Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(Ramsyte @ 2009 03 15, 13:43)
Noriu paklausti del to sildomo rietiklio. Jei gerai suprantu tai yjungi kad rietiklis uzkaistu ir poto rieti??  biggrin.gif Kiek laiko visa tai trunka? Cia nesenai paziurejau parduotuveje, bet taip ir nepirkau, galvoju blakstienu rietimui tada prireiks 10 min  lotuliukas.gif

Tiksliai nepasakysiu, bet turbut nei minutes neuztrunka (bent pas mane ta ruzava dalis turi pabaltuot) - as ijungiu rietikli, piestuku apvedu akis ir jau jis buna pilnai isiles. Viskas labai greitai vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2009 03 15, 12:43)
Noriu paklausti del to sildomo rietiklio. Jei gerai suprantu tai yjungi kad rietiklis uzkaistu ir poto rieti??  biggrin.gif Kiek laiko visa tai trunka? Cia nesenai paziurejau parduotuveje, bet taip ir nepirkau, galvoju blakstienu rietimui tada prireiks 10 min  lotuliukas.gif

Mano sildomo rietiklio instrukcijoje parasyta palauki 10-15 sekundziu ir jau gali naudoti smile.gif

Pas mus Lietuvoje yra pirkti sildomu rietikliu, kazkaip nemaciau, kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 15 kovo 2009 - 16:46
QUOTE(AZURA @ 2009 03 15, 17:44)
Mano sildomo rietiklio instrukcijoje parasyta palauki 10-15 sekundziu ir jau gali naudoti smile.gif

Pas mus Lietuvoje yra pirkti sildomu rietikliu, kazkaip nemaciau, kokios kainos?

O as maciau sarmoje pries metus, kainavo apie 150lt. Brangus labai pasirode. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKIAZAS @ 2009 03 15, 17:52)
O as maciau sarmoje pries metus, kainavo apie 150lt. Brangus labai pasirode. rolleyes.gif

Nu nezinau ar kuo geresnis uz tuos eilinius - as surizikavau is ebay uzsisakinet. Uz pora doleriu siunciausi is Kinijos - galvojau jei visiskas sh.. bus, tai negaila ir ismest, bet ziuriu, kad labai geras ir labai jis man patinka.
Atsakyti
Tai cia greitai, galvojau ilgiau kaista ax.gif Tiksliai nepamenu ar droge ar eurokos maciau ta rietikli, kaina buvo apie 15 lt, bet kokia ten jo kokybe tai nezinau, net nepaziurejau kur gamintas smile.gif Etiketeje buvo parasyta kad kai ykaista rausva gumute pabaltuoja (ta kur spaudzia blakstienas). Reikes pabandyt nusipirkti tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2009 03 15, 20:07)
Tai cia greitai, galvojau ilgiau kaista  ax.gif Tiksliai nepamenu ar droge ar eurokos maciau ta rietikli, kaina buvo apie 15 lt, bet kokia ten jo kokybe tai nezinau, net nepaziurejau kur gamintas  smile.gif Etiketeje buvo parasyta kad kai ykaista rausva gumute pabaltuoja (ta kur spaudzia blakstienas). Reikes pabandyt nusipirkti tada  ax.gif

Nemanau, kad bus prasta ta kokybe. Dabar paziurejau ebay kaina, tai su atsiuntimu 3.50$ mazdaug, na tai pavertus panasiai gaunasi.

Mano va toks:
user posted image

Cia tik kitos spalvos (bet foto aiskesne):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 15 kovo 2009 - 21:31
QUOTE(Auksinė žuvelė @ 2009 05 09, 23:23)
Kas tai yra ilgalaikis blakstienu uzrietimas?  g.gif
Kiek  suprantu tai ne tas pats , jei uzrieciame su sildomu rietikliu  g.gif o su sildomu rietikliu kuriam laikui blakstienois riestos buna g.gif

Ilgalaikio pati nepasidarysit - cia kaip cheminis plaukams (laiko ilgai). O su sildomu rietikliu kaip ir su paprastu - uzrieciama tam kartui (tiksliau kol tusa nuvalysi vakare).
Atsakyti
As negaliu pasidazyt blakstienu be rietiklio blush2.gif Pripratau ir be jo man blakstienos taip graziai nepasidazo.Buvau susigundzius ir tuo cheminiu ilgalaikiu uzrietimu.Na tikrai labai patiko o laikesi gal ilgiausiai menesi.Kiek ilgai laikys taip uzriestos blakstienos priklauso kaip daznai blakstienos iskrenta.Jeigu uzriesit per kritima tai ilgai tikrai nelaikys nes paprasciausiai jos iskris mirksiukas.gif ir efektas tikrai bus nekoks.Taip mane konsultavo kosmetologe kuri tuo uzsiima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensuelle: 10 gegužės 2009 - 16:38
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 10, 18:37)
As negaliu pasidazyt blakstienu be rietiklio blush2.gif Pripratau ir be jo man blakstienos taip graziai nepasidazo.Buvau susigundzius ir tuo cheminiu ilgalaikiu uzrietimu.Na tikrai labai patiko o laikesi gal ilgiausiai menesi.Kiek ilgai laikys taip uzriestos blakstienos priklauso kaip daznai blakstienos iskrenta.Jeigu uzriesit per kritima tai ilgai tikrai nelaikys nes paprasciausiai jos iskris mirksiukas.gif ir efektas tikrai bus nekoks.Taip mane konsultavo kosmetologe kuri tuo uzsiima wub.gif

Bet tas sheminis uzrietimas turbut kenkia balsktienoms. doh.gif Gal ir akims. g.gif
Atsakyti
Naudoju kartais, bet labai bijau sugadinti tas savo blakstienas...
Tai manau, kad labiau apsimoka riecianti tusa naudot, nors retkarciais pasiriest su rietikliu, tai manau nieko blogo wink.gif
Atsakyti
as taip pat retkarciais parieciu blakstienytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 06 27, 10:19)
Naudoju kartais, bet labai bijau sugadinti tas savo blakstienas...
Tai manau, kad labiau apsimoka riecianti tusa naudot, nors retkarciais pasiriest su rietikliu, tai manau nieko blogo wink.gif

o ka daryt toms, suo atveju man, kai blakstienos yra visiskai tiesios, ir joks rieciamasis tusas negali ju pariest? verysad.gif Kiekviena miela diena turiu riest su rietikliu, ir jau atsibodo, nes tos mano blaktienos kazkokios kitokios pasidare, issikraipiusios, nors buvau sventai isitikinusi, kad jis nekenkia. Jau gal kokius 5 metus naudoju. blink.gif bet kitu iseiciau nematau, na cheminis nebent, bet cia ne iseitis siekiant joms nepakenkti, o tik patogiau, nes kasdien nereiketu riesti.. doh.gif
Atsakyti