nepatarciau dukrai savo gimdyti 18m, bet tik del to, nes is vis neturiu teises sakyt kada jai gimdyt.
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 20, 11:54)
Sutinku, vieneri metai niekas
Bet, man sunku patikėti, kad mama, na, sakykim kuriai dabar trisdešimt penkeri, dukrai kuriai ką tik stuktelėjo aštuoniolika (arba dar mažiau) ims ir patars: "šaunuolė dukrelė, dabar jau gimdyk"...
jei tai butu man pasakyta kad nori sakykim planuoti vaikeli dabar..JOKIU BUDU NE!!!! Kiek imanydama bandyciau atkalbeti nes tikrai tokiu metu ne laikas
jei tai nutiktu"netycia"
Daug kalbu sia tema su dukra ir visada pabreziu kad nebijotu passisakyti man ,ar neatsargus santykiai buvo ar dar kas kad nebijotu is karto pasakyti, nes dar galima isvengti nepageidaujamo nestumo
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 20, 12:07)
jei tai nutiktu"netycia"
Nespjaunu į vandenį ir aš, nors du sūnus auginu. Nors ir kaip nenorėčiau, bet gal teks jų, dar paauglių vaikus sūpuoti
Papildyta:
QUOTE(soske @ 2008 06 20, 12:05)
na o ish kitos puses daug lengviau auginti vaika kai padeda tevai
o ir vaikui ne i bloga
nepatarciau dukrai savo gimdyti 18m, bet tik del to, nes is vis neturiu teises sakyt kada jai gimdyt.
Na, vėlgi skirtingi žmonės. Yra žmonės, kurie būdami trisdešimtmečiai, keturiasdešimtemčiai, jaučiasi gerai, kai juos remia ir jiems padeda tėvai. O yra žmonių, kurie nori visko siekti patys, jaustis patys atsakingi už save ir savo poelgius. Aš, antrajai daliai labiau simpatizuoju
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 20, 12:07)
jei tai butu man pasakyta kad nori sakykim planuoti vaikeli dabar..JOKIU BUDU NE!!!! Kiek imanydama bandyciau atkalbeti nes tikrai tokiu metu ne laikas
jei tai nutiktu"netycia"
Daug kalbu sia tema su dukra ir visada pabreziu kad nebijotu passisakyti man ,ar neatsargus santykiai buvo ar dar kas kad nebijotu is karto pasakyti, nes dar galima isvengti nepageidaujamo nestumo
ar atsargus ar neatsargus buvo santykiai, as visada buciau pries aborta
QUOTE(nekeista @ 2008 06 20, 12:14)
negaleciau savo dukrai (jei tureciau) leisti save zaloti

o jei tai kieno nors kito dukra, jusu sunaus drauge?
QUOTE(nekeista @ 2008 06 20, 12:14)
negaleciau savo dukrai (jei tureciau) leisti save zaloti

As kalbu apie vaistus po nesaugiu santykiu
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 20, 12:19)
o jei tai kieno nors kito dukra, jusu sunaus drauge?
taip pat buciau pries aborta, nors cia jau butu labiau jos ir jos tevu reikalas. o mano sunus betkokiu atveju privaletu prisiimti atsakomybe
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 20, 12:22)
tokiais dalykais nelabai domiuosi, bet kiek zinau tai juos reikia isgerti turbut per 24val nuo lyt.santykiu. o jei butu pervelu?
QUOTE(nekeista @ 2008 06 20, 12:28)
taip pat buciau pries aborta, nors cia jau butu labiau jos ir jos tevu reikalas. o mano sunus betkokiu atveju privaletu prisiimti atsakomybe
tokiais dalykais nelabai domiuosi, bet kiek zinau tai juos reikia isgerti turbut per 24val nuo lyt.santykiu. o jei butu pervelu?
per 72
O tu jeigu..gyvenime tiek daug
bet zinoma paaugliai retai apie tai pagalvoja ir tiesiog laukia ai..kas bus tas
turiu pavyzduka Dukros klasioke turi 2 vaikus..ziauru ...nes po pirmo syk nepasimoke
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 20, 12:29)
na puiku jei dukra pasisako ir viskas buna gerai, bet jei nepasisako ir buna jau velu tada jau kitas reikalas
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 20, 12:13)
Nespjaunu į vandenį ir aš, nors du sūnus auginu. Nors ir kaip nenorėčiau, bet gal teks jų, dar paauglių vaikus sūpuoti 
Papildyta:
Na, vėlgi skirtingi žmonės. Yra žmonės, kurie būdami trisdešimtmečiai, keturiasdešimtemčiai, jaučiasi gerai, kai juos remia ir jiems padeda tėvai. O yra žmonių, kurie nori visko siekti patys, jaustis patys atsakingi už save ir savo poelgius. Aš, antrajai daliai labiau simpatizuoju
Papildyta:
ziuriu, ash apie viena, tu apie kita. nekalbu apie finansinius dalykus. sneku apie tai, kad man tevai padeda priziureti vaika, ishleidzia mus atostogu, i klubus, gimtaidienius ir pan. o finansiniu prooblremu neturime, visai.
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 20, 12:29)
O tu jeigu..gyvenime tiek daug
tad geriau manau buti tikrai kad padariau viska jog isvengciau nepageidaujamo
nei nedariau nieko( nesakiau, nesikreipiau ir ttt) ir laukiau
pasekmiu
na ir gaunas kaip gaunas
turiu pavyzduka Dukros klasioke turi 2 vaikus..ziauru ...nes po pirmo syk nepasimoke
18 tik rudeni.na gal but mes galim jiems kalti i galva kiek norim,jei dar nesubrendus ta paaugle tai ji nepasimokys ir 3 karta 
Papildyta:
QUOTE(soske @ 2008 06 20, 12:38)
ziuriu, ash apie viena, tu apie kita. nekalbu apie finansinius dalykus. sneku apie tai, kad man tevai padeda priziureti vaika, ishleidzia mus atostogu, i klubus, gimtaidienius ir pan. o finansiniu prooblremu neturime, visai.
na zinot, gal tik man taip atrodo, kad si diskusija bevaise, viena kalba savo kita savo, o trecia dar savo...ir nei viena nemato ka kita raso
QUOTE(nekeista @ 2008 06 20, 12:36)
na puiku jei dukra pasisako ir viskas buna gerai, bet jei nepasisako ir buna jau velu tada jau kitas reikalas 
as del to ir nesiginciju
juolab kad skaudu..kai vaikas kada gultis i lova ..na svelniai tariant suauges jaucias o kai istinka beda.staiga pasidaro vel vaikas