Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(Taktas @ 2007 12 03, 10:00)
Tai čia vindausinis slaptažodis, ir ji numesti smulkmena. Va tik su tuo biosu, kuris pasirodo tik ijungus kompa sunkiau. bet ten atrodo ir priminimo zodžio neprašo.

man ta zodi ismeta priminimo, ir toki, koki esu sugalvojus. tikiuosi, imanoma sia problema kompiuteristams sutvarkyti...? nes savanoriskai kazka daryti ir tik pakenkti nesinori blush2.gif jau ir taip prisizaidem blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 03, 20:26)
CCleaner'is naudingo nieko neištrins, o jeigu bijai, tai ten yra galimybė pasidaryti registro kopiją.

is kur ji galima butu parsisiusti?

Papildyta:
jau radau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita0329 @ 2007 12 03, 21:47)
tai gal tada tu man pasakyk savo nuomone-kodel man foto nekelia is fotiko i pc...
Driverius susiinstaliavai ?

QUOTE(Brigita0329 @ 2007 12 03, 21:47)
... o brolio pc ikelia-i g diska (pas ji isvis yra: C,D,E,F ir G diskai)

Tiek raidžių gali būti dėl to, jeigu yra naudojama programa DAEMON.
Atsakyti
sveiki...rašau čia.
noriu emeilu siūst foto...neleidžia kažkodėl..kame gali būti bėda?ačiū 4u.gif
rašo štai ką..
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 04, 10:54)
Tiek raidžių gali būti dėl to, jeigu yra naudojama programa DAEMON.

Arba pas brolį yra įmontuotas kortelių skaitytuvas... smile.gif
Specialiai kurti G disko nereikia, suinstaliavus tvarkykles ir prijungus fotoaparatą turėtų pats diskas atsirasti g.gif
Papildyta:
QUOTE(eveneir @ 2007 12 05, 20:41)
sveiki...rašau čia.
noriu emeilu siūst foto...neleidžia kažkodėl..kame gali būti bėda?ačiū 4u.gif
rašo štai ką..

Rašo, kad neteisingai įrašai e-mailo adresą kam nori siųsti , arba pasirink adresatą iš adresų knygos.
Atsakyti
Draugės kompiuteryje Start meniu vaikai pradangino System Tools. Kaip juos sugražinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalizius @ 2007 12 06, 04:37)
Arba pas brolį yra įmontuotas kortelių skaitytuvas...  smile.gif 
Specialiai kurti G disko nereikia, suinstaliavus tvarkykles ir prijungus fotoaparatą turėtų pats diskas atsirasti  g.gif

Taip, visiškai teisingai.
Atsakyti
Reikia pagalbos ax.gif

Dirbant kompiuteriu kai kuriuos simbolius, kad būtų greičiau, galma užrašyti surinkus tam tikra kombinaciją mygtuku.

Na kad būtų aiskiau, tarkim ženklą ± parašau spausdama Alt 241

Man dažnai tenka rašyti žodį "mažiau" , sakau gal jį taip pat galėčiau kaip nors "užkoduoti" g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali man padeti. Isijungiu kompa ir man ismeta lentele kazka panasau : clock premium errors . As buvau pravaliusi C diska ir jis man pasirode nereikalingas tad pratryniau, pabandziau is naujo suinstaliuoti tai vistiek ta pati meta. Kur beda? Ka daryti? Taip pat atsivertus internetinius puslapius meta lentele there are errors ... Nemoku ikelti lenteles kaip pvz. i si teksta. Neina nukopinti blush2.gif biggrin.gif Isjungus ta lentele issijungia internetiniai puslapiai. Va taip ir zaidziuos junginedama kol truksta kantrybe ir isjungiu kompa visai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2007 12 06, 13:16)
Sveiki, gal kas gali man padeti.
1. Isijungiu kompa ir man ismeta lentele kazka panasau : clock premium errors . As buvau pravaliusi C diska ir jis man pasirode nereikalingas tad pratryniau, pabandziau is naujo suinstaliuoti tai vistiek ta pati meta. Kur beda? Ka daryti?
2. Taip pat atsivertus internetinius puslapius meta lentele there are errors ... Nemoku ikelti lenteles kaip pvz. i si teksta. Neina nukopinti  blush2.gif biggrin.gif  Isjungus ta lentele issijungia internetiniai puslapiai. Va taip ir zaidziuos junginedama kol truksta kantrybe ir isjungiu kompa visai.  doh.gif

Pakoreguosiu antra punkta idedama nuotraukas, nes kitaip nemoku lotuliukas.gif Esu zalia sioj srity, tad nesijuokit. nono.gif
Tai va, vartant internetinius psl. ismeta tokia lentele:
user posted image

Paspaudziu dont send viskas issijungia kartu su internetiniais psl, o paspaudus send error report atsidaro tokia lentele:
user posted image

Paspaudu close atsidaro:
user posted image

Vel spaudziu close ir viskas issijungia su internetiniais psl. Va ir vel zaidziu is naujo jungdama norimas temas. doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2007 12 06, 11:54)
Pakoreguosiu antra punkta idedama nuotraukas, nes kitaip nemoku  lotuliukas.gif Esu zalia sioj srity, tad nesijuokit.  nono.gif

Ir pas mane taip būdavo kol buvo Internet Exploer.Manydavau,kad kompas supūliuodavo lotuliukas.gif ,
dabar kai turiu FF tai lyg ir nepastebėjau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 12 06, 13:25)
Ir pas mane taip būdavo kol buvo Internet Exploer.Manydavau,kad kompas supūliuodavo lotuliukas.gif ,
dabar kai turiu FF tai lyg ir nepastebėjau. rolleyes.gif

Taigi, visos problemos baigiasi kai nustoji naudotis IE.
Atsakyti