Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

Įdomu, ar čia nuo amžiaus priklauso ar nuo kitų dalykų ?
Atsakyti
o boba tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 18, 14:20)
o boba tai blogai?

g.gif Turbūt...
Nepalyginamai geriau yra septyniasdešimtmetei bobutei sakyti, pavyzdžiui: "mergaite, jūs piniginę prie kasos palikote"... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 18 spalio 2007 - 13:25
QUOTE(Urartu @ 2007 10 18, 13:25)
g.gif Turbūt...
Nepalyginamai geriau yra septyniasdešimtmetei bobutei sakyti, pavyzdžiui: "mergaite, jūs piniginę prie kasos palikote"... bigsmile.gif

lotuliukas.gif kartą mačiau kaip troleibuse kontrolierė sako dviem pensininkėm "mergaitės, parodykite bilietus". biggrin.gif
Atsakyti
kai subobeja, nuo amziaus tai nepriklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 10 18, 15:39)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Gali jau ir gimt boba, amzius cia ne rodiklis...

Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 18, 14:30)
lotuliukas.gif kartą mačiau kaip troleibuse kontrolierė sako dviem pensininkėm "mergaitės, parodykite bilietus".  biggrin.gif

Kontrolierė tokia pat mergaitė, aišku, buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 10 18, 14:39)

Man boba reiškia svorį...virš 100kg. visos bobos...nors ir 16-kinės...ir amžius kas be ko...bet tas parametras kinta proporcingai mano amžiui...kažkada 30-metės jau buvo bobos...
Atsakyti
Man boba tai turi būti:
- nemažu viršsvoriu, kuris atsiranda ėdant ir visai nejudant (laisvalaikis prieš teliką)
- gana vyriška (dažnai su ūsais, nebūtinai), mėgsta vadovaut kur nieko nemoka, aiškint kur nieko nežino, aprėkt, kur nėra dėl ko
- svarbu pasiskeryčiot, priežasčių nereik
- nesvarbu kas yra, viskas yra blogai, gali tik pykti, rėkti, šaukti, netgi muštis

Va man čia tikra bobos reikšmė.
Atsakyti
O aš kažkaip boboms grynai fizinių apibrėžimų netaikau. Amžiaus apribojimų - irgi. Boba:
1. Su nuliniu jumoro jausmu, nesuvokianti anei ironijos, anei sarkazmo ir viską priimanti rimtai.
2. Šventai tikinti, „ką pasakė per televizorių“, nors nė pusės to nesupranta.
3. Kaip daug kas minėjo - rėkianti, besikišanti, bevadovaujanti ir viską žinanti.
4. Spinduliuojanti ryškią neapykantą VISIEMS ir VISKAM.
5. Nepriklausomai nuo amžiaus kategorijos, besibaisinti šiuolaikiniu jaunimu, mada, papročiais, gyvenimu. Apskritai - besibaisinti ir besipiktinanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 18 spalio 2007 - 15:25
O man boba asocijuojasi su tokia moterim su kiausiais, kuri neleis skriausti nei saves nei savo artimuju, kuri turi labai gera jumoro jausma, truputi ironiska, kuri niekada nepasiduos jokiems sunkumams, pasitikinti savimi ir t.t., nu zodziu boba su kiausiais, bet teigiama prasme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 18, 15:52)
Man boba tai turi būti:
- nemažu viršsvoriu, kuris atsiranda ėdant ir visai nejudant (laisvalaikis prieš teliką)
- gana vyriška (dažnai su ūsais, nebūtinai), mėgsta vadovaut kur nieko nemoka, aiškint kur nieko nežino, aprėkt, kur nėra dėl ko
- svarbu pasiskeryčiot, priežasčių nereik
- nesvarbu kas yra, viskas yra blogai, gali tik pykti, rėkti, šaukti, netgi muštis

Va man čia tikra bobos reikšmė.

drinks_cheers.gif
plius dar firminė bobos uniforma -- žiurstas arba visiškai nunešiotas chalatas, o ant galvos bigudukai doh.gif
o pačios tikriausios bobos man turguj stovi lotuliukas.gif
Atsakyti