Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainių šeimos sveikatos centras

QUOTE(mammy @ 2009 11 19, 21:42)
Man irgi tokia pat mintis kilo  biggrin.gif
Pas sita gyd ir as daugiau nebeiciau  schmoll.gif

as irgi kuo skubiau reikia issiregistruoti,nes jau mergyte kaip nugyde. blink.gif
Atsakyti
As jau 4 m sitam centre prisirasius pas Reisaite. Nieko blogo negaliu pasakyt apie ja. Pacios ligas visad sutvarkydavo smile.gif Prirasiau pas ja ir savo bernuzely, kuriam dabar beveik 8 men. Jokiu bedu neturim dideliu, o jei turetumem, tai manau gautume siuntima (o tai nera blogai). Labiausiai zavi jos bendravimas su vaikeliu - kaip draugeliai, mamos salia nereikia, o soskytes juolab tongue.gif Jauciu, jog maziui ji patinka. Apziuros visada svelnios, net jei skuba. Zodziu - mldc gydytoja bigsmile.gif
su Verbickiene susiduriau tada, kai norejau tirtis del nevaisingumo. Jos deka gavau patarima, kaip numesti svory, kuris man padejo ir jos deka dabar turiu kleckiuka savo.
Visa nestuma lankiausi pas Baneviciene, nes man ji GINEKOLOGE is didzioses raides. Kvieciausi ja ir y gimdyma, nors jis buvo nelabai sklandus, bet viskas baigesi gerai ir esu dekinga jai uz prieziura ir rupesty po gimdymo. Visada lankysiuos tik pas sia gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar kuri nors tvarkėsi dantukus klinikoj? g.gif smile.gif
Atsakyti
Laba gyvenu silainiuose, bet savo maze pas gydytojus vezioju i Druskininkus pas gydytoja kur lankemes nuo gimimo. Bet dabar noriu ja perresyti i silainiu poliklinika, kad nereiktu jos man vezioti tokio atstumo vos susirgus, noreciau pasiklausi kokia geriausia vaiku gydytoja yra silainiu poliklinikoj? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusaaa @ 2010 11 02, 13:53)
Laba gyvenu silainiuose, bet savo maze pas gydytojus vezioju i Druskininkus pas gydytoja kur lankemes nuo gimimo. Bet dabar noriu ja perresyti i silainiu poliklinika, kad nereiktu jos man vezioti tokio atstumo vos susirgus, noreciau pasiklausi kokia geriausia vaiku gydytoja yra silainiu poliklinikoj? Aciu smile.gif

Ar i šilainiu polikliniką ar šilainių šeimos sveikatos centrą? Mes prisiregistravę pastarajam, o lankomės pas Žalinkevičienę. Labai profesionali gydytoja. Tik turi daug pacientų ir tenka palaukt eilutėj 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau i šilainių polikliniką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusaaa @ 2010 11 02, 19:26)
Norėčiau i šilainių polikliniką smile.gif

Čia tema apie šilainių šeimos sveikatos centrą. Gal yra temutė ir apie šilainių polikliniką 4u.gif Nes čia dvi atskiros organizacijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 02 lapkričio 2010 - 18:35
Mes lankomes SSC pas gyd.Mikstiene, kol kas sia gydytoja esmame labai patenkinti, labai maloni, svelni, kompetetinga. ja rekomendavome ir savo draugams, tai ir jie yra labai geros nuomones apie gydyma. Bet kada iskilus klausimui galiu pasiskambinti gydytojai ir pasikonsultuoti telefnu arba pati gydytoja pasiskambina ir pasiteirauja del vaiko ligos. Po vaiko skiepu kita diena skambina sesutes ir teiraujasi kaip mazylis reaguoja i skiepa, jei ateini su vaiku visada priima ir vaikiuka apziuri greitai ir dzaniausiai be eiles. Kol kas tik teigiami atsiliepimai.
thumbup.gif
Atsakyti
mes lankomes pas zalinkvieciene viskas mums tinka. Sesutes ziauriai fainos, pats centras fainas, dziaugiuosi kad nereikia eiti i poliklinika... kuri bjauri kaip nezinau kas..
Atsakyti
QUOTE(miaukute @ 2010 12 27, 10:11)
Mes lankomes SSC pas gyd.Mikstiene, kol kas sia gydytoja esmame labai patenkinti, labai maloni, svelni, kompetetinga. ja rekomendavome ir savo draugams, tai ir jie yra labai geros nuomones apie gydyma. Bet kada iskilus klausimui galiu pasiskambinti gydytojai ir pasikonsultuoti telefnu arba pati gydytoja pasiskambina ir pasiteirauja del vaiko ligos. Po vaiko skiepu kita diena skambina sesutes ir teiraujasi kaip mazylis reaguoja i skiepa, jei ateini su vaiku visada priima ir vaikiuka apziuri greitai ir dzaniausiai be eiles. Kol kas tik teigiami atsiliepimai.
thumbup.gif

Mes taip pat pacientai D.Mikstienes tikrai labai sauni daktaryte. maziukas musu neisnesiotas gime tai jos rupestis buvo superinis kaip del savo vaikucio. Labai ja dziaugiames wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 12 05, 18:36)
Mes lankomes pas gyd. Zalinkeviciene  thumbup.gif  faina gydytoja tik eiles pas ja labai dideles  doh.gif  . Kazkada sirgom ir i namus kvietemes gydytoja ir atejo gyd. Kinderiene. Nepatiko ji man  schmoll.gif  . Jau tokia nepatenkinta atejo kad siaubas  doh.gif
m
musu dyg. Zalinkeviciene, nuostabi dartare, mane uzaugino, dabar mano vaikuti gydo ir rupinasi. Bet kas per furijos registraturoje dirba, tai nezinau. Issiauklejimo lygis nulis. Ir siaip jom gal moka uz surinku pinigu kieki, nes nori uzkalti kuo daugiau zmogus nusispjaut.
Papildyta:
QUOTE(dijaa0 @ 2011 02 02, 20:35)
m
musu dyg. Zalinkeviciene, nuostabi dartare, mane uzaugino, dabar mano vaikuti gydo ir rupinasi. Bet kas per furijos registraturoje dirba, tai nezinau. Issiauklejimo lygis nulis. Ir siaip jom gal moka uz surinku pinigu kieki, nes nori uzkalti kuo daugiau zmogus nusispjaut. ir siap jos ten Direktores jauciasi, nors turetu tik popierelius delioti.

Atsakyti
QUOTE(dijaa0 @ 2011 02 02, 18:36)
m
musu dyg. Zalinkeviciene, nuostabi dartare, mane uzaugino, dabar mano vaikuti gydo ir rupinasi. Bet kas per furijos registraturoje dirba, tai nezinau. Issiauklejimo lygis nulis. Ir siaip jom gal moka uz surinku pinigu kieki, nes nori uzkalti kuo daugiau zmogus nusispjaut.

O čia tai teisybė,aplamai nelabai suvokiu kur jos jaučiasi dirbančios,kažkas baisaus doh.gif doh.gif
Atsakyti