Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(snaige @ 2007 12 29, 18:16)
instaliavau schokwave player,bet nieko nepasidare,nu ir flash suinstaliavau g.gif tuoj vel bandau ziuret...

nu isbandziau,bet vistiek nerodo schmoll.gif o per  MIE rodo,tai gal narsykle kalta?

Tai tada nustatyta, kad blokuotų tas nesąmones(gerai ir daro).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 29, 17:22)
Tai tada nustatyta, kad blokuotų tas nesąmones(gerai ir daro).

nu baneriu ir reklamu kaip ir nereikia man,bet negaliu ziureti nei filmu nei video tiesiogiai su sia narsykle,o MIE stringa pastoviai. doh.gif Nu kas cia uzplauke tam kompui,viskas i viena kruva kada ir taip ner kada cackytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 29, 17:17)
Na su Nortonu tai nėr ko lyginti, kiek teko girdėti, tai neblogai dirba, pats dar nečiupinėjau.

G-data internet security gali gauti su gruodžio compiuter bild. licenzija turėtu buti metams. Tiesa pats dar nemėginau.
Atsakyti
nezinau prie kur ta problema priskirti,tuomet rasysiu cia...bandziau dar karta instaliuot pravalius kompa driverius kameros,tai paprase sp1 arba sp2 g.gif ka dabar daryt???juk jei updatinsiu tai kompas pasidarys i vezli,man jau taip buvo su sp1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 29, 19:03)
nezinau prie kur ta problema priskirti,tuomet rasysiu cia...bandziau dar karta instaliuot pravalius kompa driverius kameros,tai paprase sp1 arba sp2 g.gif ka dabar daryt???juk jei updatinsiu tai kompas pasidarys i vezli,man jau taip buvo su sp1  g.gif

Susidėk tuos sp. Nepajaučiau jokio sulėtėjimo, o instaliuoti buvo antsilpnų kompų. SP tai klaidų ištaisymai, dažnai panaikina daugeli problemų.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 29, 18:13)
Susidėk tuos sp. Nepajaučiau jokio sulėtėjimo, o instaliuoti buvo antsilpnų kompų. SP tai klaidų ištaisymai, dažnai panaikina daugeli problemų.

o is kur juos traukti,gal turi nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 29, 19:33)
o is kur juos traukti,gal turi nuoroda?

Na pas mane win su sp1, o antro sp turiu cd. Toliau viskas eina per auto update. I junk updeitą ir per kuri laiką parsius papildymus. gali dar parsisiusti išmikrosofto svetainės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 29 gruodžio 2007 - 18:52
QUOTE(Taktas @ 2007 12 29, 18:51)
Na pas mane win su sp1, o antro sp turiu cd. Toliau viskas eina per auto update. I junk updeitą ir per kuri laiką parsius papildymus. gali dar parsisiusti išmikrosofto svetainės.

tai va parsisiunciau networks framwortk 2,nes be jo neina sp2.Instaliavau sp2,patikrino ir pasake,kad nesiruosia veikt ant nelegalios windousu versijos doh.gif lotuliukas.gif siaubas,nu ir berysio,kad susiktos kameros negaliu naudot. verysad.gif
Atsakyti
Tai va sp1 nepasileidzia instaliuojamas,nes kalba neatitinka kazkaip,o sp2 neleidzia nelegalioje versijoj naudoti,tai pasimeciau,nes kazkurio man reikia kad kameros driveri instaliuot doh.gif g.gif
Papildyta:
pasirodo prisiminiau as turiu diske sp2,bet bandant instaliuot,rodo stai toki uzrasa> Data Error(cyclic redundancy check)
Gal kas susidure?paaiskinkit man zaliai ka daryt ko griebtis g.gif unsure.gif
Atsakyti
sveiki, gal bus žinančių žmonių - Ar įmanoma visus dokumente esančius skaičius sumažinti, tarkim, 6 vienetais? Jei įmanoma - kaip?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2007 12 28, 21:43)
Nu va,dabar tai jau prisidirbau  doh.gif  Visiškai  dabar neleidžia siustis,nemeta jokios lenteles kai siuntiesi.Pas mane operos naršyklė.Dabar prašysiu pagalbos dar ir ją susigražint  ax.gif  blush2.gif

4u.gif Bandau dar kartelį prašytis pagalbos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2007 12 29, 21:56)
4u.gif  Bandau dar kartelį prašytis pagalbos  ax.gif

tau reikia operos narsykles g.gif o kur tu ja pametei?
Atsakyti