Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(Taktas @ 2007 12 14, 20:30)
Norint ikelti foto reikia eiti per import. o tu nori atidarinėti projektą.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 14 gruodžio 2007 - 22:45
brungeji mūsu specai asai wub.gif 4u.gif o gal galetumet paaiskint kaip sustabdit muzikėle nuotraukoms pasibaigus? unsure.gif nes nuotraukos pasibaige o muzika groja ir kitas klausimukas kaip išsaugot filmuka taip kad galeciau ji atskirai paziuret o ne per sita programa?nes aš išsaugau o man vistiek kai noriu pažiuret tai tik per programa leidžia kodėl ,ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 12 14, 19:14)

o sitas Spybot'as nesusipjaus su avastu? ar avasta nereik pries tai isjungt?

Nea. Nieko nereikia išjunginėti.

user posted image

QUOTE(astaxa @ 2007 12 14, 19:14)
o kur ce reik varneles sudet.. kad naudos butu ir laisves liktu?  g.gif

Ant visų Detection rules, šiaip visus gali.
Papildyta:
QUOTE(Zuika1 @ 2007 12 14, 21:37)
Man tai nepadėjo - ką daryt?

Viską atlikai pagal nurodymus ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 15, 13:37)
Nea. Nieko nereikia išjunginėti.

user posted image
Ant visų Detection rules, šiaip visus gali.

Aciu, viska taip ir padariau. pavyko ismastyti.. deja, sparta nelabai padidejo.. o vakar apskritai dingo pele ir klaviatutra, perkrovus kompa atsirado, paskui vel dingo- perkrovus vel atsirado.. Egzotika man tos PC problemos..

Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 12 15, 14:50)
Aciu, viska taip ir padariau. pavyko ismastyti.. deja, sparta nelabai padidejo.. o vakar apskritai dingo pele ir klaviatutra, perkrovus kompa atsirado, paskui vel dingo- perkrovus vel atsirado.. Egzotika man tos PC problemos..

Su CCleaner'iu dar išsivalyk.
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 14, 23:24)
brungeji mūsu specai asai wub.gif  4u.gif o gal galetumet paaiskint kaip sustabdit muzikėle nuotraukoms pasibaigus? unsure.gif nes nuotraukos pasibaige o muzika groja ir kitas klausimukas kaip išsaugot filmuka taip kad galeciau ji atskirai paziuret o ne per sita programa?nes aš išsaugau o man vistiek kai noriu pažiuret tai tik per programa leidžia kodėl ,ka daryt?

niekas nezino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 15, 15:37)
Su CCleaner'iu dar išsivalyk.

pioneer.gif padaryta....

Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 15, 19:59)
niekas nezino? g.gif

Tai kad paprasčiau nebūna. Nors juo nesinaudoju, tačiau viskas gavosi iš pirmo karto be pastangų.
Pasižymi garso takelį ir iš galo šliaužikliu sutrauki takeli kiek nori.
O išsaugoti gali per finish move, ten pasirenki ką veikti su failu.
Atsakyti
Labutis,
gal kas galetu padeti?Kaip istrinti is Skype tai ka man rase ir ka as rasiau?Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Gal kas padėsit man?
Naudojuos Utorrent programa. Siųstis dar šiek tiek siunčias, o dalintis - nei iš vietos, nors norinčių tikrai yra ne vienas.
Kai įsijungiu programą, viskas būna gerai, bet palaipsniui visos rodyklės tampa raudonomis ir niekas nesidaro.
Gal žinot kame problema?
Atsakyti
QUOTE(karalaite2007 @ 2007 12 16, 16:47)
Labutis,
gal kas galetu padeti?Kaip istrinti is Skype tai ka man rase ir ka as rasiau?Is anksto dekoju  4u.gif

Spausti ant žinučių dešinį pelės klavišą ir pasirinkti "valyti žinutes" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2007 12 16, 17:35)
Gal kas padėsit man?
Naudojuos Utorrent programa. Siųstis dar šiek tiek siunčias, o dalintis - nei iš vietos, nors norinčių tikrai yra ne vienas.
Kai įsijungiu programą, viskas būna gerai, bet palaipsniui visos rodyklės tampa raudonomis ir niekas nesidaro.
Gal žinot kame problema?

Šiaip tas klausimas manau čia ne į temą, bet atsakysiu ax.gif Tai gerai, kad rodyklės raudonos, tai reiškia, kad tu dalini tą torentą, o žalios rodo, kad siuntiesi.Su tais torentais taip jau būna, kad ne visi gali paimti iš tavęs, nes nesusijungia kompai.Nežinau kame čia problema, bet taip nutinka jau. Arba reikia palaukti kiek ilgiau, kol galų gale susijungs ir pradės judėti iš tavęs duomenys. Man yra buvę taip, kad su vienu žmogum nepavyko apsikeisti nei lašeliu duomenų doh.gif Nejungė mūsų, nors tu ką, kol neatsirado tarpininkas.......... doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(karalaite2007 @ 2007 12 16, 15:47)
Labutis,
gal kas galetu padeti?Kaip istrinti is Skype tai ka man rase ir ka as rasiau?Is anksto dekoju  4u.gif

Eik i Irankiai/nustatymai/pokalbiai ir sms. Ten rasi kaip panaikinti praeiti mirksiukas.gif
Atsakyti