Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

Turiu tokį klausimą. Na, ne visai problemišką, bet, kadangi kantrybė senka, jis žada suproblemiškėt smile.gif

Gal galit patart, kaip sumažinti nuotrauką, kad ji būtų konkrečiai, tarkim, 300x300 pikselių? Bandau per MS Office Picture Manager, bet niekaip nepavyksta doh.gif Gerai pamenu, kad kažkada mokėjau, bet dabar vėl reikia, ir nei per kur... Padėėėkit kas noooors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ochra @ 2007 11 30, 12:25)
Turiu tokį klausimą. Na, ne visai problemišką, bet, kadangi kantrybė senka, jis žada suproblemiškėt smile.gif

Gal galit patart, kaip sumažinti nuotrauką, kad ji būtų konkrečiai, tarkim, 300x300 pikselių? Bandau per MS Office Picture Manager, bet niekaip nepavyksta  doh.gif Gerai pamenu, kad kažkada mokėjau, bet dabar vėl reikia, ir nei per kur... Padėėėkit kas noooors  4u.gif

Su Picasa arba PIXresizer gali sumažinti ir dar yra visokių.
Atsakyti
ar laba sudetinga perinstaliuot kompa?diska turiu, tik bijau, kad paskui viska sugadinsiu.
Atsakyti
QUOTE(achela @ 2007 11 30, 13:09)
ar laba sudetinga perinstaliuot kompa?diska turiu, tik bijau, kad paskui viska sugadinsiu.

jei niekada priestai nesi bandzius,tavo vietoj nerizikuociau g.gif
Atsakyti
mergaites, gal galite padėti help.gif Vakar dingo žalia rodyklytė (nezinau kaip ji vadinasi blush2.gif ), na toji, su kuria galima sugrįžti į pradinius puslapius. Ieškojau įrankių juostoje, bet doh.gif neradau. Padėkit man, prašau notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2007 11 30, 15:13)
mergaites, gal galite padėti  help.gif Vakar dingo žalia rodyklytė (nezinau kaip ji vadinasi  blush2.gif ), na toji, su kuria galima sugrįžti į pradinius puslapius. Ieškojau įrankių juostoje, bet  doh.gif neradau. Padėkit man, prašau  notworthy.gif

per meniu view atstatyk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 30 lapkričio 2007 - 15:34
QUOTE(sonvita @ 2007 11 29, 11:46)
m 8
Visų pirma ačiū už pagalbą 4u.gif Kompu naudojuos tik aš ir 8 m. dukra, todėl tiesiogiai prie jo nieks negalėjo pasidarbuoti.Šiaip po perinstaliavimo įjungus kompą metą lentelę, kad prisijungti kaip toks ir toks vartotojas.Slaptažodžio nereikalauja, tai tiesiog paspaudžiu gerai ir prisijungiu.Po kurio laiko man pradėjo mesti lentelę prieš prisijungiant, kad tokiu vardu vartotojas jau yra...... g.gif Dabar neatgaminsiu ar ir pakeitimai kompe atsirado kaip tik tuo metu, kai pradėjo mest tą lentelę ar ne......Bet gal čia susiję kažkaip?  g.gif

g.gif Pažiūrėjau, kad jungiuos kaip kompo administratorius. help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonvita: 30 lapkričio 2007 - 17:13
Norėjau paklausti, aš čia buvau rašius, kad kompe nėr visų spalvų, tai va dabar išsiaiškinau, kad kaltas monitorius, tai gi noriu paklaust, ar apsimoka taisyt ar jau viskas?
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 11 29, 15:25)
sveiki....su klausimu vėl pas jus.. smile.gif
tokia ta bėda...
noriu pajungti nešiojamą kompą atjungus senąjį kompą....tai naujas kompas negaudo interneto...prašo seno kompo duomenų kažkokių(sutikimo kaip suprantu)..ką daryt,kaip pajungti?
ačiū...tikiuos supratot rolleyes.gif

Informuokite interneto tiekejo techninį aptarnavimo skyrių apie pasikeitusį kompiuterį. Techninis skyrius aktyvuos Jums prisijungimą prie interneto.
as taip manau,cia problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 11 30, 20:10)
Norėjau paklausti, aš čia buvau rašius, kad kompe nėr visų spalvų, tai va dabar išsiaiškinau, kad kaltas monitorius, tai gi noriu paklaust, ar apsimoka taisyt ar jau viskas?

Sunku atskyti vienareikšmiškai. Priklauso kas atsitiko monitoriui, gali ir už 100lt stvarkyti, gal ir brangiau kainuos.
Kitas klausimas, ar nėra noro pasikeisti i geresni, negu investuoti į seną.
Atsakyti
sveiki ,norejau paklausti, ax.gif kaip googlej is paieskos laukelio istrinti adresus? aciu
Atsakyti
Event occurred on a new file created by the application: C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avscan.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window.
Ka tai reiskia? cia su antivirusine ismeta g.gif
Atsakyti