Įkraunama...
Įkraunama...

Neįmanoma apkloti miegančio vaiko

Turiu du šiek tiek paaugusius. 5-metis jau pats užsikloja prieš užmigdamas, bet miegodamas tai ištisai nusispardo. 2-metis - nė iš tolo nesiartink su antklode.
Bet kodėl taip yra - kai miega pietų miegą, tai abu mielai būna užsikloję. O va naktimis - tai plikinėja.
Rengiu juos pižamom ir maunu kojines. Ko tai jie dar nesugalvojo, kad visa tai galėtų irgi "nusiklot"

o va kūdikėlis - tai man taip gražu, kai jis "audžia" kojytėm tol, kol nusispardo wub.gif žaidžiu net kartais su juo taip... kadangi kartu miegam, tai būna visada prakontroliuotas.
Atsakyti
Pas mane su mergyte ta pati problema, istisai nusispardo, bet kadangi salia miega, tai vis nakti apkloju mirksiukas.gif
Atsakyti
net nezinau ka daryti su savo 3 mete, turbut miegmaisi reikes siuti biggrin.gif , net kaldra slepia, kad uzsiklot nereiketu
Atsakyti
Sveiki smile.gif . Mano merginai neseniai suėjo trys ir turim apsiklojimo problemą. Taigi mano draugėm keista,kodėl mano vaikas miega su kojinėm, o žiemą net su rūbeliais ax.gif Bet apie užklojimą net nekalbėk. Net vasarą ploną paklodytę ir tą nuspardo. o mūsų butas šaltas,todėl sloga pas merginą dažnas svečias.
Atsakyti
Musiskis dar miega salia, tai vis apklojam ax.gif
Atsakyti
Na ir mums apsiklojimas naktį buvo problema bet su nauja plona plona antklode viskas kaip ir baigėsi gal jiems tikrai per sunku kai ant jų kažkas "guli" dabar pati apsikloja niekad ryte nerandu antklodės ant žemės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2008 09 13, 19:05)
Pas mane su mergyte ta pati problema, istisai nusispardo, bet kadangi salia miega, tai vis nakti apkloju  mirksiukas.gif

Aš pastebėja, kad kai tikrai kambaryje vėsu tai mano trimetis pats užsikloja net naktį kai sušąla, o iš vakaro jam irgi visada karšta ir neina užkloti. Vadinasi taip ir yra. As jo neklostau. Kai sušals pats tai padarys. Nežinau kaip kitiems vaikams bet maniškuiui tinka.
Atsakyti
Kadangi mano mergaitei jau 4m, tai miega tolėliau nuo manęs. tad apklostinėti būna sudėtinga , nes reikia eiti į kitą kambariuką unsure.gif tad dabar kai namuose atšalo jau vargina tas nedamigimas tam ,kad nueiti pažiūrėti ar ji neatsiklojusi unsure.gif nes beveik nuolat taip ir būna doh.gif tada į svečius ateina slogytė ir kosuliukas doh.gif kaip sprendžiate šią problemą ? jei uždedu kojinytes, visada naktį nusiema kaip ir pižamines kelnytes doh.gif
Atsakyti
Aš tai saviškį be problemų sukišu į miegmaišį. Dabar net žaidimas toks yra, ar vaikas spės įlįsti į miegmaišį, kol mamytė pasakų knygą atsineš. thumbup.gif Tik problema, kad miegmaišis yra iki 110 cm, tai greitai nebetilps į jį. Jis dar ir adijaliuko reikalauja, kad užkločiau ant miegmaišio, bet ryte adijalas būna po vaikino apačia. Va kai išaugs vaikinukas miegmaišį, tai turėsim bėdos g.gif
Atsakyti
Turėjom mes ir miegmaišį, bet gaudavosi kaip tramdomieji maniškei, nes jai būdavo didžiausias piktumas, kad į jį įlįsti doh.gif
Atsakyti
zinot gera mintis- miegmaisis doh.gif , nes ir maniskiai nusikloje miega
Atsakyti
manoji irgi nusikloja..nusispardo
Atsakyti