Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Bet mažai info. Men įdomu iš ka tik gryžusių. Nes pav: Valentino savaitgalį įeina bilietų užsakymas Kolonadoj, o į romantinį ar įeina? Nes kaina tai ta pati. ax.gif
Atsakyti
Raportuoju smile.gif
Penktadieni galima atvykti nuo 14.00. Siaip valgoma viesbucio kavineje, taciau pusrycius galima uzsisakyti ir i kambari ( kaina 5 lt). Pusryciai nuo 8.00 iki 11.30, o vakariene nuo 19.00 iki 22.30. Siaip galiu pasakyti, kad maitina labai gerai - issirenki is keliu pasiulymu, gerti gali ka nori.
Pirti ir baseina gali imti penktadieni ar sestadieni, kiekvienai porai leidzia pasirinkti tinkamiausia laika ir buti ten dviese.
Masazas daromas sestadieni irgi jums priimtina valanda (kadangi mes atvaziavome pirmi, tai turejom neribota pasirinkima, o paskutinieji tikriausiai jau turejo derintis). Porai skiriama 40 min, t,y kiekvienam po 20 min. Apie masazo kokybe nedaug galiu pasakyti, nes pirma karta ji man dare. Bet po jo niekas neskaudejo ir buvo visai malonu, tiesa mano vyras sake, kad jam biski per stipriai masazavo smile.gif.
Mes Kolonadoje nebuvom, nes tai neiejo i savaitgalio pasiulyma, kiek suprantu, cia tik Valentino dienos proga. Buvom tik salia Kolonados biggrin.gif, tai nieko naudingo pasakyt ta tema negaliu.
Atsakyti
Man būtų labai įdomu sužinoti apie „Dainavą“, nes, kiek žiūrėjau nete, ten pigiausia nakvynė su pusryčiais, tik 240 Lt dviviečiame (dar 2 baseinai, 2 vonios ir 1 masažas įeina). Tada galima būtų kitką gydykloj smile.gif
Negi niekas nėra buvęs „Dainavoj“?!
Atsakyti
QUOTE(Madlenute @ 2005 01 31, 15:33)
Raportuoju smile.gif
Penktadieni galima atvykti nuo 14.00. Siaip valgoma viesbucio kavineje, taciau pusrycius galima uzsisakyti ir i kambari ( kaina 5 lt). Pusryciai nuo 8.00 iki 11.30, o vakariene nuo 19.00 iki 22.30. Siaip galiu pasakyti, kad maitina labai gerai - issirenki is keliu pasiulymu, gerti gali ka nori.
Pirti ir baseina gali imti penktadieni ar sestadieni, kiekvienai porai leidzia pasirinkti tinkamiausia laika ir buti ten dviese.
Masazas daromas sestadieni irgi jums priimtina valanda (kadangi mes atvaziavome pirmi, tai turejom neribota pasirinkima, o paskutinieji tikriausiai jau turejo derintis). Porai skiriama 40 min, t,y kiekvienam po 20 min. Apie masazo kokybe nedaug galiu pasakyti, nes pirma karta ji man dare. Bet po jo niekas neskaudejo ir buvo visai malonu, tiesa mano vyras sake, kad jam biski per stipriai masazavo smile.gif.
Mes Kolonadoje nebuvom, nes tai neiejo i savaitgalio pasiulyma, kiek suprantu, cia tik Valentino dienos proga. Buvom tik salia Kolonados  biggrin.gif, tai nieko naudingo pasakyt ta tema negaliu.

Labai ačiū, Madlenute thumbup.gif
Atsakyti
Visam vasario menesiui jau viskas uzimta www.gydykla.lt blink.gif Sakes srautai ten..like tik magiskos ir lietaus akimirkos..
Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2005 01 02, 00:26)

Mes apsistojom "Pušyne", užsisakėm prieš pietus, o po pietų buvom, pramogavom Druskininkų gydyklose visai netoliese, irgi iš ryto užsisakinėjom...aplankėm Grūto parką - viskas tikrai buvo super, ir parkas ir gydyklos Nuostabi vietelė, norim kuo greičiau sugįžt...

Snape, kaip "Pusynas" mes ten gyvensim kita savaitgali smile.gif Kokie atsiliepimai?Pusryciai duodami?Kaip aptarnavimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedurna @ 2005 01 16, 13:42)
Picolo, papasakok prasau issamiau  apie Birstona ir Versme. Mes buvom  Tulpeje, bet norisi ir Versme isbandyti. Kas, kaip, ir svarbiausia, uz kiek megalol.gif

Siaip labai panasu i Egle Druskininkuose, tarybiniais laikais vis dar kvepia, bet maziau zmoniu ir siaip faina smile.gif
Ne toki puslapi nurodziau blush2.gif www.versme.com ten viskas smulkiai aprasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2005 02 02, 00:24)
Siaip labai panasu i Egle Druskininkuose, tarybiniais laikais vis dar kvepia, bet maziau zmoniu ir siaip faina smile.gif
Ne toki puslapi nurodziau blush2.gif www.versme.com ten viskas smulkiai aprasyta smile.gif

As buvau Versmeje, ten pakankamai naujai atremontuoti poilsio namai, kuriam korpuse jums teko buti? Ir kokia programa ten turejote: savaites ar savaitgalio? Egleje taip pat nera taip kaip tarybiniais laikais - kambariai tikrai aukstos klases, na ne 5 zvaigzduciu bet pakankamai geri..teko lankytis abiejouose poislio namuose bet nemanau kad jie tarybiniai sad.gif ..gal Egleje gydyklos siek tiek senokos bet ir tai intensyviai remontuojamos.. kuriame korpuse jus Egleje buvote apsistoje?

Atsakyti
Merginos biski patarkit ax.gif As kita savaitgali i "vilnius" kompleksa su vyru vaziuoju....ka ten reikia nusivezti? g.gif Na pavizdziui ju reklamoje skaiuciau kad chalatas liukso ir miniliukso kambariuose, o musu paprastas dvivietis kambarys...tai ka jau pas mus chalato nebus? blink.gif negi reiks su lagaminu vaziuoti g.gif Prasau kas buvot patarimu ka vezetes blush2.gif
Atsakyti
Merginos biski patarkit  As kita savaitgali i "vilnius" kompleksa su vyru vaziuoju....ka ten reikia nusivezti?  Na pavizdziui ju reklamoje skaiuciau kad chalatas liukso ir miniliukso kambariuose, o musu paprastas dvivietis kambarys...tai ka jau pas mus chalato nebus?  negi reiks su lagaminu vaziuoti  Prasau kas buvot patarimu ka vezetes

Man atrodo, chalatus galima išsinuomuoti( pažiūrėk jų internetinį psl.). O pats "Vilnius" super thumbup.gif
Atsakyti
Internete apziurejau informacijos mazoka sad.gif Man net kyla klausimas gal kokiu maudimosi kepuriu reikia g.gif REIKS TURBUT DAR PASKAMBINT IR ISSIKLAUSINET SMULKMENISKAI. blush2.gif
Atsakyti
[quote=kava,2005 01 21, 09:45]
[
taigi, kompleksu tikrai nerekomenduociau imti gydyklose, nezinau kaip ten kitur...
[/quote]

Na, nežinau, gal taip kategoriškai negalima sakyti - aš buvau "Šokoladiniam" komplekse (čia tipo anticeliulitinis), tai likau tikrai labai patenkinta - masažu ypač thumbup.gif Gal ir nuo personalo, t.y. kokia masažistė(-as) papuola, priklauso kokybė smile.gif
[/quote]

Taip, as taip pat buvau "Sokoladiniam", o vyras - "Apolono selsme". Abu labai patenkinti
Atsakyti