QUOTE(kice @ 2007 11 11, 20:14)
Neatsaket i mano klausima.. Ne kiek noresite, o kaip saugosites? Jei per 3 metus karta pastojate, jei manote kad nera patikimos kontracepcijos, tai iki 40-50 metu jus dar vidutiniskai pastosit 7-8 kartus.. Hm.. Idomu, ar taip visais nestumais dziaugsites?
Kice, nu bet ir riboto mastymo zmogus esi

skaitau sita tema, kur tu aiskini kur dirbai, bandai parodyti, kiek pasiekes ir protingas zmogus esi, gedini merginas, kad laikas rozinius akinius nusiimti, bet is visu komentaru tegaliu pasakyt-kad savo patarimu turetum pati pasinaudoti..ryskiai per geros nuomones apie save esi.
dar pora zodziu apie klausima, kuri uzdavei jaunom mamytem(pacituotas virsuje).tai dabar kaip tu pati pakomentuotum sita klausima?ir kokio atsakymo tu tikiesi?tarkim, paskaiciuokim pagal mane(tikri mano gyvenimo faktai)-su savo dabartiniu vyru pradejau draugauti kai man buvo 18m.pirmasis mano kartas ivyko kai man buvo 19 su virsum metu.istekejau 21-is dideles meiles.dabar man yra 23, ir mes vasario menesi pradejom planuoti vaikeli.aciu Dievuliui-iskart pavyko.dabar as laukiuosi jau 4 menuo.

taip kad paskaiciuokim-
4 metus pragyvenau lytini gyvenima ir tada pastojau.iki tavo minimu moters vaisingu 40-50 metu man dar vidutiniskai 25 metai(imu viduriuka), taigi-25:4=6.tai dabar ka- pagal tai tu jau is savo gilios patirties nusprendi, kad as min 6 vaikelius turesiu?

ar galiu uzduot klausima, kuria gyvenimiskos matematikos formule tu cia remiesi?ir tada mergaite, pagimdzius 17 nuo vieno vienintelio lytinio akto tavo paskaiciavimu tures apie min 28 vaikelius?

zinau, kad su savo komentaru jau nusivaziavau "i pievas" bet tavo klausimas tiesiog vercia "nusivaziuoti".

taip kad jokios logikos.o kai klausimas nelogiskas, tai ir atsakymai tokie patys.kita karta klausima rimciau apsvarstyk jei nenori savo "zinoves" reputacijos susigadint.
o tom mergaitem kurios yra jaunos mamytes, tegaliu palinket sekmes ir istvermes-t.y lygiai to paties ko ir bet kokio amziaus mamytem.

aisku, noretusi, kad vaikelis gimtu tada, kai seimoje yra tvirtas pagrindas po kojom, noretusi, kad kiekviena spetu pasidziaugti nerupestinga paauglyste, bet jei jau nutiko taip, kad uzsimezge gyvybe ir mergaites nusprende ja issaugoti-vadinas jos jau turi pakankamai smegeneliu bei atsakomybes vaikeli ir uzauginti.ko nepasakyciau apie kai kurias 20-30 metu moteris, pasidariusias valymus vien del karjeros, del pabegusio vyro ar dar kazkokiu tik jom logisku priezasciu.