Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(jovitah @ 2007 11 19, 07:22)
Aš visada riečiu dažytas blakstienas blush2.gif
O kuris būdas labiau kenkia kai sausas rieti ar dažytas g.gif

nu visos sako kad dazytu negalima... g.gif tik nzn kodel rolleyes.gif
Atsakyti
O jūs užrietusios poto vandeniui atspariu ar neatspariu tušu dažot? Neišsitiesina jos po kurio laiko?
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2007 11 19, 17:42)
O jūs užrietusios poto vandeniui atspariu ar neatspariu tušu dažot? Neišsitiesina jos po kurio laiko?

Tai gal jokio skirtumo kokiu dažyti mastau.gif
Išsisitiesina kažkiek,ryte pasidažiau ir užriečiau,bet dabar dar vis viena riestos,aišku netokios kaip ryte bet vistiek thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi rieciu nedazytas blakstienas, bet man nelabai patinka, su tusu graziau uzsiriecia
Atsakyti
As pradzioje rieciu nedazytas, o poto ir dazytas. Kitaip nepasistoja lotuliukas.gif
Atsakyti
as rieciu nedazytas,viena kart bandziau riesti padazytas paspaudziau per stipriai ir pasitrumpinau blakstienas doh.gif ataugo ne koja ne ranka, bet dazytu nerieciu niekada.
Atsakyti
Rietikli blakstienoms naudoju jau daug metu, atkaliau sistema biggrin.gif net kosmetologe ziurejo ir stebejosi kaip as cia taip padarau, o gi va, as jas pakaitinu su fenu, vos vos, pasildau, tada uzrieciu, kol jau remiasi i antakius biggrin.gif ir tada padazau su Maibiline tusu atspariu vandeniui, bet taip atsargiai, ir nenusiriecia jos, stovi grazios smile.gif o vakare butinai su ricina pasiteplioju. Zinau kad kenkia, tai kartais stengiuosi nesidazyti laisvomis dienomis :)va smile.gif
Atsakyti
o as be rietiklio jau nebemoku pasidazyt blakstienu smile.gif naudoju irgi pigu, uz 5lt is eurokos, bet jau kokie geri 3 metai su tuo paciu, viskas gaunasi labai ciki, rieciu nepadazytas, nes padazytu zinau kad negalima, luzinet gali.
Atsakyti
naudojau kazkada seniau. bet dabar apsieinu ir be jo. kai ji naudojau, blakstienos nusilpo, isretejo, tai meciau ji i sona smile.gif
Atsakyti
Kad taip nenutikt dbr yra ivairiu naujovisku, kaip mini fenu. Uzsisakiau sau dbr stai toki su baterijom. Turetu but geras dalikelis. Nes tokie lengviau ir greiciau suteikia norima efekta, neisrauna, neuzlauzia blakstienyciu thumbup.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2007 11 19, 12:58)
nu visos sako kad dazytu negalima... g.gif tik nzn kodel rolleyes.gif

nes jos limpa prie znypliu todel didesnes tikimybe israuti ir uzlauzti blakstienytes unsure.gif
Atsakyti
Turiu ir naudoju kiekviena diena beveik biggrin.gif As radau "technika" kaip geriau uzriesti biggrin.gif Tai kai rieciu ne taip paprastai suspaudziu ir palaikau o spaudau kelias sekundes,na sumygi atleidi biski(na tiek,kad blakstienos neisslystu)ir vel spaudziu ir vel atleidziu.Taip daug geriau ir graziau man uzsiriecia thumbup.gif O ir laiko man tiek su tusu tiek be,iki kol nesuslampa jos vakare maudantis biggrin.gif
Atsakyti
ir dar su fenu pamėgink pašildyti, na kad nebūtų lb karštas,bet toks šiltas tas rietiklis. pirmiausia reikia riesti prie pat šaknų, tada per vidurį ir galiausiai pačius galiukus.tada irgi gaunas gut wub.gif
Atsakyti