje galiu nusipirkt. Į Druskininkus važiavau sustiprėti, pailsėti, prasiblaškyti. Iš viso to man pavyko tik prasiblaškyti biggrin.gif

Valgykloje būna ant stalo vandens butelis per pietus, bet jei pasidomėtumėte, tai pasakytumėt koks.."Jaunystė" dažniausiai jo pavadinimas..t.y. paprasto geriamojo vandens ir mineralinio vandens mišinys. Visiškai menkavertis gėralas.

Absoliučiai pritariu Arvirai. Konvejeris, o visi kas atvyksta už savo pinigus, tiesiog - "komerciniai".
Atsakyti
Na del kraujuojanciu dantenu, tai cia klause, nes norejo issaiskinti kokias inhaliacijas skirti. Pvz man , nes turiu problemu su gerkle, dantenom skyre inhaliacijas su biciu pikiu smile.gif
Atsakyti
Inhaliacija yra skirta gerklei , kvepavimo takams - jokiu budu ne dantenom smile.gif Dantenoms atliekamas masazas +purvas .
O proceduras sukisa tik pigias , o kitas tenka pirkt papildomai wink_3.gif
Baseinas tai isvis blush-anim-cl.gif
Vnz. tikrai yra geresnio lygio sanatoriju ir kaina daug palankesne wink.gif kiekvieno teise rinktis...

Atsakyti
Tai jau man tada buvo nesvarbu.
Aš į inhaliacijas nėjau ir taip. Po mano asmeninio pasidomėjimo apie inhaliacijoms skirtos įrangos sterilizavimą. Žinot, visai nesinorėjo man kvėpuoti prieš tai buvusio žmogaus bacilomis rolleyes.gif Dar gerai, jei prieš tai atėjo sveikas "komercinis" biggrin.gif Nėjau ir į deguonies kokteilį, nes man niekas konkrečiai neatsakė, kas ten per vaistažolių mišinys. O aš esu toks žmogus, su kuriuo eksperimentai neatliekami. Jei man gyd. skiria vaistus, papildus, arbatėles, tai jis man turi aiškiai pasakyti ką ir kodėl taip, o ne kitaip. Tas pats pasakytina ir apie intervenciją į organizmą. Joks gyd. prie manęs net neprisilies, kol aš nežinosiu kam to reikia biggrin.gif
Aš tiesiog neįvertinau sanatorijos procedūrų pavojaus, o apie kažkokius pašalinius veiksnius, galinčius kilti, manęs neinformavo. Taip ir galvojau, et..kažkokia vonia..nu ir kas atsitiks..
Jei tik aš būčiau visa tai vertinusi kaip rimtas medicinines priemones, tai dabar nereiktų man nei tų lašelinių, nei tų vaistų sad.gif
Atsakyti
Ne nu siaubas panos, ka blink.gif ? O as taip norejau i ta egle. Ne aciu as tikrai nevaziuosiu, man nors vienas zmogus pasako kad blogai tai jau suabejojo, kaip dar daugiau... Nu zodziu aciu dievui kad tom kitom kurios buvot ir viskas gerai praejo ir praeis wink.gif
Atsakyti
Na ka as zinau, kai pasiskaiciau Jusu kai kuriu atsiliepimus - tai baisu !!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ir pamasciau - "na ir "sekasi" kai kam !!!! biggrin.gif /tik nesupykite/ !!! rolleyes.gif

As pati buvau lapkricio pirma savaite su proceduromis, labai patiko, ir dar noriu, noriu..... ir vaziuosiu vel pavasary......... biggrin.gif
Kai esate blogos nuotaikos ir norite matyti tik blogai, tai savitaigos pagalba is tikro galima pasidaryti nepakenciama poilsi !!! biggrin.gif

Aisku, uzjauciu Rasma del visu susirgimu, bet gal tai tik sutapimas arba pagreitinimas ligu....

Atsakyti
O kam man būtų reikėję važiuoti su išankstiniu nusiteikimu? Kažkaip juokinga.
Mūsų šeimai - atostogos, pasirinkom šią sanatoriją, nes tikėjomės gerai pailsėti. Buvau skaičiusi kitų atsiliepimus..vienų jie buvo geri, kitų prasti, dar kitų - visai blogi. Bet aš važiavau ten pailsėti ir pati pasižiūrėti kas kaip. Juolab, kad man pasirodė, jog už tuos pinigus, žiemą, kažkur Lietuvos glūdumoje visai neblogai galima pailsėti. Gal aš tikėjausi gauti tai, už ką moku?? Jei aš būčiau išleidusi bent 3 kartus mažiau, tai mažiau ir norėčiau wink.gif Tada rašyčiau, na poilsis kaip poilsis, kai tiek tekainuoja, tai ko norėti.... biggrin.gif

Aš Druskininkuose valgiau kitoje sanatorijoje.."Lietuva". pati sanatorija nieko mandro, net remontas ne visur atliktas ir maitinimas normalus. Skanu, šviežia, "sveikas", dietinis maistas. Iš meniu, berods 5 patiekalų žmogus kiekvienąkart pats pasirenka ko nori pusryčiams, pietums, vakarienei, niekas kaip bandoje tau sudžiūvusios ryžių su krabų lazdelių liekanomis salotų nenumeta biggrin.gif Man tik "Eglės" buvimo vieta imponuoja.

Sakau, jei grįšiu į "Eglę", tai tik dėl normalaus būsto ir gražios gamtos, užsiėmimo su vaiku, bet tik jau ne į tas procedūras ir ne į tą valgyklą biggrin.gif Nebent jie žiauriai pasitemptų ir elgtųsi kaip dera, rezervuotų tą kambarį kurio dukart telefonu prašai, jei nežino kokias procedūras skirti, tai geriau visai tegu neskiria ir sąžiningai pasako, kad nelabai kas tinka. dabar tai pigi komercija.
Atsakyti
nu va ir nesutikau su rasma wink.gif
uzuojauta del pasekmiu po viesnages sanatorijoj!

nu ka, pritarsiu del maitinimo, tikras meslas, o dar maitinanciai mamakai, tai tekdavo maistelio paiekot kitur biggrin.gif
vyras pas mane beasbidnas, visa savaitgali apsimeigojas pravaiksiojo, tia ir nesuprato ka valgo, ar isvis valge laugh.gif
kambarys ir aplinka puiku, geriau nieko ir nenoreciau..

kadangi buvome su dvieju men. kudykiu, tai ir laiko i tas proceduras kaip ir nelabai buvo..as tik nuvarydavau i baseina, ai dar nugaros masaza..o vyras i viena kita irgi nupedino, pagrindine jo procedura buvo MIEGAS laugh.gif

vaziavau nusiteikus kad bus linksma su maistu, kad proceduros irgi kas zino g.gif ..na gal delto ir nebuvau sokiruota..
buvo tiesiog smagu, pakele nuotaika..o ir tie senukai..nu gi sanatorija, ne vidurzemio juros pakrante..

zodziu rekomenduoju vaziuoti tam kas nori prisiminti/pajusti senaji rezima laugh.gif
Atsakyti
Ne, nu perskaiciau ir dar karta pakraupau blink.gif Na, net nezinau, aisku as nesakau, kad tas maitinimas yra geras, tikrai ne kavines kokios ar baro maistas, bet valgyklinis be abejo. Na, mums sudziuvusios misraines nepasitaike ne karto, karta tik per 5 dienas, buvo, balta majonezine misraine, o siaip pagrinde zalios, sviezios salotos, ir prie antru patieklau visada buvo sv. salotu wink_3.gif Ir rinktis buvo galima is keliu patiekalu. Beje rasma, galima buvo uzsisakyti ir dietini stala, ten butu buves tikrai sveikas maistas, pati maciau, ir dukrytei mums duodavo is dietininku stalo, garuose ten jau viskas pagaminta, garusoe troskintos darzoves, maltinukai, troskinta kalakutiena ir t.t. Kas del rytines balintos kavos man uzstrigo, taip aisku kiek buvom, tai kiekviena ryta buvo balta kava, taciau kaip as ja megstu tai man neuzstrigo, bet va, salia sedejusi moteriske padavejai pasake, ar negalima butu arbatos, nes kavos nemegstanti, tai tuoj pat is virtuveles atnese arbatinuka arbatos wink_3.gif Tai va, na, ka as zinau, aisku, aplinka valgyklos tai tikrai tokia sovietine, kaip ir anksciau, kad budavo, bet man aplinka dzin, svarbiausia buvo malonios padavejos, kurios labai maloniai aptarnaudavo ir maistu mes nesiskundem, va smile.gif
Bet aisku, jokiu budu as negiriu, tik sakau, kaip mums buvo, ir kaip mums pasirode smile.gif Su malonumu mes manau su vyru dar grisim i "Egle", ir nepaliko ji visai jokio slogaus ispudzio g.gif
Kas del proceduru, tai velgi, as iskart atsisakiau mankstos baseine, tai man pakyre tik paplaukiojima, masaza skyre visos nugaros, ne apykakles abiem su vyru, dare labai maloni masaziste, visa laika paplepedavom maloniai, tiesiog labai pakeldavo ryte nuotaika, ir tikrai nuo masazo blogai nebudavo g.gif
Labai patiko dilgeline burbuliuojanti vonia, labai tonizuodavo thumbup.gif Ir purvo aplikacijos labai tiko, nes pas mane labai sala galunes, tai tikrai po to nuostabiai jausdavosi. Beje gyd. sake, kad tai geriausia procedura, kas turi stuburo problemu, tai vyrui kai skauda nugara, tai irgi labai padejo. O kas del tu inhaliaciju ar deguonies kokteiliu tai nieko pasakyt negaliu, kvepuodavom, gerdavom, bet ar mums padejo nezinau g.gif O del deguonies tai gydytoja mums paasikino is karto, kad tai yra virskinima gerinantis vaistazoliu misinys, taip, kad mes zinojom, koki kokteili geriam wink_3.gif
Va, kiek prirasiau, bet mes tikrai grizom pailseje thumbup.gif Ir dar, pergalvojau, kad gal savaitgaliais truputi kitaip, kitaip tas matinimas ir proceduros, na nezinau g.gif nes mes kaip tik savaitgali nebuvom g.gif

Atsakyti
Nu saunu INGUTE kad jum viskas gerai praejo thumbup.gif
Atsakyti