Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

QUOTE(gita @ 2007 12 06, 19:56)
Mes irgi isigijome baltu baldu, todel ieskau gero valiklio. Jei ne paslaptis, kiek kainuoja sis valiklis? Ar tas sepetelis yra prie valiklio?

Valiklis kainuoja 30 Lt,šapetys 70 Lt. 4u.gif
Atsakyti
Visko neskaičiau, bet gal kas galės parašyti rolleyes.gif Turiu keletą produktų iš seniau - tai pvz to LOC nežinau kam reikia, pirkau nes pripudrino smegenis, o paskui pamiršau jau ir kam jo reikia unsure.gif
Dabar galvoju pirkti indaplovei plovimo priemones - kas geriau skystas ar tabletės? ar nereikia kažkokio papildomai dar nukalkintojo pirkti???
Taip pat susidomėjau kūdikiams skirtomis skalbimo priemonėmis? kaip jos? ar reikia dar minkštiklio? ar yra kažkoks universalus GERAS-EFEKTYVUS baliklis visokioms dėmėms išimti tiek iš balto tiek iš spalvoto audinio?

Ai, dar va galvoju, gal parekomenduosit kokią priemonę klozetams ir kitai santechnikai valyti, kad ir nukalkintų ir gražiai blizgėtų?

Šiaip tai naudoju pastą, prakaito deziką, indų ploviklį pirkau tik dar neišbandžiau rolleyes.gif Turiu nors nenaudojau orkaičių valiklį, baldams valyti ir stiklui - tai man stiklui kur kas geriau mikropluošto šluostė, kur išvis jokių valiklių nereikia tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 07 gruodžio 2007 - 14:20
noriu pirkti vonios plovikli? gal yra konsultante is VLN ?
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 04, 19:55)
naudojau dantu pasta, super, o siaip kaip prilipo ta konsultante diena nakti siulo miltelius vaikui, rankom kazka, ta , ana, ... na nemalonu tikrai  , tuoj ant galvos uzlips schmoll.gif

viena pazystama platina,pasakiau kad netinka man jokie vitaminai tai kai pristojo doh.gif isiule tipo gerus dar apvalia sumele sumokejau bet mane vistiek nuo ju pykino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2007 12 07, 14:17)
Visko neskaičiau, bet gal kas galės parašyti  rolleyes.gif Turiu keletą produktų iš seniau - tai pvz to LOC nežinau kam reikia, pirkau nes pripudrino smegenis, o paskui pamiršau jau ir kam jo reikia  unsure.gif
Dabar galvoju pirkti indaplovei plovimo priemones - kas geriau skystas ar tabletės? ar nereikia kažkokio papildomai dar nukalkintojo pirkti???

Turiu ir aš LOC'o bonkę. Padovanojo vienas platintojas, mat aš nieko iš jo neperku. Tai anot jo, LOC'as naudojamas vietoj bet kokių valiklių - ir indams plauti, ir langams valyti, ir grindims šveisti. Dar kaip sakė, kad išplovus indus tuo pačiu vandeniu gerai gėles laistyti. O kažkokia ligoninė naudoja žaizdoms plauti. Ai, dar gerai kai uodas įkanda pasitepti. Nežinau, kiek tame tiesos, kiek ne. Pas mane jis dar nepraimtas stovi.

O dėl indaplovių tai galiu apskritai pasakyti, ką man vakar konsultantė buitinės technikos klausimais sakė. Galima naudoti tabletes 3in1, tačiau visada rezultatas bus geresnis, jei tie trys elementai bus naudojami atskirai.
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2007 12 08, 20:43)
viena pazystama platina,pasakiau kad netinka man jokie vitaminai tai kai pristojo  doh.gif isiule tipo gerus dar apvalia sumele sumokejau bet mane vistiek nuo ju pykino  doh.gif

Amway vitaminams reikia pasidaryti folio testa, tada tikra nepykins ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 09, 10:18)
Turiu ir aš LOC'o bonkę. Padovanojo vienas platintojas, mat aš nieko iš jo neperku. Tai anot jo, LOC'as naudojamas vietoj bet kokių valiklių - ir indams plauti, ir langams valyti, ir grindims šveisti. Dar kaip sakė, kad išplovus indus tuo pačiu vandeniu gerai gėles laistyti. O kažkokia ligoninė naudoja žaizdoms plauti. Ai, dar gerai kai uodas įkanda pasitepti. Nežinau, kiek tame tiesos, kiek ne. Pas mane jis dar nepraimtas stovi.

Siūlčiau atidaryt ir pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 12 09, 11:07)

Siūlčiau atidaryt ir pabandyt mirksiukas.gif

Reikės, kai namus iš pagrindų tvarkysiu.
Atsakyti
As tai LOC'a naudoju indu plovimui, nors ir indu ploviklio turiu. Man jis kartais atrodo efektyvesnis uz indu plovikli ir patogiau naudot del pompos. As ji visada naudoju keptuves plaunant. Taip as ji naudoju kokiai demiai isimt. Kartais rankas jo nusiplaunu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2007 12 07, 15:17)
Visko neskaičiau, bet gal kas galės parašyti  rolleyes.gif Turiu keletą produktų iš seniau - tai pvz to LOC nežinau kam reikia, pirkau nes pripudrino smegenis, o paskui pamiršau jau ir kam jo reikia  unsure.gif
Taip pat susidomėjau kūdikiams skirtomis skalbimo priemonėmis? kaip jos? ar reikia dar minkštiklio? ar yra kažkoks universalus GERAS-EFEKTYVUS baliklis visokioms dėmėms išimti tiek iš balto tiek iš spalvoto audinio?

Ai, dar va galvoju, gal parekomenduosit kokią priemonę klozetams ir kitai santechnikai valyti, kad ir nukalkintų ir gražiai blizgėtų?

Šiaip tai naudoju pastą, prakaito deziką, indų ploviklį pirkau tik dar neišbandžiau  rolleyes.gif Turiu nors nenaudojau orkaičių valiklį, baldams valyti ir stiklui - tai man stiklui kur kas geriau mikropluošto šluostė, kur išvis jokių valiklių nereikia  tongue.gif  biggrin.gif

Dėl LOC: aprašymą atsiunčiu i tamstos AŽ mirksiukas.gif
Dėl indaplovių: labai tinka tabletės,nereikia jokio nukalkintojo papildomai,jeigu nori,kad stiklinės ir taurės blizgėtų dar nusipirk skystą praskalautoją smile.gif
Dėl skalbimo priemonių: nereikia pirkti jokių spec.vaikiškiems rūbams plauti.Labai geri universalūs skalbimo milteliai + baliklis 4u.gif Skalbiu mažiuko vaiko drabužius,prapuolė visa alergija,vadinasi,tinka mirksiukas.gif Minkštiklio reikia,nes skalbimo milteliai be minkštiklio.Dar labai gerai vienas LOC pompos paspaudimas į miltelių skyrių-suminšktina vandenį thumbup.gif Šitie milteliai tinka visokiems audiniams ir visokioms spalvoms drinks_cheers.gif
Dėl santechnikos: yra valiklis,skaniai kvepia,nukalkina,blizga,bet tik tuo atveju,jeigu neužleista blink.gif Jeigu reikia smarkesnės pagalbos-tada pirk kokį stipresnį,kuris poveikį duoda iš karto g.gif
Kodėl orkaičių valiklio nenaudoji?Toks geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 12 10, 15:28)
Dėl LOC: aprašymą atsiunčiu i tamstos AŽ mirksiukas.gif
Dėl indaplovių: labai tinka tabletės,nereikia jokio nukalkintojo papildomai,jeigu nori,kad stiklinės ir taurės blizgėtų dar nusipirk skystą praskalautoją smile.gif
Dėl skalbimo priemonių: nereikia pirkti jokių spec.vaikiškiems rūbams plauti.Labai geri universalūs skalbimo milteliai + baliklis 4u.gif Skalbiu mažiuko vaiko drabužius,prapuolė visa alergija,vadinasi,tinka mirksiukas.gif Minkštiklio reikia,nes skalbimo milteliai be minkštiklio.Dar labai gerai vienas LOC pompos paspaudimas į miltelių skyrių-suminšktina vandenį thumbup.gif Šitie milteliai tinka visokiems audiniams ir visokioms spalvoms drinks_cheers.gif
Dėl santechnikos: yra valiklis,skaniai kvepia,nukalkina,blizga,bet tik tuo atveju,jeigu neužleista  blink.gif Jeigu reikia smarkesnės pagalbos-tada pirk kokį stipresnį,kuris poveikį duoda iš karto g.gif
Kodėl orkaičių valiklio nenaudoji?Toks geras dalykas thumbup.gif

Ačiū, namisėda, labai išsamų aprašymą gavau thumbup.gif
O dar keli klausimai:
1.indaplovei skalautoją kur ir kada pilti?
2.santechnika dar neužleista, nes nauja visa - tai reiks išbandyti bigsmile.gif
3.kad orkaitę iškart išsivalau, tai ir nenaudojau tongue.gif bet va jaučiu ateis tingėjimo/laiko nebuvo metas - gal ir pireiks biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasidometi: kokiu santykiu skiedziasi tualeto valiklis? ir kuriems daiktams be LOC universalaus valiklio ir Indu ploviklio reikalinga popa-dozatorius?
Aciu uz ats ax.gif
Atsakyti
Tualeto valiklis:
Naudojimas: Originalus valiklio įpakavimas su integruota rankena leidžia patogiai ir lengvai paskirstyti valiklį net ant sunkiai prieinamų klozeto vietų. Tolygiai paskirstyti ant valomojo paviršiaus ir šepečio pagalba nuvalyti, įsisenėjusias nuosėdas valyti po 15 - 30 minučių. Esant labai dideliam užžterštumui, panaudoti WC valiklį 2 - 3 kartus.

Pompa gali būti naudojama viskam, kas yra 1 litro butelyje, be tavo paminėtų: valikliui ZOOM, kilimų valikliui, mašinų šampūnui, SA8 Delicate skystam skalbikliui, SA8 skalbinių minkšlikliui smile.gif atrodo viską paminėjau 4u.gif
Atsakyti