Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(malis @ 2009 11 09, 20:28)
nors ir ant svaru man uzriecia gerai, bet ant dazytu efektas geresnis  4u.gif

bet blakstienu gaila... jei taip daznai ant dazytu tai blakstienom tikros kancios verysad.gif
Atsakyti
nu cia jeigu daznai ir ant dazytu.
As darau ant svaru, pabadziau ant dazytu, efektas buvo gal truputi ir geresnis. Bet esu patenkinta rezultatu ir ant svaru blaksitenu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patinka man tas efektas kai belekiek kartų padažomos, po to pariečiamos blakstienos, tada jau blakstienų nebėra, lieka tik tušas biggrin.gif bet kenkia labai tokie darymai, užsienietės merginos mėgsta taip daryt, ant veido pritepa tiek pudros, kad jau ir bruožų nebesimato, o blakstienas iš tušo susilipina, tai ir vaikšto paskui kaip labai negražios barbės, aš už šį prietaisą, bet ne tokiom blakstienom daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 24, 22:53)
užsienietės merginos mėgsta taip daryt, ant veido pritepa tiek pudros, kad jau ir bruožų nebesimato, o blakstienas iš tušo susilipina, tai ir vaikšto paskui kaip labai negražios barbės

baisu doh.gif  biggrin.gif

apie tai aš ir kalbu, pavyzdžiui lietuvės tai matos kad išsiskiria, nes jos moka būt gražios ir be belekiek špakliaus ant veido, juk kreminė pudra yra skirta šiek tiek pamaskuoti, suteikti atspalvį, o ne viską, paslėpti, kad oda atrodytų lygi ne iš sveikumo, bet iš špakliaus daugumo biggrin.gif tikrai kai buvo atvažiavę, tai tos merginos atrodė kaip laaabai baisios barbės, net lūpų nesimato per špaklių, nes jos jų nedažė, o akys tai tikrai baisokai, tokios juodos, kad matos kad keliem kartam jom tušo užtenka tiek naudojant. o be rietiklio tai tokio rezultato nelabai įmanoma pasiekt, esu mėginus,tikrai tiek daug neįmanoma užtept
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti ar turite kas nors toki prietaisa?butu idomu suzinoti ar veiksmingas 4u.gif
Blinc heated curler
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 04 13, 09:59)
Sveikos norejau paklausti ar turite kas nors toki prietaisa?butu idomu suzinoti ar veiksmingas 4u.gif

Bandykit internete, youtubej paieskot atsiliepimu - ten ir vaizdiniu priemoniu rasit. Manau jis veiksmingas, tik igust reikia, nes neiprastas. O siaip turbut stebuklu nedaro - uzriecia kaip ir kiti.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 24, 19:50)
užsienietės merginos mėgsta taip daryt, ant veido pritepa tiek pudros, kad jau ir bruožų nebesimato, o blakstienas iš tušo susilipina, tai ir vaikšto paskui kaip labai negražios barbės, aš už šį prietaisą, bet ne tokiom blakstienom daryt biggrin.gif

Visos užsienietės, ar turite omeny kažkokią konkrečią šalį?

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 25, 18:50)
pavyzdžiui lietuvės tai matos kad išsiskiria, nes jos moka būt gražios ir be belekiek špakliaus ant veido

O man rodos, lietuvaitės išsiskiria būtent špakliaus naudojimo dideliais kiekiais ir savotišku supratimu,kas gražu biggrin.gif
Ir šiaip kokiam Paryžiuje nėra tekę pastebėti merginų su perbalintais plaukais,oranžine oda ir dar kokiais permanentiniais antakiais, kas Lietuvoje gan dažna.
Tai vat įdomu su kokiais užsieniais lyginate?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 13, 14:27)
O siaip turbut stebuklu nedaro - uzriecia kaip ir kiti.

Vat butent, koki jis stebukla padaryt gali g.gif
Teko matyt, jog blakstienas net visazistai riecia su paprasciausiu arbatiniu sauksteliu. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet ilgalaiki blakstienu uzrietima? Ir gal zinot, kur Kaune atlieka sia procedura? Jau taip atsibodo su rietikliu vos ne kiekviena diena rietinet doh.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju makiazo be rietiklio 4u.gif tik dabar susimasciau, virsutine dalis be gumos, tai kai suspaudziu blakstienas trb vis tiek kenkia.. unsure.gif galetu ant abieju daliu but tos gumos, bet tada neriestu tbr g.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 04 13, 09:59)
user posted image

Tam produktui pas mus Lietuvoj yra el.parduotuve , ten galima daugiau paskaityt apie ta prietaisą, o jei šis dalykas sudomins, tai ir pirkimas momentinis 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju Lindex toks juodas su rožine juostele, esu labai patenkinta, be to jis dabar kainuoja tik 4,50 LT, kaip iš 15 LT, manau, kad visai gerai smile.gif Tikrai patenkinta
Atsakyti