Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

QUOTE(Dalbara @ 2008 02 03, 01:45)
Orkaitėm yra skirtas kitas valiklis  mirksiukas.gif

user posted image

šitas  mirksiukas.gif

Mergaitės, Kaune parduočiau tokį - man jo nereikia rolleyes.gif Mokėjau 25, jei kažkur galima gauti pigiau, tai nuleisčiau kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 03, 12:55)
Mergaitės, Kaune parduočiau tokį - man jo nereikia  rolleyes.gif Mokėjau 25, jei kažkur galima gauti pigiau, tai nuleisčiau kainą  4u.gif

Gera kaina papirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas galit issamiai paaiskint, kaip galima butu tapti amway platintoja ax.gif ?
Paziurejau, kad ziauriai daug permoku blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2008 02 03, 15:48)
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas galit issamiai paaiskint, kaip galima butu tapti amway platintoja  ax.gif ?
Paziurejau, kad ziauriai daug permoku  blush2.gif ...

Tas kas platina amway iš jos gali nusipirkt licenziją 4u.gif pirksi su nuolaida kaupsi taškus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma3 @ 2008 02 03, 12:50)
na tai dar idomu kiek sumokejai kazkaip keista kad net nepaaiskina kam ir kaip naudoti jei nepaslaptis parasyk kaina as turiu kainininka tai paziuresiu  mirksiukas.gif

Senokai jau pirkau, kai neišvalė orkaitės tai nukišau po kriaukle ir gera pusmetį (jei ne daugiau gulėjo), vis būdavo pakilnoju ir vėl padedu schmoll.gif . Jei neklystu mokėjau apie 35 Lt (ir tai sakė kad čia su nuolaida). O kiek kainuoja tas orkaičių valiklis?
Atsakyti
Jei Vilniuje, galėčiau suteikti info apie tai. 4u.gif

QUOTE(*rami* @ 2008 02 03, 16:48)
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas galit issamiai paaiskint, kaip galima butu tapti amway platintoja  ax.gif ?
Paziurejau, kad ziauriai daug permoku  blush2.gif ...

Papildyta:
orkaičių valiklis kainuoja apie 23 lt su licenzija.

QUOTE(jorė @ 2008 02 03, 20:06)
Senokai jau pirkau, kai neišvalė orkaitės tai nukišau po kriaukle ir gera pusmetį (jei ne daugiau gulėjo), vis būdavo pakilnoju ir vėl padedu schmoll.gif . Jei neklystu mokėjau apie 35 Lt (ir tai sakė kad čia su nuolaida). O kiek kainuoja tas orkaičių valiklis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korta: 03 vasario 2008 - 20:36
QUOTE(jorė @ 2008 02 03, 19:06)

Nesuprantu,kaip galėjo neišvalyt,kad neįmanoma ,kad taip būtų.Gal nemokėjai naudoti.
Pirmiausia reikia sukratyti,kad visi 3 sluoksniai to valiklio susijungtų,po to su šepetėliu nuosekliai ištepti orkaitės vidų,aš ir stiklą patepu.Kad būtų patogu,po truputį nupilu iš buteliuko ant orkaitės dugno,arba įsipilti į kokį indelį.
Po to reikia būtinai pusvalandį palaikyti,galima ir ilgiau.Tada vėl į dubenėlį kokį prastą įsipilt vandens ir truputį acto,pasiimt skudurėlį,kurio negaila bus išmesti ir pasimirkant tame vandenyje nuo krašto pradėti valyti orkaitę.Visas rudumas lieka ant skudurelio.
Nusivalo orkaitė fantastiškai.Po to, jei nori ,galima dar su grynu vandenuku perplauti.
Manau,kas iš tavęs nusipirks,labai apsidžiaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 03 vasario 2008 - 21:47
QUOTE(airise @ 2008 02 03, 23:17)
Nesuprantu,kaip galėjo neišvalyt,kad neįmanoma ,kad taip būtų.Gal nemokėjai naudoti.
Pirmiausia reikia sukratyti,kad visi 3 sluoksniai to valikl;io susijungtų,poto su šepetėliu nuosekjliai ištepi orkaitės vidų,aš ir stiklą patepu.Kad būtų patogu,po truputį nupilu iš buleliuko ant orkaitės dugno,arba įsipilt į kokį indelį,tada su šepetėliu vis pamirkyt ir tepti.
Poto reikia būtinai pusvalandį palaikyti,galima ir ilgiau.Tada vėl į dubenėlį kokį prastą įsipilt vandens ir truputį acto,pasiimt skudurėlį,kurio negaila bus išmesti ir pasimirant tame vandenyje nuo krašto predėti valyti orkaitę.Visas rudumas lieka ant skudurelio.
Nusivalo orkaitė fantastiškai.Po to, jei nori ,galima dar su grynu vandenuku perplauti.
Manau,kas iš tavęs nusipirks,labai apsidžiaugs,o dar taip pigiai nupirkus...

tas ir yra kad kai pirkau valiklį orkaitei, gavau švelnųjį Lock'ą, kuris kaip išsiaiškinau tinka kriauklėms ir puodams. Žodžiu, apgavo mane schmoll.gif . Neturiu valiklio orkaitei, reiks pasiieškoti kokios amway demonstruotojos ir nusipirkti. Anoji jau nebedirba
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 03, 12:55)
Mergaitės, Kaune parduočiau tokį - man jo nereikia  rolleyes.gif Mokėjau 25, jei kažkur galima gauti pigiau, tai nuleisčiau kainą  4u.gif

Aš papasakojau apie tikrąjį orkaičių valiklį,kur su šepetėliu.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2008 02 03, 23:43)
Aš papasakojau apie tikrąjį orkaičių valiklį,kur su šepetėliu.

ačiū už konkretų paaiškinimą,notworthy.gif kai nusipirksiu, tai bent žinosiu, kaip naudotis
Atsakyti
Norėčiau sužinoti visą info, kaip galima įsigyti tą licenziją, kiek ji kainuoja, kokios sąlygos ir pan. Jei nesunku, laukiu info až 4u.gif (Esu iš Kauno) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2008 02 03, 23:12)
ačiū už konkretų paaiškinimą,notworthy.gif kai nusipirksiu, tai bent žinosiu, kaip naudotis

Pirk is manes rolleyes.gif
Atsakyti