Noriu ir aš kelis žodžius apie druskininkus pasakyt. Bet pirma noriu pasakyt, kad ten tikrai buvau ne pirma karta. Mano visos vaikystės vasaros ten praleistos.
Tai va, Pirmas dalykas dėl ko susinervinom kad nespėjom į garlaivį plaukentį į Liškeva

, bet aišku patys dėl to kalti. Antra, užėja pietauti į "Daungaus skliautus" meniu laukėm apie 20 minučių(nes per tą laiką spėjau ir dvi cigaretes surukyt). Taip jo ir neatnešė, tad MB pats ėjo paiimt. Jau viską išsirinkom ir vėl pradėjom laukt kol ateis kas paimti užsakymo, vėl virš 20 minučių

, bet taip ir neatėjo. O mes neapsikentę išvažiavom kitur, bet beveik valanda sugaišom niekam.
Tada nusprendėm papietauti išgirtoje Kolonadoje

. Meniu greit atnešė, o ir užsakyma greit paimė. Sriuba buvo dar puse velnio, na bet jau karštas

. Vištienos kepsnys dar dar, o jau kiaulienos, ne tai kad neskanus bet šlykštus. O prapjovus trečia gabaliuką(buvo trus gabaliukai) tokia smarvė dėjo, kad vos nesusivėmėm-mėsa buvo iškepta jau sugedus. Na manau supratot, ką mes dabar manom apie maitinima Kolonadoj

.
O va pliusas tai vienas bet didelis liko iš vakarykštės kelionės. Buvom užsisakę pirčių ir baseino kompleksą viešbutį "Galia". Dvi pirtys:sauna ir garinė

. Ir baseinas. O buvom visai vieni, įėjom ir užsirakinom. Dvi valados pralekė kaip vėjas

. O svarbiausia kaina vienam žmogui valanda 18 litų(galit patikėt?). O už dvi valandas susimokėjom 48 litus už abu. Nežinau kodėl tiek nedaug, gal būt antra valanda buvo pigiau.
Va ir visi įspūdžiai. Dabar norim savaitgaliui į druskininkus vėl. Galvoju apie "Eglės" sanatorija, bet daugas rašėt kad maistas baisus, bet MB labai ten aplinka patiko, ir sakė jam maistas dzin. O man super "Spa-Vilnius". Na dar sprendžiam.
Paskui parašysiu vėl savo įspūdžius.