Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

4u.gif o mes nesikirpom ir.. nezadam dar unsure.gif musu dukrytei 9 men. ax.gif plaukuciai gleznuciai tokie... blush2.gif nors pagal mus su vyru nepasakysi biggrin.gif siaip abu labai plaukuoti esam rolleyes.gif gal kas skutot savo maziukus? blink.gif ar stipresni plaukuciai ataugo? g.gif man tai kazkaip ziauriai atrodytu unsure.gif tiesa pasakius, net neisivaizduoju, kaip as ja skusciau, su kuo... blush2.gif ar mes cia per anksti panikuojam... verysad.gif kada jau tos kasytes mergytem atsiranda? mirksiukas.gif pasidalinkit patirtim ir apsvieskit, kada yra jau butina pakirpti ir kada ateina tas laikas kai jau risti ar pinti laikas g.gif
Atsakyti
jau tik nesugalvokit skust plikai blink.gif nesukvailiokit blink.gif mano sunaus plaukuciai taip pat ne patys stipriausi, klausiau kirpejos ar nuskutus plikai istiesu plaukai paitaisys. Ji tik nusijuoke ir atsake kad cia yra senu bobuciu prietaras. Man irgi daug labai zmoniu siule skust plikai maziuka, bet zinot ka... tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(brigge @ 2010 10 23, 16:51)
Man irgi daug labai zmoniu siule skust plikai maziuka, bet zinot ka... tikrai ne schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pati greitai stengiuosi patrumpinti plaukucius,nes ramiai tikrai nesedi ir nelaukia kada apkirpsiu smile.gif
Atsakyti
Niu mes dar nekerpam, ne laikas, bet is sukuosenos vyruko matosi kad greit pakarpymams reiks zirkluciu smile.gif) po kokiu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
kirpymas-tai didziausia beda,isgazdino mano vyruka kerpant pirma kart kirpykloi-tai dabar vaikstom su ilgais,sonus ir preki paliginu kai miega-NEGALIMA,bet kitaip neisena
Atsakyti
beveik visada kerpu pati , nuo pat mazens , tik reik sutart kad sedetu ramiai ijungt kokius filmukus . i kirpykla einam tik didelem progom pvz rugsejo pirmoji bigsmile.gif
Atsakyti
kerpu pati su kirpimo mašinėlia
Atsakyti
Kerpu maziui plaukus nuo 10 men. o tik nesenai pradejom eiti i kirpykla smile.gif jam patinka bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytukais.mnes pirma karta kirpomes kaip tik per pirmaji savo gimtadieniuka kirpykloje.jai buvo lb.idomu ir ne trupucio nejudejo tik ziurejo kaip juda kirpejos rankos.dabar lankomes i metus 5-10 kartus pasikirpt kirpciuku i r galiuku smile.gif
Atsakyti
Mes ir pirma kart kirpomes kirpykjoje, tada dukrai buvo apie 2m 4u.gif . Tai visai ramiai sedejo biggrin.gif .
Atsakyti
As savo spokeliui, mociuciu ir tetu ikalbeta, vakar nutrumpinau visa veslu virsugalvi, nors jam dar tik 8 men. Pankiuko sukuosenos vaikui neliko, unsure.gif, mamai labai del to drasko sirdi, o va mociutes ir tetules vieningai skanduoja, kaip dabar vaikas tvarkingai atrodo. Gerai, kad teveli supratinga turim, kuris mane paguodzia, kad plaukai gi vel ataugs, ne ausis gi apkarpiau biggrin.gif Dabar reikia tik islaukt, ar sulauksim dar tankesniu plaukyciu, ar tai jokios reiksmes plauku tankumui netures.
Atsakyti