Yra kas prekes užsako iš kitu linijų, pvz. iš austrų, kur yra ir kitokių prekių

labai kalbama apie prekiu ekologiskuma, siaip amway siulomos prekes sudetimi mazai skiriasi nuo esanciu parduotuvese, tik kaina keliskart didesne
.radau informacijos kad vitaminuose nutrilite(konkreciai kalcyje, magnyje) yra neleidziamu medziagu, tokiu kaip pesticidai, toksinai.Toksinai sukelia mutacijas.Mutacija- tai negriztamas chromosomu arba genu pasikeitimas perduodamas palikuonims,beje nuo toksinu nera priesnuodziu, tik nuo vieno kito.taip pat siuose vitaminuose yra kancoreginiu medziagu.Kancorogenine medziaga- kuri sukelia veziniu lasteliu dauginimasi.taip pat rasta patogeniniu mikroorganizmu.Patogenai- pagrindiniai zmoniu ir gyvunu ligu sukelejai.dar rasta salmoneliu, kurie sukelia salmonelioze.Salmonelioze- umi infekcine zarnyno liga, kuria sukelia salmoneliu genties bakterijos.sios bakterijos sukelia plonosios zarnos uzdegima, todel liga pasireiskia viduriavimu, karsciavimu, pilvo ir galvos skausmais.
sakoma kad amway valikliai labai ekologiski, vokietijoje buvo atlikti tyrimai ir visose medziagose buvo rasta aromatizatoriu, isskyrus loc'e+

sakoma kad amway valikliai labai ekologiski, vokietijoje buvo atlikti tyrimai ir visose medziagose buvo rasta aromatizatoriu, isskyrus loc'e+
QUOTE(aida1818 @ 2007 11 07, 12:43)
..........
Nuų dabar čia tave tie amvėjininkai ir suvalgys....

Iš anksto paruošiu tave jų argumentams:
1. Šaltinis nepatikimas
2. Patikimas šaltinis yra amway saitas
3. Taviškis šaltinis nepatikimas, nes iš pavydo jie taip rašo. Nes nei viena kompanija nieko neveikdama šitiek neuždirba
4. Galimas dalykas, kad čia konkurencinės kalbos
5. O, jei ir yra tų toksinų ir visa kita, tai kitur jų yra daugiau, nes
6. Amway prekės yra pačios ekologiškiausios, tobuliausios ir blablabla...
7. O jau šventasis Loc'as....

heile o kaip pati ar uz ar pries amway?
As naudoju (ir mano anyta) amway firmos indu plovikli ir tabletes i indaplove. Kolkas labai patenkinta.

QUOTE(aida1818 @ 2007 11 07, 14:43)
labai kalbama apie prekiu ekologiskuma, siaip amway siulomos prekes sudetimi mazai skiriasi nuo esanciu parduotuvese, tik kaina keliskart didesne
.radau informacijos kad vitaminuose nutrilite(konkreciai kalcyje, magnyje) yra neleidziamu medziagu, tokiu kaip pesticidai, toksinai.Toksinai sukelia mutacijas.Mutacija- tai negriztamas chromosomu arba genu pasikeitimas perduodamas palikuonims,beje nuo toksinu nera priesnuodziu, tik nuo vieno kito.taip pat siuose vitaminuose yra kancoreginiu medziagu.Kancorogenine medziaga- kuri sukelia veziniu lasteliu dauginimasi.taip pat rasta patogeniniu mikroorganizmu.Patogenai- pagrindiniai zmoniu ir gyvunu ligu sukelejai.dar rasta salmoneliu, kurie sukelia salmonelioze.Salmonelioze- umi infekcine zarnyno liga, kuria sukelia salmoneliu genties bakterijos.sios bakterijos sukelia plonosios zarnos uzdegima, todel liga pasireiskia viduriavimu, karsciavimu, pilvo ir galvos skausmais.

Nu didesnės nesamonės dar nesu girdėjusi

Jau kiek metų vartoju AMWAY firmos produkciją ir tikrai esu ja patenkinta.
Ir pritariu kad čia grynai konkurentų darbas.
Va ir šiandien gausiu savo prekes be kurių kaip sakant negalėčiau gyventi.
Tai šmapūnas,balzamas,pasta,oro gaiviklis,dantų šepetukai ir dar ........
as ir dantu pastos noreciau,jau naudojau patiko

QUOTE(smalsiukė @ 2007 11 08, 10:28)
Nu be siu produktu nei viena negaletu gyventi

Kas Tu patenkinta,tai dar nereiskia,kad aida1818 postas yra nesamone.
As va naudoju n metu indu plovikli parduotuvini ir esu patenkinta,o anot amwejininku parduotuvine buitine chemija yra didelis blogis

O kaip pasireiskia negalejimas gyvent pvz be amway oro gaiviklio ar balzamo?

tai,kad tu ja naudoji ir esi patenkinta nereiskia,kad si produkcija tikrai gera.. Jei ten tikrai yra toksinu ir pesticidu-poveikis tau gali pasireiksti po keliu ar keliolikos metu ir nezinosi nuo ko tai..
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2007 11 08, 11:41)
beveik kartu parasem

QUOTE(Silvy @ 2007 11 08, 12:41)
Kas Tu patenkinta,tai dar nereiskia,kad aida1818 postas yra nesamone.
As va naudoju n metu indu plovikli parduotuvini ir esu patenkinta,o anot amwejininku parduotuvine buitine chemija yra didelis blogis
Rimta priklausomybe ,vaikeliuk 

butent ju nuomone taip ir yra, galiu pacituoti pacio amvejininko zodzius
moteris raso 'tradicinis marketingas yra atgyvena luosinanti zmones ir primetanti stereotipini mastyma' amvejistas atsako 'panasiai'
aš dėl produkcijos negaliu ginčytis, ar ji gera, ar ne. Tiesa, naudojau amway firmos dantų pastą. Na, gal ir nieko... Bet štai patys paltintojai...
Ką galiu aš apie juos parašyti.. Kažkokie mistikai, sektantai, neina su jais apskritai kalbėti kaip su normaliais žmonėmis. Mano pažįstama kadaise buvo labai faina žmogysta, kol... neįstojo į šią sektą. Sorry, nepykit. Bet jau kai tapo amway paltintoja, tai susitikus iš viso neįmanoma su susikalbėt: svaigsta tik apie tai, kaip ateityje mes dirbsim, nieko neturėsim, o kaip jinai nieko neveikdama gaus po 10 tūkst. litų ir pan. Nu man kvepia kažkokia mistika ir smegenų pudrinimu. albant apie tą pačią moterį, tai važinėjo į Lenkiją kiekvieną savaitgalį, leisdavo vyro babkes, kol tas ją paliko. Žodziu atsikrate, mat ir šeimoje jau nebesusišnekėjo. Na, žodžiu, su tais amway platintojais dirba itin geri psichologai, kad sugeba taip prifarširuoti jų smegenis