Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Mergaites, turiu tyrimo rezultatus, HCG siandien 18.66 wub.gif

na bet nera dar ko dziaugtis...nes mazokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 26, 12:05)
Jei netyčia nusigrūstumėt iki belgijos (mums taip gavosi), tai būtinai Brugge miestą aplankykit, nerealiai gražu ir miela  4u.gif
drambliuk, sėdžiu rami su pampersais ir nežinau, kas laukia ateityje.....

pritariu del briuges neraliai grazus miestas,gaila kad jame teko praleisti vos diena:)
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 26, 10:08)
super miestelis, o yra netoli jūros, kaip supratau... nuo liukso apie 300km, bet pats briuselis prieš jį nublanksta...

na aciu,ne man buvo skirta zinute,bet ja pasinaudosiu blush2.gif
taip,jis palei jura, palei pranzucija,man arciau bus,nei jai is liuksemburgo biggrin.gif
nuo gento is vis "rukoj padat' " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 26, 10:13)
Mergaites, turiu tyrimo rezultatus, HCG siandien 18.66  wub.gif

na bet nera dar ko dziaugtis...nes mazokas  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 26, 12:13)

o as manau kad yra kuo dziaugtis gi jis kyyyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 26, 10:13)
na tai pachira dar neiaski tai nera tokiu ir liudnu ziniu manau tai gali virsti kaip tik i geras...

nu taip,grizau,dar karta skaityt,ka ji ten rase,tai pritariu,kad jos zinios neutralios drinks_cheers.gif
nors dabar matau,kad Pachira jau mus dziugina wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 26, 11:13)

o tai tu norėjai, kad keturgubai šokteltų... juk netgi biškį daugiau nei dvigubai ir faktas, kad didėja, man tai daugiau nieko ir nereikia mirksiukas.gif
wub.gif
Atsakyti

pagal tokią ciklo dieną, jis ir neturi būti labai aukštas, ar aš gal klystu? blush2.gif

bet džiaugiuosi nerealiai thumbup.gif 4u.gif

taip smagu, kai kitoms mergaitėms sekasi. tuomet imi galvoti kad ir tave kada nors aplankys tokia laimė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 26, 10:18)
o tai tu norėjai, kad keturgubai šokteltų... juk netgi biškį daugiau nei dvigubai ir faktas, kad didėja, man tai daugiau nieko ir nereikia  mirksiukas.gif
wub.gif

butent ta pati norejau pasakyt, daugiau nei dvigubai thumbup.gif
Atsakyti
Pachira,nu wub.gif Kyla,kyla thumbup.gif Oho naujienų pabiro,gerai.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 26, 10:13)

bis.gif yahoo.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif bis.gif clap_1.gif clap.gif 2.gif
Atsakyti

kaip tai mažokas? čia kaip suprantu per vieną dieną nuo 8 iki 18 pakilo? o turi kas dvi dienas dvigubėti. nu nuostabu wub.gif
šiaip po kelių dienų dar pakartok, po to galėsi man AŽ parašyti, aš šiek tiek atsimenu tuos skaičius kai jie auga, bet per mažai... bet... kol kas situacija nuostabi, sveikinu ir laikykis.

dabar smulkiai prašom atraportuoti kiek turėjai folikulų, kokio dydžio, ar buvo sprogę kai dareisi IUI ir t.t.
aš planuoju savo antrą IUI sausio mėnesį (savo gimtadienio proga, gal pasiseks), tai turiu daug gražaus laiko dabar domėtis cool.gif
Atsakyti