Įkraunama...
Įkraunama...

Uostadvaris, Rusnė, Ventė ir kt.

QUOTE(Saulašarė @ 2009 03 27, 18:56)
Šilutė-Rusnė-Uostadvaris-Šilutė- Aukštumalos pelkė- Mingės kaimas- Ventės ragas (su ekskursija po ornitologinę stotį)-Kintai (dižiausia tuja) tokiu maršrutu veždama ekskursijas užtrukdavau nuo ryto  iki vakaro, bet čia pakankamai lėtu tempu, pasivaikščiojant, pažiopsant biggrin.gif

saunu smile.gif o as galvojau, kad vienos dienos ten neuzteks smile.gif nes nebusim mes ten anksti ryte, vistiek iki zemaitijos kelio nemazai ir Nidoj norisi dar ne visai velai buti smile.gif
Atsakyti
Šiandien grįžom iš šio nuostabaus krašto wub.gif Nors neteko paplaukioti kateriu, tačiau Mingės kaime prisiirstėm valtimi ir vandens dviračiu thumbup.gif , Ventės rage "kaifavom" nuo pasakiško grožio vaizdų, taip pat aplankėm Kintus, Rusnę, Uostadvarį. Prisiminimai liks tik patys geriausi, nes ieškojom tylos, ramybės, vienatvės - tą gavom su kaupu.

Nenusakomas jausmas, kai iriesi valtele Mingėje, aplink nieko daugiau nėra, vien tik kvarkiančios varlės ir čiulbantys paukščiai wub.gif Ir visai nesvarbu, kad valtis ne itin patrauklios būklės, svarbu, kad esi gamtoje, kvėpuoji tyru oru. Tikrai neteko to patirti, ką patyriau ten, tai aš vadinu tikru poilsiu, nes geresnio būdo atitrūkti nuo kasdienybės, nuo žmonių aš neįsivaizduoju rolleyes.gif Apsistoję buvome Petrošiaus sodyboje, šalia kavinės "Egzotika". Labai malonus šeimininkas, tik gaila, kad nebuvo laisvų kambarių su patogumais, bet gavome nakvynę pirties namelyje.

Ventės rage nematėm paukščių, bet grožėjomės nuostabiais vaizdais. Vienintelė bėda ta, kad nelabai yra kur pasimaudyti, bent jau mes neradom, nors ir papilta smėlio, bet apaugęs dugnas žolėm.

user posted image
user posted image

Įspūdžiai dar"šilti", dėl to taip įsijautus čia rašau, bet galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai verta aplankyti tą kraštą.
Atsakyti
gera vietele www.ventaine.lt 4u.gif
Atsakyti
mano kaimas Kintuose, ten apylinkes tikrai nuostabios, ypac Minges kaimas, na o Ventes Raga visada aplankau smile.gif
Atsakyti
mes apsistojome ventaines poilsiavietej, labai patiko sturmu svytury ir kt gamtos vietelese; verta tureti ziuronus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 28 liepos 2009 - 16:41
QUOTE(Satina @ 2005 03 01, 19:07)
Girdejau apie Uostadvari snekant kaip apie mazuju laivu uostu (ten lyg ir galima issinuomoti laiveli, kad po Nemuna paplaukiot. Gal kas ten buvot, gal zinot, ar is tiesu ten tokios pramogos bei ka ten dar galima nuveikti?

Sveika 4u.gif as pati esu is Klaipedos, bet jau pusantru metu gyvenu Siluteje, taigi nemazai zinau apie rusnes, uostadvario ir pan vietas ir gamtos grozi, bei pramogas. Laivu galima plaukioti aplink visa Rusnes sala, bei plaukti i Nida, tai pats gr 4u.gif s kampelis Lietuvoje. Cia tiek daug zalumos, gryno oro, bei vandens. Taip laiva geriau butu uzsisakyti is naksto, dabar del visko reikia tartis is anksto, bet as turiu pazistamos labai geros rekomendacijos, ir neuzsisaukia brangiai, bei ju laivas praplaukia ten, kur daugelis negali, nes yra seklumos. Tikrai rekomenduociau cia atvykti ir pamatyti tai kas yra Lietuvoj, juk sala tik viena, tai Rusnes sala thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2009 07 28, 16:39)
mes apsistojome ventaines poilsiavietej, labai patiko sturmu svytury ir kt gamtos vietelese; verta tureti ziuronus

bet jau kainos tame šturmų švytury tai ką aš žinau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 03 03, 18:02)
bet jau kainos tame šturmų švytury tai ką aš žinau...  blink.gif

labai brangu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 03 03, 17:02)
bet jau kainos tame šturmų švytury tai ką aš žinau...  blink.gif

o kur tas švyturys, kas jis toks g.gif Mes Ventainėj (kempinge) nakvojom, buvom ornitologijos stoty, tokiam mini švyturiuke, bet kažką dar praleidom g.gif
Atsakyti
google, mergaitės, google biggrin.gif - Šturmų švyturys

mano nuomone, tikrai brangu blush-anim-cl.gif
Papildyta:
AŠA, o kaip tas kempingas? švaru? ypač wc ir prausyklos rūpi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 03 19, 06:57)

Papildyta:
AŠA, o kaip tas kempingas? švaru? ypač wc ir prausyklos rūpi ax.gif

Ačiū už sutaupytą laiką 4u.gif
Kempingas mums patiko: švaru, ramu, nebrangu. Bet buvo visa tai jau taip seniai, todėl dabar negaliu garantuot, kad nepasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 03 19, 07:57)

Papildyta:

Buvome spalio mėnesį vieną savaitgalį Šturmų švytury. Taip, brangu, bet tai vienas geriausių savaitgalių, kokius esu turėjusi. Ėmėme pasiūlymą, kur už 450 Lt dvi nakvynės su pusryčiais, atvykimo vakarienė ir pirtelė su arbata. Buvo thumbup.gif
Atvažiavom vakare, jau mūsų laukė, pavalgydino taip, kad atrodo, nesu niekada tiek daug žuvies vienu metu suvalgius. Ir žuvienė, ir užkandžiai, ir dar kažkoks troškinys. Buvo niam.
Labai tvarkingi, gražūs ir jaukūs kambariai. Atmosfera pati gera. Niekas nelenda, nepuola rankšluoščių keisti ir pan. Turi raktą nuo kambario ir jautiesi pats sau šeimininkas. Sotūs pusryčiai. Malonus bendravimas, patys šeimininkai su svečiais kalbasi. O žuvies restoranas nepakartojamas, labai skanu. Pasikartosiu, kainuoja, bet geriems dalykams negaila. Manau, verta bent kartą sau leisti daugiau.
Mielu noru ten sugrįžčiau. Ten tiesiog gera smile.gif atsikeli, o pro langus - marios matosi, žvejai išplaukia žvejoti. Tylu, ramu. Visas viešbutukas orientuotas į šeimyninį ramų poilsį.
Jei dabar turėčiau daugiau pinigų, būtinai važiuočiau ten nors ir dabar smile.gif
Atsakyti