laba ryta mamytes aga rrimtai gal kas zinote registraturos numeri

QUOTE(Daniela20 @ 2008 12 19, 13:11)
837337347

QUOTE(Daniela20 @ 2008 12 19, 13:23)

QUOTE(Agniska @ 2008 12 19, 11:14)
situo ir skambinau pries kelias dienas, nejunge

skaiciau, kad gyd. Reda Verbickiene ne visoms patiko, o man ji labai labai
. tiesa, kol lankiausi ne rimtais klausimais, tai irgi tik atidirbdavo ir viskas, bet kai pastojau ir lankiausi visu 9men, tai buvau labai patenkinta jos prieziura
. o paskui taip viskas susikloste (nebuvau susitarus), kad papuopliau per jos budejima gimdyti, tai labai man ji patiko, geresnes prieziuros ir kompetencijos negaleciau net tiketis
kito nestumo metu, tsip pat pas ja lankysiuos, ir gimdyt pas ja noreciau...
Papildyta:
mes irgi pas Kinderiene lankomes
labai gera pediatre ir seimos gydytoja. bet kada galiu paskambinti ir pasikonsultuoti del dukrytes kokio paberimo ar kosiuliuko. pati dar paragina skambinti ir nesikuklinti
. o siaip, prie visu gyd reikia priprasti, visi gi zmones su savo charakteriu. gyd. Kinderiene irgi kartais atrodo tokai oficiali, bet paklausta, kad isisneka, visokiu patarimu duoda ir kaip medike ir kaip mama. mums ji labai

Papildyta:
QUOTE(ievad @ 2008 02 05, 22:17)
spie kinderiene: is pradziu kai tik gime dukra man nelabai patiko. kazkaip saltai bendravo, kai reikejo ateiti i namus buvo nekaip nusiteikusi. bet dabar, t.y. paskutiniu metu - jokiu blogu dalyku negaliu pasakyti. man visai gerai. nors issikrausteme is silainiu bet vistiek vaziuojam ten. kai paziuri kitur - visur taip pat ir dar blogiau. siaip ji gera pediatre, ir kai ieskojau kas silainiuose geriausia man ja rekomendavo tikrai patikimi zmones:)
linkiu nesirgti
linkiu nesirgti

labai gera pediatre ir seimos gydytoja. bet kada galiu paskambinti ir pasikonsultuoti del dukrytes kokio paberimo ar kosiuliuko. pati dar paragina skambinti ir nesikuklinti

[quote=indra*,2008 12 22, 15:39]
. tiesa, kol lankiausi ne rimtais klausimais, tai irgi tik atidirbdavo ir viskas, bet kai pastojau ir lankiausi visu 9men, tai buvau labai patenkinta jos prieziura
. o paskui taip viskas susikloste (nebuvau susitarus), kad papuopliau per jos budejima gimdyti, tai labai man ji patiko, geresnes prieziuros ir kompetencijos negaleciau net tiketis
O kur ji gimdymus priiminėja? Anksčiau lyg to nedarė
. Aš irgi pas ją lankausi jau su antruoju nėštumu , tai
.

QUOTE(Loora @ 2008 12 22, 15:50)
. Aš irgi pas ją lankausi jau su antruoju nėštumu , tai
.

Ji budi Mazylio GN. Bet kiek zinau, tik budi ir "susitarus" gimdymu nepriimineja. As taip pat buvau nustebus, kai savaitgali uzsuko i palata

QUOTE(ramyra @ 2008 12 23, 12:45)
Ji budi Mazylio GN. Bet kiek zinau, tik budi ir "susitarus" gimdymu nepriimineja. As taip pat buvau nustebus, kai savaitgali uzsuko i palata
Ir dar vardu kreipesi "mazdaug kaip jauciates......" 

Jau ką ką, bet vardus tai ji puikiai atsimena

QUOTE(ramyra @ 2008 12 22, 15:25)
Aš skambinu ir visada sujungia
Pirmą kartą girdžiu,kad Verbickienė priiminėja gimdymus

QUOTE(indra* @ 2008 12 22, 16:39)
Papildyta:
. o siaip, prie visu gyd reikia priprasti, visi gi zmones su savo charakteriu. gyd. Kinderiene irgi kartais atrodo tokai oficiali, bet paklausta, kad isisneka, visokiu patarimu duoda ir kaip medike ir kaip mama. mums ji labai 

Papildyta:

mums ir gyd.Kinderiene