Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis kandžiojasi žįsdamas

QUOTE(samantila @ 2012 01 30, 13:27)
išbandytas būdas bet ne su mano lelium o su kt kad reikia žnybtelt vaikiukui į šikniuką ir tada jis nebekanda nes ir jam skauda tada ir pasakoji kad mamytei taip skauda ax.gif na suveikė nustojo kandžiotis ax.gif

gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lulzim @ 2009 11 08, 20:30)
Radau tikrai gerą patarimą,  4u.gif  o tai mano pupa kandžiojasi su visais šešiais savo dantukais. Tai iki tol kartais, net sušukdavau. Šiaip tai nustodavau maitinti, kai sukąsdavo. Bet jai tai juokinga būdavo, ko čia dabar aš nepatenkinta.

Pažįstamas jausmas biggrin.gif
Mano berniuko reakcija buvo lygiai tokia pat smile.gif
Atsakyti
Musu ponaitis, tai ikanda ir tada pats savaime pradeda verkt smile.gif
Atsakyti
mano panelyte dar be dantuku,bet anksciau ar veliau jie isdygs,o prisiminus pirmas savaites po gimdymo ir nugrauztas krutis net siurpas nueina per nugara,ir dabar pagalvojau kad kai bus dantukai ir jei vel reikes ta skausma kesti doh.gif bandau ka nors sugalvoti kaip to isvengti.po gimdymo,kad sugytu speneliai,naudojau antspenius.norejau paklausti, gal esate naudoje juos kai vaikiukas jau su dantukais? ar ima kruti su antspeniais?
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2012 04 17, 00:33)
mano panelyte dar be dantuku,bet anksciau ar veliau jie isdygs,o prisiminus pirmas savaites po gimdymo ir nugrauztas krutis net siurpas nueina per nugara,ir dabar pagalvojau kad kai bus dantukai ir jei vel reikes ta skausma kesti doh.gif  bandau ka nors sugalvoti kaip to isvengti.po gimdymo,kad sugytu speneliai,naudojau antspenius.norejau paklausti, gal esate naudoje juos kai vaikiukas jau su dantukais? ar ima kruti su antspeniais?

Žinoka pas mane lygiai tas pats, naudojau antspenius ir... neišmečiau-nu žinai kai capteli tai nejuokinga absoliučiai... dar neprireikė bet manau jei rimtai įkąstų tada jau tektų panaudot, o dėl valgymo-nu tai kur ji dėsis jei net cypia iš laimės pienuką pamačius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2012 04 18, 06:17)
Žinoka pas mane lygiai tas pats, naudojau antspenius ir... neišmečiau-nu žinai kai capteli tai nejuokinga absoliučiai... dar neprireikė bet manau jei rimtai įkąstų tada jau tektų panaudot, o dėl valgymo-nu tai kur ji dėsis jei net cypia iš laimės pienuką pamačius  ax.gif

aciu uz info,na reikes ir man dar tada pasaugoti antspenius ateiciai,nes jau galvojau kad nebeprireiks.
Atsakyti
sveikutes mano panelytei greit puse etu dantuku neturim bet lb skaudziai kanda doh.gif kanda ir tempia kai surinku is skausmo ji juokias doh.gif pradejau gnybt bet aisku neskaudziai tai padeda lb trumpam doh.gif
Atsakyti
kudikelis kandziotis pradejo kokiu 7 men g.gif bet jis iki metuku tai itkrai nelabai suprasdavo, kad to daryti negalima, tik tas kandziojimasis nebebuvo toks skausmingas kaip pirmaji menesi, teko kenteti, nesmaitinti norejau o jam suprantamai parodyti nepasiseke doh.gif
Atsakyti
mano mazylis ikando tik su pirmaisiais dantukais, bet kaip ikando pirma karta tai atemiau kruti ir pasakiau kad daugiau negaus jei taip darys, tai paskui dar gal kelis kartus ikando tai as vel taip pat pasielgiau, tai dabar mums 11men turim 7dantukus bet mamytei jau labai seniai nebekanda, bijo kad pieneli atimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikučiu tai kai kąsdavo užspausdavau nosytę(aišku švelniai, bet kad oras nepraeitų), tada atidarydavo burnytę. Taip po kelių kartų nustojo kandžiotis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritute23 @ 2012 04 19, 00:51)
sveikutes mano panelytei greit puse etu dantuku neturim bet lb skaudziai kanda doh.gif kanda ir tempia kai surinku is skausmo ji juokias  doh.gif  pradejau gnybt bet aisku neskaudziai tai padeda lb trumpam doh.gif

Mano dukrytė irgi taip darydavo nors dantukų dar neturėjo: įkanda, o aš iš skausmo imu ir surėkiu, tai tada ji juokiasi doh.gif Bet kelis kartu jai įkandus į krūtį laikiausi iš paskutiniųjų ir nė garselio neišleidau doh.gif Tai po to "žaidimas" su krūtim pasidarė mažylei nebeįdomus.
Atsakyti
Man, deja, teko dėl kandžiojimų nutraukti maitinimą... Kentėjau ilgai - bet žaizdos ant spenelių negijo, vėliau uždegimas įsimetė, jokie tepalai nepadėjo, o mažė kramtydavo visais 8 dantimis, kurie jai išdygo 5-tą mėnesį... Kankinausi, kankinausi ir 8.5 mėn nustojau maitint... Dabar kitos bėdos - neima butelio ir nieko negeria doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhemuoge: 21 birželio 2012 - 23:25