QUOTE(deimaaaaa @ 2008 06 10, 00:26)
zinot atrodo pries abortus pries viska bet dar kartais pamastau juk man 17 vaika jau turiu 4 menesiu ..., ar tikrai nesusigadinsiu gyvenimo , noriu vaiko bet sirdele dvejoja
kaip imanoma nenoret to mano dziaugsmo ... atrodo buvau apssiprendus ir vel dvejones 
Juk augini jau vieną - žinai kas ir kaip. Antras tragedijos tikrai nepadarys. Daugiau pataupysite, vėliau gal net lengviau šiek tiek bus - galės kartu žaisti, užsiimti, vienas iš kito mokytis.
Ar jautiesi dabar susigadinusi gyvenimą?
QUOTE(ZaliaMeta @ 2008 06 10, 18:41)
viena mano pažįstama 28 metų, baigė mokslus, tačiau gyvena su tėvais (jie ją išlaiko) nedideliam miestelyje. po kelių mėnesių tampymosi su kažkokiu vedusiu vyru ji pastojo. ilgai nemąsčiusi pasidarė abortą, nes: "mano tėvai būtų mane užmušę...." be žodžių likau aš..... 
Tai tik įrodo, kad amžius čia ne pirmoje vietoje
QUOTE(siaulietuke @ 2008 06 10, 19:05)
Sunku ka pasakyti tokia tema. Nesenai su draugem apie tai diskutavom ir visos vieningai nusprendem, kad jei saugaisi pastoti netycia labai sudetinga. Viena, kai zmones apsisprendzia susilaukti vaikelio, visai kas kita, kai nejaucia atsakomybes pries nieka ir mylisi tik tam, kad pasimylet, o po to verkia skundziasi, kad netyciukas uzkibo. Reikia galvoti su galva, o ne su antru galu. Is kur tas noras myletis, visos tokios savarankiskos jauciasi, vaikinas pakibino ir kojos issiskete, o vat kai paaiskeja, kad laukiasi staiga visas savarankiskumas baigiasi, bernai dazniausiai i kojas, o panos abortu darytis. Juokas pro asaras. Net pikta pasidare, kad aplink tiek daug nesubrendeliu. Negi sunku taip iskenten tuos kelis metus ir palaukt kol gyvenimas bus palankus vaikui, negi taip sunku atsiprasant nesid......? Jei yra tiek daug noro myletis, tai gal reiktu prisiimt visas pasekmes, o neverkslent kaip artimieji palaiko ar ne...
Pastoti gal ir sunku, bet įmanoma visgi.
O leiskite paklausti, ar pati seksu užsiimate tik tada, kai turite tikslą susilaukti vaikų? Ar laukiate palankaus laiko ir nesid......?
Draudimas dul...... nieko neišspręs, net jeigu uždėsite jaunuoliams nekaltybės diržus