Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

QUOTE(Mingailiukas @ 2008 01 25, 22:37)
na, kad prakaita sumazint turetu, cia man teta sake. Bent jau jai "stebuklingai" padejo...  unsure.gif
del kvapo sutinku - malonus smile.gif

va va...iš serijos "Viena teta sakė..." bigsmile.gif

Dėl tyrimo, tai jis SAM vadinasi. Pati jį dariausi, odą ištyrė, tačiau priemonės, kurias dabar naudoju yra ne iš amway ir esu patenkinta savo veidu... Iš Amway dažniausiai įsigyjame buities priežiūrai reikalingas priemones ax.gif
Atsakyti
o kur kaune daro toki tyrima? mano ir labai sausa oda, pleiskanos nuo kaktos lupasi, bet gal ir mano riebi... g.gif as ir noreciau isbandyt...
Atsakyti
taip, Kaune daro šį tyrimą 4u.gif Viešai skelbti jos kontaktus neturiu teisės, jeigu domina rašykit į AŽ
Atsakyti
Sveikos,norėčiau sužinoti kiek kainuoja universalūs skalbimo milteliai ir keletui sakalbimų to kiekio pakanka?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O gal kuri galit pasakyt, kur galima butu isigyti Amway produkcijos. Veiksmas Vilniuje. Noriu isbandyt orkaiciu valikli, nes jau baigiu prarast vilti ja isvalyt doh.gif jokia isreklamuota chemija nepadeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 27 sausio 2008 - 22:17
QUOTE(jurgina27 @ 2008 01 27, 23:08)
Sveikos,norėčiau sužinoti kiek kainuoja universalūs skalbimo milteliai ir keletui sakalbimų to kiekio pakanka?

2,25 kg kainuoja apie 80 Lt (su licenzija).
Užtenka 52 skalbimams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 01 28, 10:23)
2,25 kg kainuoja apie 80 Lt (su licenzija).
Užtenka 52 skalbimams. 4u.gif

Tikrai uztenka daugiau negu 100 skalbimu, nes 2.25 kg sudaro 3631 ml, o vienam skalbimui reikia tik 30 ml, bent jau man uztenka tongue.gif o jei dedu daugiau, tai skalbiniai gaunasi kietoki g.gif o isskalbia vienodai gerai ir su 30 ml ir su 60 ml milteliu
Atsakyti
Aš saviškiui neįperšu nei vit.C, nei česnako doh.gif biggrin.gif
Sako nuo kada amerikiečių vitaminai geresni nei europiečių ar kitų doh.gif
Gal padėsit man kuri su argumentais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 01 28, 15:43)
Aš saviškiui neįperšu nei vit.C, nei česnako  doh.gif  biggrin.gif
Sako nuo kada amerikiečių vitaminai geresni nei europiečių ar kitų  doh.gif

Ar cia apie vyra snekat? g.gif
Maniskis irgi vitaminu nepripazista schmoll.gif
Bijau kad jokie argumentai nepades doh.gif
Vyru smegenys kitai veikia nei moteru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kla_vika @ 2008 01 28, 15:12)
Ar cia apie vyra snekat?  g.gif
Maniskis irgi vitaminu nepripazista  schmoll.gif
Bijau kad jokie argumentai nepades  doh.gif 
Vyru smegenys kitai veikia nei moteru  lotuliukas.gif

Nu šiaip jis geria vitaminus - kai primeni ir paprašai kad dabar iš karto išgertų biggrin.gif
Bet kai pasakiau kad šitie amerikiečių - tai vsio. Sakė suprantu kad buitinė chemija jų gera, nu bet kad vitaminai schmoll.gif Nu ir noriu įrodyti, bet neturiu argumentų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 01 28, 15:43)
Sako nuo kada amerikiečių vitaminai geresni nei europiečių ar kitų  doh.gif

Argumentai čia nepadės g.gif Bent jau kiekvienas save gerbiantis žmogus paskaito straipsnius laikraščiuose arba kartais pažiūri laidas apie sveikatą,kuriose yra šnekama ir šnekama kam ir kodėl ir kokie vitaminai ir maisto papildai yra reikalingi:mirksiukas: Ir čia niekuo nėra dėta juos gaminančių žmonių tautybė schmoll.gif Nutrilite yra viena iš daugelio natūralių vitaminų ir maisto papildų gamintojų 4u.gif Šitos firmos gaminių sudėtyje nėra tiek sintetikos,kiek jos yra tuose produktuose,kurie gaminami kitokiu-tradiciniu-sintetiniu-būdu 4u.gif Bet kadangi čia yra paliesta Amway tema,tai kalbama būtent apie Nutrilite gaminius 4u.gif
Atsakyti
Jei domina sios firmos gaminai prasom kreiptis klaipedoje visada padesime, pakviesime i parodas galesit pacios viska papatyti paliesti suzinoti, jokios cia mistikos ar sektos nematau....beto tai neblogas budas uzsidirbti ypac sedint namie 4u.gif placiau per az :ax:produkcija kalba pati uz save laaaabai daug kas naudoja ir randa tai kas labiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 28 sausio 2008 - 16:40