Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos-paauglės

jums dabar vos 18 ar 17. Jusus sexualinuio gyvenimo praktika kazin ar siekia 3 metus? jus jau turit netyciuka.
Moteris vaisinga buna iki kokiu 45-50.. Kiek kartu dar planuojate gimdyti?
Atsakyti
dabar turiu jau vaika, todel turiu ir MIRENA laugh.gif laugh.gif kaj noresiu- issiimsiu ir tada planuosiu antra vaikeli. o dabar- rami galva. is tikruju, labai dziaugiuosi kad busiu jauna grazi faina mama biggrin.gif ir vaikas neziures i mane kajp i pensininke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 09, 18:04)
jums dabar vos 18 ar 17. Jusus sexualinuio gyvenimo praktika kazin ar siekia 3 metus? jus jau turit netyciuka.
Moteris vaisinga buna iki kokiu 45-50.. Kiek kartu dar planuojate gimdyti?

na zinai, as noreciau dar 2 vaikuciu, buti mama yra tik dziaugsmas thumbup.gif tongue.gif ir ateity jei gyvenime viskas klostysis gerai tai taip ir bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 11 08, 23:43)
sveika, sveikinu 4u.gif  ir norejau pasakyti apie mokymasi internetu, ten tikrai nera taip lengva, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio, o tuo labiau vyresnese klasese. as galvojau taip pabaigti 12 klase, bet pamokos atima beveik visa laika, kol nebuvo vaikucio, buvo viskas gerai (prie pamoku prasededavau nuo ryto iki vakaro), taciau atsiradus vaikuciui visas laikas atiteko jam (ir beje tikrai labai sunku mokytis ir susikaupti, kai salia yra maziukas, visos mintys tik apie ji), taigi kompiuteriui galejau skirti tik kokia valandike per diena, tad nusprendziau pereiti i vakarine mok. ten eisiu tik pora kartu per savaite 6 val. taigi dabar gailiuosi, kad ten gaisau laika.  doh.gif  mirksiukas.gif

aciu uz sweikinimus ir labai didelis aciu uz patarima,dabar rejks gerai pagalvoti smile.gif
Atsakyti
Neatsaket i mano klausima.. Ne kiek noresite, o kaip saugosites? Jei per 3 metus karta pastojate, jei manote kad nera patikimos kontracepcijos, tai iki 40-50 metu jus dar vidutiniskai pastosit 7-8 kartus.. Hm.. Idomu, ar taip visais nestumais dziaugsites?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 11, 19:14)
Neatsaket i mano klausima.. Ne kiek noresite, o kaip saugosites? Jei per 3 metus karta pastojate, jei manote kad nera patikimos kontracepcijos, tai iki 40-50 metu jus dar vidutiniskai pastosit 7-8 kartus.. Hm.. Idomu, ar taip visais nestumais dziaugsites?

siaubas kokia pesimiste! "iskart bus taip ir taip..." net tingiu daugiau kanors aiskinti...tu cia moralizuoti bandai ar ka? jei jau 17 ar 18 pasigimde tai dar nereiskia kad bus dar 7 ar 8 nestumai! o jei pasidarytu aborta18 metu ir liktu nevaisinga po to? butu geriau? visur ir visada yra rizika kad ir kiek saugotumeis, kad ir ka darytum. tai va, "erare humanum est" ir nereikia smerkti!
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 11, 19:14)

o pati, tamsta, kiek dar gimdyti zadate? laugh.gif laugh.gif jei per 10m-1 vaikas dar kokie 3 liko jums laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
jus cia neisterikuokit, o pabandykit zmoniskai atsakyt.. bent jau sau, jei ne man..

As gimdau tada, kai suplanuoju - mes tuo ir skiriames. Ir virs 40 nebegimdysiu.
Atsakyti
ne nu ko čia tiek pyktis reikia? g.gif yra taip kaip yra,kiekvienas renkasi kaip jam gyventi ir nereikia čia užsipulti jei kasnors pasirinko kitokį kelią nei tu....

lygtai jaunos nežino,kad yra kontracepcija.. žinom mes viską,o jei taip nutinka,na ir kas? nepažįstu nei vienos kuri tiek vaikų turėtų,na nebent mano prosenelė... bet tai buvo prieš daug metų...

Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 12, 15:23)
jus cia neisterikuokit, o pabandykit zmoniskai atsakyt.. bent jau sau, jei ne man..

As gimdau tada, kai suplanuoju - mes tuo ir skiriames. Ir virs 40 nebegimdysiu.

lieka palinkėt tamstai netyčiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
krice, taip atrodo kad turi kazka pries daugiavaikes seimas?? nueik i daugiavaikiu mamau pokalbius, taip joms ten ir pasakyk. o ka turi priesh moteris kurios gimdo virs 40?????
pagal tave kaip ziuriu- iki 20 mzdg gimdyt negalima, virs 40 irgi nebe. tureti ne daugiau kap 2/3 vaikus ir visi turi buti suplanuoti?. taip supratau tave?

del manes tai nepergyvenk, turiu ash jau mirena, kaip minejau. bet visko isteriskai planuoti nezadu.. manau ir siaip juk fainiaus kai netyciukas..
Atsakyti
Na na,stabdykit arklius.. As uzdaviau paprasta klausima, o jus draskotes, vietoj to kad konkreciai atsakyti.. Jei neturit atsakymo - taip ir sakykit- nezinau. O jus i pievas, subrendeles..
Atsakyti