Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(ViShy @ 2009 09 24, 14:36)
Mano blakstienos nepaklusnios, uzrieciu, padazau tusu ir po keliu min, jos gryzta i pradine padeti  biggrin.gif  doh.gif

Pabandyk padazyti su vandeniui atspariu tusu, man irgi su paprastu po keliu minuciu jos nusileidzia, o su vandeniui atspariu man uzsirietusios issilaiko visa diena thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif turiu paprasta prietaisa riesti blakstenas (ne sildoma) tai man nelabai kazkaip patinka, nelabai ka jis ten riecia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 28, 19:53)
4u.gif  turiu paprasta prietaisa riesti blakstenas (ne sildoma) tai man nelabai kazkaip patinka, nelabai ka jis ten riecia lotuliukas.gif

Gal blakstienos nepaklusnios labai arba per mazai suspaudziat?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 29, 01:30)
Gal blakstienos nepaklusnios labai arba per mazai suspaudziat?

na istikruju tai gal nelabai paklusnios, galvoju gal reiklu isbandyti sildomaji g.gif
Atsakyti
man tai tas šildomas tokia nesąmonė pasirodė, prasčiau užrietė. Beje, man gražiau blakstienos užsiriečia prieš tai patepus jas ricinų aliejumi. Jos tokios daug lankstesnės pasidaro. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2005 03 01, 14:57)
4u.gif Ar naudojate žnypleles balkstienoms riesti? Mano blakstienos tankios ir pakankamai ilgos, bet tiesios... Vis galvoju nusipirkti tą rietiklį, tik nežinau pagal kokius kriterijus jį pasirinkti?  g.gif  g.gif Padėkit! 4u.gif

Rietiklis nera labai gerai jis lauzo blakstienas ji naudoti galima tik retkarciais
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 29, 15:33)
man tai tas šildomas tokia nesąmonė pasirodė, prasčiau užrietė. Beje, man gražiau blakstienos užsiriečia prieš tai patepus jas ricinų aliejumi. Jos tokios daug lankstesnės pasidaro. thumbup.gif

O man riecia lygiai taip pat kaip ir metalinis, tik sildomu maloniau riest...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 30, 01:34)
O man riecia lygiai taip pat kaip ir metalinis, tik sildomu maloniau riest...

isbandziau sildoma-super dalykelis. pati procedura malonesne, nes kartais su paprastu skaudziai suspausdavau pacia voko odele, su situo kazkaip lengviau, maloniau, ne saltas kaip metalinis:) kaina juokinga, per pus pigiau nei paprastas, aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Tai va, sildomas paprastesnis naudojant, o rezultatas tas pats, tai kam vargti su metalu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uzvakar visai atsitiktinai vaistineje uzmaciau tokio tipo rietikliu kaip cia buvo itin reklamuoti vienos forumietes smile.gif O kainu kokio nori ivairumo, bet nesugunde manes - atrodo daugiau vargo nei iprastines formos.
Atsakyti
Nu cia kiekvienam savo. Kam senas metalas tinka, kam inavacijos. Kam senas telefonas uz 1 lt, kam naujas uz 1000. Visi renka pagal savo galimybes ir iprocius.

Atsakyti
QUOTE(malis @ 2009 10 06, 14:33)
Nu cia kiekvienam savo. Kam senas metalas tinka, kam inavacijos. Kam senas telefonas uz 1 lt, kam naujas uz 1000.  Visi renka pagal savo galimybes ir iprocius.

Na taip, bet savo forma jis kazkiek primena tuso sepeteli - tai velgi veiksmas panasus i dazymasi, o man norisi greitumo (dazniausiai rytais laiko nebuna ilgai dazytis). Gal idomu kada pabandyt butu, bet tik tiek. Isvis pastebejau, kad dabar pamirsus rietikli jau kuris laikas - retsykiais prisimenu ir pasinaudoju, bet siaip kasdienai apsieinu.
Atsakyti