Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(Limcamca @ 2007 10 19, 14:46)
Ne  schmoll.gif Pvz. čia SM, tik vieną narę esu pastebėjusi, su tokiu požymiu  blush2.gif nesvarbu, kokioje temoje bediskutuotų  doh.gif

O tai kuriai moterai savi vaikai ne patys gražiausi?...o ar daug tų,katroms ne visi vyrai kiaulės?...
Atsakyti
na girdėjau kad vyrai (arba diedai gal wink.gif ) savo moteris pradeda vadinti bobom, kai pajunta, kad jos pasidaro piktos, neleidžia su drauagis išgerti, burba dėl nešvarios kriauklės..na kai tokie buitiniai kabinėjimaisi užgožia (tariamai ar iš tiesų) meilę (na kai rūpi tik paskrajojimai ir meilės vaisiai).

taip dar ir už akių tarp draugų sako, kad mano boba padarė tą ir aną ar neleidžia to ar ano ir pan. bet vėlgi tai tartum neigiamas toks pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 10 19, 14:58)
O tai kuriai moterai savi vaikai ne patys gražiausi?...o ar daug tų,katroms ne visi vyrai kiaulės?...

TAi gali būti ir vyrai kiaulės, ir vaikai patys gražiausi, - bet visur reikia jausti saiką, bandant tai įrodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 19, 14:03)
Geriausia arkliai varinėt – atsisėdai sau prie bóbos ir snausk! Jnšk.
Be bóbos šitų akmenų neištrauksim iš šulinio Všk.
Stuktelk su bóba per kirvį, tai perskelsi Žln.
Kai šį tiltą statė, tai polius su bóba kalė Lš.
Tiltą dirbdami stampolius kala su bóba Užp.

Jetau jetau, nu jokio darbelio be bobos padaryt neįstengdavo, ot ištižėliai doh.gif

O čia liaudies išmintis įamžino penkto puslapio herojus:
Kai įsismaginom bóbą mùšt, tai i[r] vakaras užpuolė Gs.

Man tai labiausiai 22, toks poetiškas:
Palaidais keliais labai patogu važinėt bóbom Švnč.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 19, 15:07)
Man boba, tai tokia moteriškė, su standartiniu mąstymu, kad visi vyrai kiaulės, nėra ką apsirengti, o jos vaikai patys gražiausi  blush2.gif

blink.gif čiagi pasaulinis moterų suvažiavimas nutarė. Pekine vyko. ir Hilary Clinton dalyvavo. ir Aušrina Marina... blink.gif
QUOTE(Preila @ 2007 10 19, 15:47)
drinks_cheers.gif mano viena draugė, kuriai irgi nėra 30 dar, taip savo vyrą vadina biggrin.gif Man niekada liežuvis neapsiverstų taip  saviškį pavadint blush2.gif Na bet jos vyras irgi ją boba vadina biggrin.gif Toks tokį sutiko biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

labai liaudiškai ir sveikai sutiko vienas kitą. Daug normalesnis pavadinimas nei "mano draugas" nors gyvena 20 metų kartu laugh.gif sugyventiniu vadinti irgi neapsiverčia liežuvis, o paskui kompanijoje aiškiniesi, kad mano draugas - čia mano bičiulės vyras.. tiesiog bičiulis o ne tai ką jie mano...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 19 spalio 2007 - 14:39
QUOTE(Karusia @ 2007 10 19, 14:38)
labai liaudiškai ir sveikai sutiko vienas kitą. Daug normalesnis pavadinimas nei "mano draugas" nors gyvena 20 metų kartu laugh.gif sugyventiniu vadinti irgi neapsiverčia liežuvis, o paskui kompanijoje aiškiniesi, kad mano draugas - čia mano bičiulės vyras.. tiesiog bičiulis o ne tai ką jie mano...

teko matyt kaip pagyvenus tetulytė pristatė savo taip sakant sugyventinį -- čia mano vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 19, 16:15)
teko matyt kaip pagyvenus tetulytė pristatė savo taip sakant sugyventinį -- čia mano vaikinas  biggrin.gif

mano teta būdama virš 50 susirado draugą, vėliau apsigyveno kartu..tai mes jį vadinome jos bernu biggrin.gif .. na dabar jie jau susituokė, tai jis jau vyru iš berno patapo.
p.s.
off topic sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coolverstukas: 19 spalio 2007 - 15:44
QUOTE(svedaite @ 2007 10 19, 13:34)
siam pasauli viskas gali buti mirksiukas.gif, o kodel klausi blush2.gif

Nagi mano portretą nupiešei smile.gif kaip iš akies trauktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 10 19, 16:34)
Nagi mano portretą nupiešei smile.gif kaip iš akies trauktas smile.gif

drinks_cheers.gif smagu kad yra bendraminciu 4u.gif
Atsakyti
Nu man tai boba gali būt gerąja ir blogąja prasme. Boba su kiaušais, tai čia jau geroji - tipo stipri moteris ir tiek...
O va blogąją prasme - ta moteriškė temokanti burbėt, skūstis ir dejuot. Ir jau pasidarius nebeįdomi nei sau nei tuo labiau kitiems... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 19, 16:15)
teko matyt kaip pagyvenus tetulytė pristatė savo taip sakant sugyventinį -- čia mano vaikinas  biggrin.gif

jaučiu vaizdelis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Subobejimas nuo amziaus nepriklauso,buna kad dvidesimtmete atrodo baisiau uz sesiadesimtmete,daug kurios svajoja tik isteketi,o po to jau mano visko virsune pasiekta gerai bus kaip yra ir tampa tikros bobos,o tada verkia as buvau tokia gera o vyras paliko susirado idomesne bigsmile.gif
Atsakyti