Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstinio namo interjeras:

idomu kokiais dažais geriausia dažyti vidines rastines sienas kad atroditu naturalesnes gal kas patartu biggrin.gif
Atsakyti
Lauriuksis namo nuotraukos 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Beje, Lauriuksis, mes viduje paliksime sakykim rąstus naturalius, juos nušlifavome ir dengsime laku blizgančiu... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 03 12, 10:10)
Lauriuksis namo nuotraukos  4u.gif
user posted image
Beje, Lauriuksis, mes viduje paliksime sakykim rąstus naturalius, juos nušlifavome ir dengsime laku blizgančiu... ax.gif  4u.gif

man tai toks klausimas - o tai kas cia padaryta? rastu galai islinde vadinasi siena rsstine buvo ir ja kazkuo denget? kokio storio pas jus rastai?
del viaus sazymo yra daug nuomoniu, mes dengem vandens pagrindo dazais kurie rastu nepaslepe bet atspalvi pakeite. seip as patenkinta. labai naturaliai atrodo linu semenu aliejai - bet apie juos yra keletas nuomoniu - viena sako kad va cia ekologija labai gerai, kita sako, kad sitas marmalas tik isryskina visas rastu demeles, be to nera ilgaamziai.
galima ir skaidru laka deti, tik pas mane pajuodavimu truputi buvo - tai nebutu ziurejesi, o dabar dazyve truputi juos pamaskavo... junkites i rastininku tema statybos skyriuje, ten anksciau jau buvo diskutuota apie dazus. daug ko dalyviai yra isbande mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus rastai nuo 20cm iki 30cm nes ten viskas ranku darbo netekinti o tik kaip sakoma su kirviu žievie nulupta,oten yra apšiltinta iš vidaus eko vata šlapiu budu ant viršaus dabar dedam gipsa,bet čia tik antrame aukšte miegamieji pirma aukšta paliksim naturalu medi 4u.gif ta va taip
Atsakyti
Labas,rastinuko myletojos!!!! labai idomu jusu paskaitineti,nes ir mes turime rastinuka,ir dabar truputi rekonstruojame,tai susidurem su labai daug keblumu.Zinot kaip ne pats states tai.....TAigi pasidalinsiu ka darau,ir paparasysiu pagalbos ir jusu nuomones:
As labai noriui palikti apvalius rastus viduje,tiesiog nieko nedengti,tik va iskyla problema kaip su virtuve ir svarbiausia wc su dusu...man kazkaip noretusi palikti rastus (wc ir dusas bendras),bet man daug kas sako kad nesamone...o kaip jus manot ar as cia jau visai nusifantazuoju.......Svetaines viena siena(pertvara murine padaryta),tai mes ja padengsime akmens imitacijos plytelem..manau bus grazu
O info kazko tirkai sunku rasti,visi zurnalai rusiski,ir tu paciu nera.sad.gif
P.s jei kam nesunku parasykit i az kaip ikelti foto,tai ikleciau fotkiu kaip jau kazka realiai padarysim....
Atsakyti
Na pas mus visur bus palikta rąstinės sienos, ir virtuvėj ir wc, pas mus dar bus ir pirtis pirmam aukšte, ten dušas...Virtuvėje dėsiu org. stiklą, gal kažkaip padekoruosiu jį, apklijuosiu ar pan..Kur vonia pas mus bus tai nieko greičiausiai nedėsim...Nematau čia jokių problemų.... 4u.gif ax.gif

user posted image
user posted image

Namie dar turiu foto pvz..Kai bus laiko tada įkelsiu jei netingėsiu... biggrin.gif
Atsakyti
la, Vau gera foto....Zinai tik klausimas kaip tie rastai su dregme susidraugaus g.gif ,aisku dabr tu preimoniu belenkiek.KAip buvom nOrveguose tai pas juos ten irgi dusas medinemis lentelemis iskalta,nudazytos kazkokia priemone kad nepagautu dregmes...ir puikiai.....
As tai dar galvoju kad uz dudo kabinos zinai reiktu deti plyteles,zinai dregme vistiek....bet klausyk tai galvos skausmas....butu murines sienos,viens du ir padarai o dabar.....ir suki zmogus galva....Kaip ka apciuopiamo padarysim butinai imesiu fotke.....KAd ir tie darbai taip greitai neina kaip noretusi verysad.gif

Atsakyti
O kam už dušo kabinos dėti dar plyteles?... g.gif Aš pažiūrėjau savo vonios projektėlį, tai mes sienas būtent kur stovės vonia uždengsim org.stiklu... 4u.gif
Atsakyti
Tai kad neiskverbtu ten dregme,zinai paklius kur vadnes ir ........ g.gif nu gal ir visai nieko tas stiklas.....
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurelyte @ 2009 03 25, 20:32)
Tai kad neiskverbtu ten dregme,zinai paklius kur vadnes ir ........ g.gif nu gal ir visai nieko tas stiklas.....
rolleyes.gif

Nžn tada apie kokią dušo kabiną kalbi... g.gif Aš kalbu apie tokią kur nuotraukoj pvz...Šiai tikrai nieko ten nepatenka... smile.gif
user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif Tai mes apie tokia ir galvojam...Bet tik esu girdejusi visokiausiu siaip neigiamu atsiliepimu,kad pradeda leisti,tai vel kokie tai nesklandumai..Ir zinai dar sakyciau kad kokia papigiai pirkta,bet normaliai,kazkur apie 2500.....tai jau manau biskiuka kokybes turetu but... rolleyes.gif

p.s.pagaliau snd vandeni susitvarkem clap.gif ,dabar reikia gero meistro.
O sakyk kokios spalvos daretes virtuve mediniam name?PAs mus sienos gaunasi naturalios spalvos,nulakuotos.....
Siaip tai visai neblogu ideju yra www.houses.ru (siuose zurnaluose yara neblogos medziagos)
Atsakyti
Šiaip dabar iki 2000lt galima kokybišką paimti... ax.gif O virtuvė pas mane tai nepamenu jau kokia... lotuliukas.gif dar nepagaminta... smile.gif berods uosis beicuotas truputis tamsesniu beicu...ir stalviršis Wenge spalvos... biggrin.gif bendro vaizdo tik pati susikūrusi turiu, realiai nžn kaip atrodys... rolleyes.gif
Atsakyti