QUOTE(mylimuke @ 2008 06 15, 21:49)
Ar nors vienam vyrui ant kaktos parašyta, koks jis bus po n metų?
Aš ne apie vienadienius santykius. Leliukas nebūtinai gali būti pradėtas pirmą naktį ar po kelių mėn draugystės. Tiesiog nėštumas gali sutapti su tokiu laikotarpiu, kai poroje krizė (oi, tik nesakyk, kad jos tik nevykėliams

), ir gal pora kartu penkis ar dešimt metų. Vyrai nepradeda nei gerti, nei kitaip savęs žlugdyti nuo gimimo. Suprantu, kaip dabar viskas atrodo gražu ir aišku, lengva ir paprasta, bet gyvenimas kartais kiek sudėtingesnis, negu atrodo. Ir ne visada viskas priklauso nuo mūsų. Forume pilna pavyzdžių.
Zinot, tai jeigu vyras buvo normalus ilga laika, o po to bebudamas kartu staiga virto "visuomenes raupsuotuoju", tai galim daryt isvada kokia zmona ragana ir kaip sugebejo vyrui nervus ir gyvenima sugriauzt. Niekas staiga is niekur neatsiranda, abejoju ar normalus vyras, gyvendamas tokioje jau mylincioje seimoje, viena diena virs visiska priesingybe. Esu tikra, kad visi, kurie tokiais virsta, taip ir vaiksto su tokiu uzrasu ant kaktos, ir is viso, manau tokiu vyru galima rast tam tikroje aplinkoje: kaime, mieste tarp profkiniu, tarp trali vali megeju ir panasiu. Niekada niekas is oro neatsiranda. Galbut pora pirma megsta kartu dalyvauti ir smagintis ivairiose kompanijose ir mergina tai laiko norma, o veliau ji surimteja ir isigyvena i seima, o vyras taip ir lieka trali vali, nes jis toks buvo ir draugaujant, tik pana jau nori ji matyti kazkodel kitoki.
Mano aplinkoje be galo daug rimtu vyru, baigusiu aukstuosius mokslus, advokatu, gydytoju, inzinieriu is viso gyva galybe, visi jie turi seimas, as abejoju ar normalus issilavines vyras (imant kiekviena is tu pazistamu), ims viena diena viska mes ir nusigers... Tikrai netikiu, kad tai imanoma, jie per rimti ir per protingi ir per daug atsakomybes nesantys, kad sau galetu tai leisti.
QUOTE(trr @ 2008 06 15, 23:54)
pijokas, smurtautojas ir prievartautojas? nu aš sakyčiau, kad parašyta

, bent jau aš tokius iš tolo nujausdavau. o gal man tiesiog pasisekė

juolab, kad čia kalba apie tai, kaip mylimasis virsta niekšu staiga, per kelis menesius ar dar greičiau.
Butent, kalba tokia ir buvo, kad kai mylejosi viskas buvo ciki, o kai pagimde ir vaikeliui vos keli menesiai, mama jau pasiryzta vaikuti auginti viena... Niekaip nesuprantu, visi tokie kurie linke i isvardintus krastutinumus, matomi is karto, uztenka pabendraut, jei asmeniskai akis i aki pabendrauti neuztenka, tai viskas matosi pabendravus su jo aplinkoje esanciais zmonemis, tevais, broliais, seserimis, artimiausiais draugais (nekalbu apie tas, kurios apakusios is meiles, tos gal ir nemato nieko, nes speju cia tu paciu serija, kaip ir nezinanciu is kur vaikai atsiranda). Bet jei vyras normalus, tai paaiskinkit man, ka jam turi padaryt antra puse, kad jis taip nusivaziuotu ir pradetu nepakenciamai lakt ar kazka panasaus.