Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Qwertama @ 2007 10 21, 23:52)
lotuliukas.gif as kaip tik sau duris atsirakinciau. ryte teisinciaus, kad nieko nepamenu. gaila kaimynu aplink mane mano metu nera  blush2.gif

tai dabar zinok nekilnojamo turto kainos tavo kaimynystej stipriai soktelejo manyciau-paskaite tokius tavo postus vyrai kausis kam salia taves gyvent lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dominyka-paklausyk protingo zmogaus patarimo-atsirakink tas duris lotuliukas.gif
Atsakyti
Labanaktis, isdykusios mergaites biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 22, 00:00)
tai dabar zinok nekilnojamo turto kainos tavo kaimynystej stipriai soktelejo manyciau-paskaite tokius tavo postus vyrai kausis kam salia taves gyvent lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dominyka-paklausyk protingo zmogaus patarimo-atsirakink tas duris lotuliukas.gif

nu ka, reikia eiti miegot greiciau, kad koks atejes kaimynas rastu mane ramiai miegancia (ir jo laukiancia lotuliukas.gif ), o ne sedincia SM. o jei rimtai, tai jau akytes merkiasi, reikia jau i lovyte. labanakt 4u.gif
Atsakyti
Aš dar kokį 10 kartų paklausysiu tos dainos: http://www.last.fm/m...os/New Romantic
ir eisiu sapnuot erotinių sapnų irgi biggrin.gif
Atsakyti
mano kaimynas labai gražius vaikus gamina, ale baisiai karingą žmoną turi, gali man būt labai blogai smile.gif dar pamanys,kad kabinu jos vyrą lotuliukas.gif Tada reiks eit į kokią palapinę gyvent lotuliukas.gif
Viskas,einu į lovą ,nes jau prisisvajojau apie gražius vyrus, tai tikrai dar neužmigsiu.
Labanakt. Iki ryt 4u.gif
Atsakyti
Neseniai gryzau is to diedo gimtadienio... Nenorejau vaziuoti, nes pas juos taip nykiai visada viskas gaunasi, dar ta jo drauge nei siokia, nei tokia, kartais ir mustynem tarp judvieju viskas baigiasi, bet siandien taip keistai viskas neblogai buvo... Man dabar dar tokia ugnele uzpakaly dega kur nors eiti, ka nors daryti, bet visi miega aplink. verysad.gif
Klause Dominyka berods is kokio as miesto. Siaip esu is Klaipedos, bet viska atiduociau, kad likimas nutrenktu i Vilniu wub.gif dabar tai ne Lietuvoj esu, tai ir sakau, neturiu su kuo bendrauti. Dabar dar nedirbau labai ilgai, antradieni tik pradedu dirbti, tai vis siokios tokios veiklos bus smile.gif
Snekejot cia apie akropoli, tai as i visokius sopingus visada einu tik viena. Net be drauges, nekalbu jau apie MB. Cia su juo kai isvaziuojam, tai as sugebu parduotuve per minute apibegti, bet niekada nieko nenusiperku, nes man reikia pasimatuoti, paskui kur nors kitur eiti, pasvarstyti, po to gryzti vel pasimatuoti, po to dar pasvarstyti, ir tik tada gal perku, o gal ir neperku smile.gif su juo negali buti tokios prabangos.
Nenoriu dar kazko miegot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 21 spalio 2007 - 23:53
Labas rytas mergaitės 4u.gif
Geros dienos jums visoms smile.gif Spėju,kad arba kavą rytinę geriate atrab labai įnykote į darbus smile.gif
Atsakyti
jooo blink.gif tik viena diena neisijunk interneto ir jau nauja tema atidaryta ir 11 psl. prikalbeta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, nors jau ne rytas, as tik dabar geriu kava Dominyyka, darbu daug pirmadienis - nelengva diena.....lGeros dienos

Sveika Vakare, kur dingus ko nieko nebeparasai? 4u.gif
Papildyta:
Crazysun kaip darbas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 22, 09:43)
jooo  blink.gif tik viena diena neisijunk interneto ir jau nauja tema atidaryta ir 11 psl. prikalbeta  biggrin.gif

Cia reikia nuolat but rysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 22, 10:57)
Cia reikia nuolat but rysi bigsmile.gif

bloga visa sekmadieni buvo cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jaučiu Jūs norite, kad mane iš darbo išmestu, vieną dieną nepabuvau ryši tai iki dabar turiu skaityti ką prikalbėjot. (bet visko dear neperskaičiau blush2.gif )
aš vakar po formulės padauginau alaus. Šiandien nelabai lengva. tongue.gif
abzoryte, valio , kad atsirado tavo telefonas smile.gif
powerfpuff, šaunuolė,,l kad taip ekspromtu. Net supavydinau. biggrin.gif
haneriete, lengva tau anktimis nenorėt miegot kai kitą dieną į darbą nereik lotuliukas.gif
CrazySun, kur šokti buvot? Lotyno bare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 22 spalio 2007 - 10:07
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 22, 10:59)
bloga visa sekmadieni buvo  cool.gif

Tai geras saviatgalis buvo bigsmile.gif vadinasi thumbup.gif

Populi, cia visoms tai gresia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Labas rytas GV, kaip rytas?nuotaikos?kaip tau del darbu?gal vel i koki pakalbi leksi?dar niekas neaisku, o as svajoju apie ta darba ir su neknatrumu laukiu o galgi pasiseks .... doh.gif
Atsakyti