jau tik nesugalvokit skust plikai
nesukvailiokit
mano sunaus plaukuciai taip pat ne patys stipriausi, klausiau kirpejos ar nuskutus plikai istiesu plaukai paitaisys. Ji tik nusijuoke ir atsake kad cia yra senu bobuciu prietaras. Man irgi daug labai zmoniu siule skust plikai maziuka, bet zinot ka... tikrai ne
QUOTE(brigge @ 2010 10 23, 16:51)
as pati greitai stengiuosi patrumpinti plaukucius,nes ramiai tikrai nesedi ir nelaukia kada apkirpsiu
kirpymas-tai didziausia beda,isgazdino mano vyruka kerpant pirma kart kirpykloi-tai dabar vaikstom su ilgais,sonus ir preki paliginu kai miega-NEGALIMA,bet kitaip neisena
beveik visada kerpu pati , nuo pat mazens , tik reik sutart kad sedetu ramiai ijungt kokius filmukus . i kirpykla einam tik didelem progom pvz rugsejo pirmoji
kerpu pati su kirpimo mašinėlia
Kerpu maziui plaukus nuo 10 men. o tik nesenai pradejom eiti i kirpykla
jam patinka
labas rytukais.mnes pirma karta kirpomes kaip tik per pirmaji savo gimtadieniuka kirpykloje.jai buvo lb.idomu ir ne trupucio nejudejo tik ziurejo kaip juda kirpejos rankos.dabar lankomes i metus 5-10 kartus pasikirpt kirpciuku i r galiuku
As savo spokeliui, mociuciu ir tetu ikalbeta, vakar nutrumpinau visa veslu virsugalvi, nors jam dar tik 8 men. Pankiuko sukuosenos vaikui neliko,
, mamai labai del to drasko sirdi, o va mociutes ir tetules vieningai skanduoja, kaip dabar vaikas tvarkingai atrodo. Gerai, kad teveli supratinga turim, kuris mane paguodzia, kad plaukai gi vel ataugs, ne ausis gi apkarpiau
Dabar reikia tik islaukt, ar sulauksim dar tankesniu plaukyciu, ar tai jokios reiksmes plauku tankumui netures.