Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(populi @ 2007 10 26, 09:58)
Labas rytas  4u.gif
Nu tu nereali, ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif  Su kuo skrisi šį kartą?

pritariu drinks_cheers.gif
keliauninkė nereali bigsmile.gif kaip fain bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 26, 09:58)
Labas rytas  4u.gif
Nu tu nereali, ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif  Su kuo skrisi šį kartą?

Labas rytas 4u.gif Si karta viena ,nes Londone planuoju gerokai parduotuves nusiaubti tai vyriska kompanija sitam reikalui tik trukdytu manau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 26 spalio 2007 - 09:04
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 26, 10:03)
Labas rytas 4u.gif Si karta viena ,nes Londone planuoju gerokai parduotuves nusiaubti tai vyriska kompanija sitam reikalui tik trukdytu manau tongue.gif

Teisingas pasirinkimas thumbup.gif Pas ką apsistosi? turi draugų ar viešbutyje?
Kaip aš noriu į Londoną verysad.gif Nieko įspūdingfesnio už šį miestą neteko dar regėti...
Atsakyti
Beje, labas rytas visoms ir grazaus penktadienio 4u.gif Ir aciu uz palaikyma ax.gif Manau cia visos galit sau tokiu kelionu pasidovanoti-tik reikia nebijoti ekspromtu kazka padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 26, 10:07)
Beje, labas rytas visoms ir grazaus penktadienio 4u.gif Ir aciu uz palaikyma ax.gif  Manau cia visos galit sau tokiu kelionu pasidovanoti-tik reikia nebijoti ekspromtu kazka padaryti drinks_cheers.gif

Ne visos galim user posted image
Aš vat mėnesio pradžioje buvau į Airiją išlėkusi tai dabar orą mėnesių turėsiu užpakalį suraukus sėdėti ir taupyti. Taigi džiaugis, kad gali sau tai leisti. Aš džiaugiuosi dėl tavęs biggrin.gif
Gražaus penktadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 26, 10:18)
Ne visos galim user posted image
Aš vat mėnesio pradžioje buvau į Airiją išlėkusi tai dabar orą mėnesių turėsiu užpakalį suraukus sėdėti ir taupyti. Taigi džiaugis, kad gali sau tai leisti. Aš džiaugiuosi dėl tavęs  biggrin.gif
Gražaus penktadienio  4u.gif

agha, ne visos gali..
bet smagu, kad ir Tu, Populi, pakeliauji mirksiukas.gif

iš anksto - smagiu kelionių Powerpuff 4u.gif

ir aš noriu pakeliaut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 26, 10:06)
Teisingas pasirinkimas  thumbup.gif  Pas ką apsistosi? turi draugų ar viešbutyje?
Kaip aš noriu į Londoną  verysad.gif  Nieko įspūdingfesnio už šį miestą neteko dar regėti...

Turiu pora pazistamu..(vienas ju mano ex mama),bet dar nenutariau-gal geriau viebutyje? Ziurejau, kad yra tikrai nebrangiu variantu tai bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 26, 08:01)
Kur *Drugelis pradinges?  g.gif

Kaip malonu biggrin.gif

Po lapais aš, po lapais, darbo daugiau nei pakelia mano gležni pečiai - organizuojam seminarą, universitete egzaminai, dar visokios nesąmonės, taigi dirbu dirbu dirrrrrrbu....

Net nežinau kaip jūs laikotės, parašykit kas nors trumpą apibendrinimą kas su kuo kaip ir kur, kad būčiau v kurse delach smile.gif Mačiau kad keliaujat. Šaunuolės. Linkėjimai visoms ir kiekvienai. Tikiuosi greitai būsiu laisvesnė. Nesąmonė, kai darbo metu į SM įlyst negali doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 26, 10:28)
Kaip malonu  biggrin.gif

Po lapais aš, po lapais, darbo daugiau nei pakelia mano gležni pečiai - organizuojam seminarą, universitete egzaminai, dar visokios nesąmonės, taigi dirbu dirbu dirrrrrrbu....

Net nežinau kaip jūs laikotės, parašykit kas nors trumpą apibendrinimą kas su kuo kaip ir kur, kad būčiau v kurse delach smile.gif Mačiau kad keliaujat. Šaunuolės. Linkėjimai visoms ir kiekvienai. Tikiuosi greitai būsiu laisvesnė. Nesąmonė, kai darbo metu į SM įlyst negali  doh.gif  biggrin.gif

Sveika 4u.gif
stiprybės Tau 4u.gif
Atsakyti
Beje, jei manot kad as kazkokia baisi turtuole tai pasakysiu, kad uz bilieta i abi puses mokejau 80 lt!!!! blink.gif Uz bilietus i stokholma irgi tiek pat. Taigi-tikrai yra budu visoms igyvendinti savo svajones-tik reikia paieskoti ir pasistengti truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 26, 10:33)
Beje, jei manot kad as kazkokia baisi  turtuole tai pasakysiu, kad uz bilieta i abi puses mokejau 80 lt!!!! blink.gif Uz bilietus i stokholma irgi tiek pat. Taigi-tikrai yra budu visoms igyvendinti savo svajones-tik reikia paieskoti ir pasistengti truputi  mirksiukas.gif

VAU,tokios bilietų kainos???????Reikia tada ir man lekti pas draugę į svečius ir po parduotuves prasileksiu smile.gif Planuoju jau kada čia galėčiau smile.gif O kiek dienų būsi Londone? iš kur skrydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 26 spalio 2007 - 10:05
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 26, 11:04)
VAU,tokios bilietų kainos???????Reikia tada ir man lekti pas draugę į svečius ir po parduotuves prasileksiu smile.gif Planuoju jau kada čia galėčiau smile.gif O kiek dienų būsi Londone? iš kur skrydis?

Busiu 3 dienas smile.gif Skrydis is kauno. Buna tu pigiu bilietuku-tik reikia uztaikyt juos nusipirkt, nes pasirodo ir dingsta. Tai va-man pasiseke uztikti thumbup.gif
Atsakyti