Neseniai gryzau is to diedo gimtadienio... Nenorejau vaziuoti, nes pas juos taip nykiai visada viskas gaunasi, dar ta jo drauge nei siokia, nei tokia, kartais ir mustynem tarp judvieju viskas baigiasi, bet siandien taip keistai viskas neblogai buvo... Man dabar dar tokia ugnele uzpakaly dega kur nors eiti, ka nors daryti, bet visi miega aplink.
Klause Dominyka berods is kokio as miesto. Siaip esu is Klaipedos, bet viska atiduociau, kad likimas nutrenktu i Vilniu

dabar tai ne Lietuvoj esu, tai ir sakau, neturiu su kuo bendrauti. Dabar dar nedirbau labai ilgai, antradieni tik pradedu dirbti, tai vis siokios tokios veiklos bus
Snekejot cia apie akropoli, tai as i visokius sopingus visada einu tik viena. Net be drauges, nekalbu jau apie MB. Cia su juo kai isvaziuojam, tai as sugebu parduotuve per minute apibegti, bet niekada nieko nenusiperku, nes man reikia pasimatuoti, paskui kur nors kitur eiti, pasvarstyti, po to gryzti vel pasimatuoti, po to dar pasvarstyti, ir tik tada gal perku, o gal ir neperku

su juo negali buti tokios prabangos.
Nenoriu dar kazko miegot