Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(Satina @ 2009 09 18, 12:04)
Jamsiu vyrą - laisvą, protingą, nuo 170 cm ūgio, su aukštuoju ir humoro jausmu, mėgstantį gaminti valgyti, 30-38 m., reziduojantį Vilniuje. Pageidautina be priedų (žmonų, vaikų, žalingų įpročių).

Mainais siūlau jaunesnį kandidatą - 25 m., laisvą, protingą, su aukštuoju ir humoro jausmu, 170 cm ūgio, pagarbų su moterimis, mokantį išsikepti kotletus ir sutvarkyti kambarius, linkusį dalytis buities darbais, besidomintį kultūriniu gyvenimu.

Prašom kreiptis:)

Labai jau žemas...
Papildyta:
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 07, 18:06)
Aš turiu vyrą ir turiu meilužį slaptiems pasimatymams.

Oi jau radai kuom pasigirti lotuliukas.gif kad atrado, kas veltui padulkina, tokie meilužiai už akių ant tokių smagiai pažvengia, ir apskritai kuom čia girtis? kad nesugebėjai gero vyro susirasti? Kad nesugebi normalios šeimos sukurti? Kad daugiau niekas į žmonas neėmė tik tas lopas apgaudinėjamas vyras? Ot tai bliamba talentas. Aš nesuprantu žmonės, kuom čia reikia didžiuotis? Juk tai tik įrodo, kad patys problemų daug turite ir gyvenate su kažkokiais kompleksais ir nepasitenkinimu, kuriuos bandote išspręsti per eilinius pasikrušimus.

Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 03 09, 20:10)
Labai jau žemas...
Papildyta:

Oi jau radai kuom pasigirti  lotuliukas.gif  kad atrado, kas veltui padulkina, tokie meilužiai už akių ant tokių smagiai pažvengia, ir apskritai kuom čia girtis? kad nesugebėjai gero vyro susirasti? Kad nesugebi normalios šeimos sukurti? Kad daugiau niekas į žmonas neėmė tik tas lopas apgaudinėjamas vyras? Ot tai bliamba talentas. Aš nesuprantu žmonės, kuom čia reikia didžiuotis? Juk tai tik įrodo, kad patys problemų daug turite ir gyvenate su kažkokiais kompleksais ir nepasitenkinimu, kuriuos bandote išspręsti per eilinius pasikrušimus.

Na..jei meiluzis taps nauju vyru..
Ir jie gyvens ilgai ir laimingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 03 09, 21:14)
Na..jei meiluzis taps nauju vyru..
Ir jie gyvens ilgai ir laimingai  biggrin.gif

Meiluzis gal ir buna, kad tampa vyru, bet kad kartu gyvena po to ilgai ir laimingai - nebuna taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Monroe-: 10 kovo 2011 - 20:14
QUOTE(Luella @ 2011 03 09, 20:10)
Labai jau žemas...
Papildyta:

Oi jau radai kuom pasigirti  lotuliukas.gif  kad atrado, kas veltui padulkina, tokie meilužiai už akių ant tokių smagiai pažvengia, ir apskritai kuom čia girtis? kad nesugebėjai gero vyro susirasti? Kad nesugebi normalios šeimos sukurti? Kad daugiau niekas į žmonas neėmė tik tas lopas apgaudinėjamas vyras? Ot tai bliamba talentas. Aš nesuprantu žmonės, kuom čia reikia didžiuotis? Juk tai tik įrodo, kad patys problemų daug turite ir gyvenate su kažkokiais kompleksais ir nepasitenkinimu, kuriuos bandote išspręsti per eilinius pasikrušimus.

NU, bigsmile.gif davai apie save, pamokink mirksiukas.gif kaip gyvenimas ?
Oi, pamirsau : man visi vyrai geri, kol SVETIMI tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja-as: 14 kovo 2011 - 22:52
Labai linksma tema 4u.gif ,

aš ir galiu paskelbti.

Rekomenduoju 192, 85kg, 25 metu, tamsiaplaukį, gražų vyrą smile.gif rimtas, geros sirdies, išsilavinęs - su aukštuoju, moka 4 kalbas; Dirba finansų srityje, dabar mokosi kitoje šalyje magistrą, mėgsta keliauti, aktyvų laisvalaikį, be žalingų įpročių.
Atsakyti
QUOTE(Kvanka. @ 2011 03 16, 22:06)
Labai linksma tema  4u.gif ,

aš ir galiu paskelbti.

Rekomenduoju 192, 85kg, 25 metu, tamsiaplaukį, gražų vyrą smile.gif rimtas, geros sirdies, išsilavinęs - su aukštuoju, moka 4 kalbas; Dirba finansų srityje, dabar mokosi kitoje šalyje magistrą, mėgsta keliauti, aktyvų laisvalaikį, be žalingų įpročių.

Kokiame mieste studijuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvanka. @ 2011 03 16, 23:06)
Labai linksma tema  4u.gif ,

aš ir galiu paskelbti.

žydras?
Atsakyti
Ne smile.gif normalus tikrai
Atsakyti
QUOTE(Kvanka. @ 2011 03 16, 23:19)
Ne  smile.gif  normalus tikrai

Kam jam reikia tokios pagalbos? Pats neranda?
Atsakyti
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 03 16, 22:10)
Kokiame mieste studijuoja? smile.gif

Bet vat studijuoja Šveicarijoj, tad čia manau kai kurioms minusas.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 16, 22:20)
Kam jam reikia tokios pagalbos? Pats neranda?

Aš tai taip suprantu, kadangi nesenai išsiskyręs po ilgos draugystės (skyrėsi prieš kokių pusę metų), tai nespėjo rasti kitos panelės. Žinot, kai ilgai draugauji, visi draugai tampa bendri, vėliau sunku tarp esamų draugų rato poros ieškoti.

Be to ne Lietuvoje dabar, o nori lietuvaitės.
Atsakyti
pati Šveicarija tai man beveik privalumas biggrin.gif tik tiek, kad truputį toli (kokie 800 km) nuo mano reziduojamos vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 03 16, 22:37)
pati Šveicarija tai man beveik privalumas biggrin.gif tik tiek, kad truputį toli (kokie 800 km) nuo mano reziduojamos vietos smile.gif

Ar per toli ar ne g.gif čia gal dviejų žmonių reikalas, kaip jie bendrauja ir sugeba sutarti. Jeigu įdomu, tai gal per až galima sugalvoti, kaip kontaktais apsikeisti.
Atsakyti