QUOTE(californiagirl @ 2007 10 24, 23:26)
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 23:37)
ačiū už sveikinimus, ir smagu, kad patiko nuotrauka ir jum..
Naujai temai turiu 2 pasiūlymus: Autoportretas arba Juodai balta foto laisva tema Kuri priimtinesnė?
Naujai temai turiu 2 pasiūlymus: Autoportretas arba Juodai balta foto laisva tema Kuri priimtinesnė?
Autoportretas?
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 23:29)
c-girl, tikrai taip
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo
?
susidaro ispudis, kad atradai tinkama klise ir kepi pagal ja...viskas grazu, tvarkinga...bet neidomu...bent man
ir kodel istrynei visas prasciau ivertintas foto...? tame tarpe ta, kurioje piktinais del statuso kudroje nesikeitimo
Mda...
Visu pirma NIEKUR NESIPIKTINAU
Gal ir trejetuka ka tik imetei man?
Desiree, as uz autoportreta
2 balsai uz autoportreta, tai nepykit tie, kas nespejo isreiksti nuomones, bet pries eidama miegoti patvirtinu:
sekanti tema - AUTOPORTRETAI - atlikimo technika nesvarbi - bet noretusi ja matyti aprasyme. Svarbu, kad nuotraukoje jus ir mygtuka nuspaudete taip pat jus.
Na ir keiciasi greitai cia diskusiju tema...
Apziurejau Californiagirl nuotraukas... Nieko pasikartojancio nemaciau.
Beja, atidirbti tam tikra fotografavimo stiliu nera jau taip blogai. Va, kad ir ta pati Anna Geddes - visi ir visur atpazintu jos nuotraukas. Man tarkim jis jau pabodes, bet yra milijonai (o gal per mazai cia pasakiau) zmoniu, kuriem tos nuotraukos fantastiskiausios. Juk neturi visiems itikti ar patikti darbai. Del skonio nesigincijama (beja, del tos pacios priezasties, net ir super nuotraukos gauna 3 )
Viskas, lekiu. labanakt
sekanti tema - AUTOPORTRETAI - atlikimo technika nesvarbi - bet noretusi ja matyti aprasyme. Svarbu, kad nuotraukoje jus ir mygtuka nuspaudete taip pat jus.
Na ir keiciasi greitai cia diskusiju tema...
Apziurejau Californiagirl nuotraukas... Nieko pasikartojancio nemaciau.
Beja, atidirbti tam tikra fotografavimo stiliu nera jau taip blogai. Va, kad ir ta pati Anna Geddes - visi ir visur atpazintu jos nuotraukas. Man tarkim jis jau pabodes, bet yra milijonai (o gal per mazai cia pasakiau) zmoniu, kuriem tos nuotraukos fantastiskiausios. Juk neturi visiems itikti ar patikti darbai. Del skonio nesigincijama (beja, del tos pacios priezasties, net ir super nuotraukos gauna 3 )
Viskas, lekiu. labanakt
Cia as biski nuo temos
O i kudra jau didesnius failus galima det? na lyginant su pelke?
as gi tundra tik siandien, pupeliuko deka
suzinojau, kad galima i kudra iskart nuotraukas kelt
o del vienodumo... pagalvojau, kad man tas klausimas skirtas, nes vaikis visur tas pats
As noreciau, atrasti savo stiliu - ir nesupykciau, jei tai butu svaru, tvarkinga - kiekvienam savo, kaip sakant
ir dar, peppi, priesu neisigysi, gi visi suauge
bet siandien turbut ne ta koja is lovos kilai
kalbejom apie vaikus su cigaretem, tu apie pankus pradejai ( nieko pries juos neturiu), po to apie c-girl nuotraukas ne prie ko 
biski klaidu iveliau
as gi tundra tik siandien, pupeliuko deka
o del vienodumo... pagalvojau, kad man tas klausimas skirtas, nes vaikis visur tas pats
As noreciau, atrasti savo stiliu - ir nesupykciau, jei tai butu svaru, tvarkinga - kiekvienam savo, kaip sakant
ir dar, peppi, priesu neisigysi, gi visi suauge
biski klaidu iveliau
QUOTE(Desiree @ 2007 10 24, 23:56)
Del skonio nesigincijama (beja, del tos pacios priezasties, net ir super nuotraukos gauna 3 ) 
Na jei nuotrauka ne mano skonio, bet techniskai gerai atlikta, vien del to kad ne mano skonio, as trejetu nemetau
Bet nepriimkit tai verkslenimu, jokiu budu ne
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 25, 00:46)
Cia as biski nuo temos
O i kudra jau didesnius failus galima det? na lyginant su pelke?
Jo truputi...bet tokiems portetukams kaip musu(tiems "vienodiems"), tuo labiau j/b esminio skirtumo nesudaro, nes kb skaiciuoja ten. Kai dedi kokia foto su margu fonu(kaip pvz. mano foto buvo kur mazasis medi apsikabines), tada pasijaucia, kad reikia mazinti iki begalybes
Labas ankstyvas rytas 
aciu uz pasisakymus mano nuotraukai
Keldama zinojau kad keirej pusej mazokai vietos. Na bet is visu nuotrauku si buvo optimaliausiai gera. Ryskumo atzvilgiu, sviesumo ir t.t. O trauktis neturejau kaip, sedejau ant zemes. O ir vaika reikia gaudyti nes lipa visur neatsargiai
Aisku cia nepasiteisinimas. Tobulesim 
Desiree, sveikinimai laimejus
Sauni nauja tema
aciu uz pasisakymus mano nuotraukai
Desiree, sveikinimai laimejus
Sauni nauja tema
siandien pirma karta pasibraidziau po kudra (labai ilgai ten pasimeciau)...tikrai ikvepimo labai daug, dar toli man iki tokio lygio, bet....kas man buvo keista, paskaicius zmoniu ivertinimus nemazai buna asmeniskai uzgaunanciu komentaru kad net ir admin turi zmones i savo vieta pastatyti. kzkaip tikisi kad jei tokios profesonalu foto, tai turetu buti ir profesonalu elgesys.
Oiiiiiiiii, tik nepagalokit kad as ten 3-ukais metausi laisva ranka
Siaip vertinu tik tas nuotraukas kurios man patinka. Net grybo nesu ne karto davusi.
Drumbacele - zinom zinom mes tokius pasiaiskinimus
Ir as kartais ne vietoj sedziu, kai reikia fotografuoti. Bet man patiko vieno asmens komentaras Kudroje:
Del vienodumo tuomet ir as galiu komentara taikyti sau. Nuotraukos irgi gana vienodos. Bet ka daryti? Gruodzio pabaigoje turesiu ivairoves, o lig tol........
Drumbacele - zinom zinom mes tokius pasiaiskinimus
Del vienodumo tuomet ir as galiu komentara taikyti sau. Nuotraukos irgi gana vienodos. Bet ka daryti? Gruodzio pabaigoje turesiu ivairoves, o lig tol........
QUOTE(valanda @ 2007 10 24, 17:36)
Sveiki mielieji bendrai. Atlikau paskutiniuosius ND ir pridaviau savo aparata i vilbra. Ves ji estijon. Ekspozicijos blokas parejes. Nezinau kaip viskas baigsis svarstau apie kito pirkima. Taigi su giliu liudesiu siandien atslinkau cia. Matyt pertrauka bus gan ilga:(((( .
QUOTE(peppi @ 2007 10 24, 21:27)
taip, nesamones...o ko jum kliuva...nepatinka - patys nedarykit...nematau problemos...
nu tai, kad niekas čia iš mūsų to ir nedaro
QUOTE(latoya @ 2007 10 24, 22:53)
a kokis objektyvas? aš vis dar renkuosi kitinio pamainą
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 10 25, 00:29)
?
o kada pati parodysi tokios kokybės darbus kaip c-girl?